Lindsey heeft een videoboodschap voor de groep en de vier bewoners mogen coins inzetten voor promotie van zichzelf

Lindsey heeft een videoboodschap voor de groep en de vier bewoners mogen coins inzetten voor promotie van zichzelf

Lindsey heeft Big Brother vandaag verlaten. Na haar vertrek wordt er flink over nagepraat. De vier bewoners die nog over zijn hebben besloten de koffers nog ingepakt te houden maar Big Brother denkt daar anders over. Bewoners zegt Big Brother. Toen waren er nog vier. Mooi om te zien dat jullie in actieve modus zijn geslopen, jullie mogen je koffers uitpakken en terugzetten in de voorraadkamer. De bewoners gaan aan de slag en pakken alles weer uit.

Wat later wordt iedereen naar de woonkamer geroepen. Daar wordt een video gestart, Lindsey mag coins verdelen en heeft uiteraard nog wat te zeggen. Hier zit ik, de erfenis natuurlijk. Ik heb 8 coins die ik kan weggeven. Ik ga ze aan Charlotte geven, deel ze ook met Jolien. Ik hou veel van jullie en heb genoten. Tegen Charlotte zegt Lindsey dat ze erin moet blijven geloven. Voor mij ben jij de winnaar, je kan dit. Jolien, hilarisch kind. Ik heb zoveel gelachen, dank je wel voor alle mooie momenten ook. Bart, ik ben closer met jou geworden. Dank je voor dat. Jason, we botsten wel vaak maar ik zie je als mijn kleine irritante broertje. Ook van jou hou ik. Veel succes ik zie jullie in de finale zaterdag.

Nog wat later meld Big Brother zich weer. Hij vertelt dat hun fans druk bezig zijn met promotie. Jullie krijgen ook de kans om jezelf te promoten. Kom op jullie paasbest één voor één naar de gameroom. En breng al jullie coins mee. Als eerste gaat Jolien, daarna Charlotte, gevolgd door Jason en als laatste Bart. Uit de gesprekken wordt duidelijk dat ze de coins in hebben kunnen zetten om hun promotie naar de kijkers zo mooi en leuk mogelijk te maken. Er kunnen 18 coins voor ingezet worden. De spullen om promotie te maken bestaan uti knutselspullen, stickers, video, kleur, muziek en foto’s. Mogelijk zien we daar binnenkort meer over.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.4]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *