Home » De bewoners komen erachter dat oud bewoners in het Big Brother huis geweest zijn

De bewoners komen erachter dat oud bewoners in het Big Brother huis geweest zijn

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het huis is aangebroken. De bewoners staan deze morgen op en worden verrast door videobeelden. De vier bewoners krijgen beelden te zien van oud bewoners die opdrachten hebben uitgevoerd. Zo zien ze Michelangelo en Chiara een ontbijt maken, en dat het huis versierd wordt door Judy, Chelsea en Charon. Charlotte en Jolien gillen het uit van enthousiasme als ze de beelden zien. Mich, Chiara merci roept Bart blij, wat zien ze er goed uit merkt Jason op. Ze zijn gewoon bijna allemaal terug geweest merkt Bart op. Ik ben blij dat ze hier zijn geweest zegt Charlotte. En dat Chiara terug is geweest is wel goed nieuws zegt Jason op zijn beurt. Nu snappen ze bepaalde geluiden die ze niet konden plaatsen. Mooi die verrassing merkt Bart op, elke dag verrast Big Brother ons meer en meer. De bewoners praten nog lang na over wat ze gezien hebben. Ook wordt er over de Big Brother finale van komende zaterdag gespeculeerd. Hoe zou het allemaal verlopen? En de vier bewoners verwachten dat er nog één iemand weg moet… Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.5]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia lepee 29 maart 2023 - 10:54

Charlotte weg!

Beantwoord
Alex 29 maart 2023 - 13:57

Er moeten er nog twee weg denk ik.

Beantwoord
Patricia 29 maart 2023 - 14:23

Weg met julien en Bart!!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 29 maart 2023 - 22:46

Charlotte naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page