Home » Een vliegtuigje komt over het Big Brother huis speciaal voor Ali

Een vliegtuigje komt over het Big Brother huis speciaal voor Ali

Door BigBrotherNederland

Terwijl een aantal bewoners lekker van het zonnetje genieten in de tuin zien Bart en Jason dat er een vliegtuigje met een tekst erachter eraan komt. Jason leest wat erop staat, volgens mij staat er Ali finali op. Lindsey roept de rest en iedereen gaat kijken. Wow zegt Ali verbaasd, is dit echt?! Ik kan dit niet geloven, ik meen het. Wow! Big Brother heeft niet eens gesproken. Wat leuk wordt er geroepen. Ik ben sprakeloos zegt Ali. Goede tekst ook wordt er geroepen. Deze fans zegt Jason, dit is al het tweede vliegtuigje. Niet normaal zegt Ali, ik had dit echt niet verwacht. Ik dank iedereen voor dit echt waar. Ik weet niet wie maar diegene die voor dit hebben gezorgd, wow. Dit is wel heel bizar zegt Charlotte, wat mensen allemaal doen… Dit is echt mooi zegt Ali, ik kan mijn gevoel niet uitten nu. Het is echt mooi. Dit geeft mij echt een boost en motivatie voegt hij er blij aan toe. Ali kijkt nog lang naar het vliegtuig tot deze uit zicht is. Ali zijn dag kan niet meer stuk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.1]

Ook interessant:

5 Reacties

bonnie 11 maart 2023 - 12:22

Nu gaan Chiara en Michelangelo hem weeeeeeeer uitlachen .

Beantwoord
Yvonne kerssens 11 maart 2023 - 12:52

Leuk voor om hoe laat is dat ?

Beantwoord
Annelies 11 maart 2023 - 13:04

Geachte lezer, ik wil graag even zeggen dat ik Big Brother ongelooflijk sympathiek vindt. Hij reageert met veel respect, mildheid en wijsheid op alle bewoners. Petje af voor Big Brother! Een wijs en lief mens!
Vriendelijke groet, Annelies

Beantwoord
Esther Weeda 11 maart 2023 - 13:05

Leuk hoor!
Dat geeft hem weer een positieve vibe om door te blijven pakken

Beantwoord
Lili 12 maart 2023 - 15:32

Ali mag het winnen van mij..verder Charlotte en Linsey…Jolien de volgende naar huis dat nepmens en lui mens zit er te lang in..wanneer gaat die is koken…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page