Home » Big Brother liveshow: Michelangelo moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Michelangelo moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! Vanavond moet er weer een bewoner het huis verlaten. Maar welke genomineerde bewoner gaat het worden? Bart, Jason of Michelangelo? In dit bericht lees je terug hoe de liveshow verlopen is en wie uiteindelijk het Big Brother huis moet verlaten.

Geraldine en Tatyana openen de liveshow. Geraldine vertelt dat de bewoners verrast werden door de komst van oud bewoner Danny. Hier waren Bart, Michelangelo en Jason niet zo blij mee. En toen won ook nog eens Danny de power of nomination. Geraldine vertelt dat er in de jackpot momenteel op 65.218 euro zit. Maar die kan altijd hoger of lager worden. Tijd voor de hoogtepunten van afgelopen week. Zo zien we de terugkeer van oud bewoner Danny, de start van fight for your power week, Danny die de power of nomination won na een spel, de secret mission van Bart die hij zonder Ali heeft gedaan en de uitkomst van de nominaties van deze week: Michelangelo, Bart en Jason. Daarna zien we de komst van het vliegtuigje over het Big Brother huis speciaal voor Ali. Geraldine legt dan contact met het huis. Tatyana gaat naar Ali en begint over het vliegtuigje. Ali dacht eerst dat het een grapje was. Maar toen zag ik dat het serieus was, ik was vol ongeloof. En toen realiseerde ik mij dat het wel waar is. Diegene die dit hebben gedaan ben ik zeer dankbaar. Het geeft mij een enorme boost, ik had het totaal niet verwacht. Als ik uit het huis ben ga ik ze allemaal persoonlijk bedanken. Geraldine gaat naar Danny, je zit er weer. Danny vertelt dat hij bij binnenkomst omhelst werd, het was een fantastische week. Je begint eigenlijk weer waar je geëindigd bent. Lindsey vertelt dat ze heel blij was dat Danny weer terug kwam. Michelangelo vond het speciaal, niet verwacht. Mooie comeback, direct power of nomination. Ik en Danny zijn wel concurrenten maar het is zoals het is. Tatyana merkt op dat Bart voor het eerst in de gevarenzone zit. Dat mag wel een keer antwoordt Bart. We zien het wel. Jason zegt dat als hij moet gaan hij dan maar moet gaan na 4 keer. Het is wel lastig. Geraldine feliciteert daarna Charlotte. Ze vraagt hoe het was. Het was speciaal laat Charlotte weten. Daarna zien we weer wat beelden over de secret mission van Bart. Er werd veel over gesproken in het huis, want wie heeft die taart toch gemaakt?

Bart zijn secret mission is geslaagd & Bart mag blijven in het Big Brother huis

Tatyana laat weten dat de lijnen op freeze gaan. De uitkomst wordt zo bekendgemaakt. Eerst zien we het coins overzicht, Michelangelo heeft 28 coins, Ali, Lindsey en Danny hebben er 0. Tatyana begint daarna over de secret mission. Als jullie het niet raden wint diegene de coins. De opdracht was een taart maken voor Charlotte. Daarna zien we de bewoners in de dagboekkamers namen noemen van wie de secret mission gedaan zou kunnen hebben. De persoon mocht hulp inschakelen zegt Geraldine. De twee mensen mogen nu opstaan. Bart en Ali staan vervolgens op. De groep reageert verbaasd. Bart laat weten dat hij het niet moeilijk vond om het geheim te houden. Ali lacht als er gevraagd wordt wat zijn taak was. Geraldine zegt dat Ali in slaap gevallen is. Ali krijgt 0 coins en Bart krijgt 5 coins omdat zijn missie geslaagd is. Tatyana vertelt dat het tijd is voor de tussenstand. Op het scherm zien jullie de naam die niet naar huis hoeft. Een van jullie is veiliggesteld. Op het scherm verschijnt de naam van Bart. Dit betekent dat hij mag blijven en het tussen Michelangelo en Jason gaat. Bart bedankt de kijkers voor het stemmen, het doet mij wel wat. Ik had het niet verwacht. Geraldine zegt tegen Jason dat hij voor het eerst niet favoriet is. Dat is nieuw zegt Jason, het moest er een keer van komen. Michelangelo blijft positief, ik gun het Bart en Jason, we zien wel wat ervan komt.

Michelangelo moet Big Brother verlaten

Dan zijn de lijnen gesloten. Er staat veel familie klaar. Geraldine gaat naar de familie van Jason. De vader van Jason laat weten dat hij een geweldig avontuur heeft gehad. Maar als het klaar is is het klaar. Tatyana gaat naar de vader van Michelangelo. Hij zou het qua kansen niet weten, Jason is ook sterk. Ik zou het echt niet weten. Tatyana gaat naar het huis ze vraagt aan Charlotte wat ze gaat missen van Jason. Onze wekelijkse nagel afspraakjes grapt ze. Jolien laat weten dat ze alles van Michelangelo gaat missen. Dan is het tijd voor de uitslag. Op het scherm komt de naam te staan die mag blijven. Het is de naam van Jason. Dat betekent dat Michelangelo het huis moet verlaten. Het is wat het is zegt hij. Michelangelo neemt afscheid van de groep. Geniet ervan zegt hij, ik heb er ook van genoten. Daarna loopt hij het huis uit en zien we de hoogtepunten van Michelangelo tijdens zijn verblijf in het huis.

Dan komt Michelangelo de studio in waar hij wordt opgevangen door Geraldine en Tatyana. Michelangelo vond het een mooi avontuur, ik heb van elk moment genoten. Het was heel speciaal. Hij gunt het Jason en Bart om te winnen. Ik ben tevreden over mijn resultaten. Daarna mag Michelangelo naar zijn familie. Tatyana laat weten dat het thema back in time is. Wat het precies inhoud gaat Big Brother nog vertellen…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.3]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 11 maart 2023 - 20:23

Ik denk dat hij zijn munten aan Jason geeft.

Beantwoord
yvonne kerssens 11 maart 2023 - 20:26

ik ben niet echt blij michelanglo is een van mijn favorieten en jason zit er gelukkig nog in ! ! !

Beantwoord
Lydia 12 maart 2023 - 08:07

Danny moet weg!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page