Home » Big Brother verrast de finalisten op de laatste dag van Big Brother 2023

Big Brother verrast de finalisten op de laatste dag van Big Brother 2023

Door BigBrotherNederland

De laatste dag van Big Brother 2023 is aangebroken! Vanavond staat de finale op het programma, Jason, Bart of Jolien mag zich vanavond de winnaar noemen. Maar wie gaat dat worden? Via onderstaande linkjes kun je een stem uitbrengen op jouw favoriet. Afgelopen avond kregen de bewoners lekker eten van Big Brother, geen daily basics. Er stonden lekkere ingrediënten klaar namelijk friet en hamburgers. Inmiddels is de laatste nieuwe dag in het huis aangebroken. Big Brother spreekt de finalisten toe. Beste bewoners, soms ben ik gul en dat is vandaag het geval. Jullie krijgen onbeperkt warm water, geniet ervan! De drie bewoners zijn daar maar wat blij mee. Jason geeft wel eerlijk toe dat hij 2 dagen gratis warm water heeft gehad. Zijn muntje ging voor 3 kwart in de automaat en is er toen weer uitgehaald. Big Brother luistert mee en zegt dat er vanaf nu geen warm water meer is. Later test Jolien of het echt zo is maar gelukkig is er nog warm water.

De dag verloopt vrij rustig. Big Brother besluit een lekker muziekje af te spelen om de sfeer erin te houden. Onze laatste party met zijn drietjes merkt Jolien op. Wie had dat gedacht? Zo lekker antwoordt Jason. Breng nu nog je stem uit op je favoriete bewoner, wie zie jij als winnaar van Big Brother 2023?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.9]

Ook interessant:

4 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 1 april 2023 - 12:45

Jason nummer 1. Hij verdient het .we zijn trots op hem .

Beantwoord
Marco Hovenier 1 april 2023 - 13:04

Hai met Marco ik geef stem jholin zij gaat winnen vanavond big brother 2023. Gr Marco

Beantwoord
Lydia lepee 1 april 2023 - 13:07

Bart zal de winnaar zijn!

Straks vieren de bewoners de winnaar!

Beantwoord
Yvonne kerssens 1 april 2023 - 15:55

Wel jammer dat ze vannavond het huis uit gaat,hoop dat jason wint !!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page