Only one winner week gaat van start, oud bewoners versieren het huis

Only one winner week gaat van start, oud bewoners versieren het huis

Nadat Danny gisteren het huis heeft verlaten duurt het niet lang voordat Big Brother zich meld. Bewoners, de sprint naar de eindstreep wordt vandaag ingezet. Jullie zijn met vijf en slechts één iemand zal mijn huis als winnaar verlaten. Die persoon verlaat mijn huis met een mooie geldprijs en de fel begeerde titel van winnaar Big Brother 2023. De kijker zal beslissen wie deze gouden medaille om krijgt. Je zal er alles aan moeten doen om de kijker te overtuigen, er kan maar één de winnaar zijn. Het thema van deze week is only one winner. De bewoners reageren enthousiast en hebben er zin in.

Nog wat later worden de bewoners naar de gameroom geroepen. Wat er daar gebeurd is niet duidelijk. In het huis komen een aantal oud bewoners de boel versieren. Judy, Chelsea en Charon hangen slingers, ballonnen op. Maar ook hebben ze drankjes bij en lekkere hapjes. Uiteindelijk verlaten ze het huis weer. Als de bewoners terugkomen is het tijd voor een klein feestje waar ze van genieten. Inmiddels is de nieuwe dag aangebroken. Wat gaat er in deze laatste week allemaal gebeuren? Morgen zal in ieder geval één bewoner het huis moeten verlaten. Je kunt nog altijd stemmen wie jouw favoriet is. Diegene met het minst aantal stemmen zal het huis morgen moeten verlaten.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.3]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *