Een vliegtuigje komt over het Big Brother huis speciaal voor Ali

Een vliegtuigje komt over het Big Brother huis speciaal voor Ali

Terwijl een aantal bewoners lekker van het zonnetje genieten in de tuin zien Bart en Jason dat er een vliegtuigje met een tekst erachter eraan komt. Jason leest wat erop staat, volgens mij staat er Ali finali op. Lindsey roept de rest en iedereen gaat kijken. Wow zegt Ali verbaasd, is dit echt?! Ik kan dit niet geloven, ik meen het. Wow! Big Brother heeft niet eens gesproken. Wat leuk wordt er geroepen. Ik ben sprakeloos zegt Ali. Goede tekst ook wordt er geroepen. Deze fans zegt Jason, dit is al het tweede vliegtuigje. Niet normaal zegt Ali, ik had dit echt niet verwacht. Ik dank iedereen voor dit echt waar. Ik weet niet wie maar diegene die voor dit hebben gezorgd, wow. Dit is wel heel bizar zegt Charlotte, wat mensen allemaal doen… Dit is echt mooi zegt Ali, ik kan mijn gevoel niet uitten nu. Het is echt mooi. Dit geeft mij echt een boost en motivatie voegt hij er blij aan toe. Ali kijkt nog lang naar het vliegtuig tot deze uit zicht is. Ali zijn dag kan niet meer stuk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *