Big Brother verrast de finalisten op de laatste dag van Big Brother 2023

Big Brother verrast de finalisten op de laatste dag van Big Brother 2023

De laatste dag van Big Brother 2023 is aangebroken! Vanavond staat de finale op het programma, Jason, Bart of Jolien mag zich vanavond de winnaar noemen. Maar wie gaat dat worden? Via onderstaande linkjes kun je een stem uitbrengen op jouw favoriet. Afgelopen avond kregen de bewoners lekker eten van Big Brother, geen daily basics. Er stonden lekkere ingrediënten klaar namelijk friet en hamburgers. Inmiddels is de laatste nieuwe dag in het huis aangebroken. Big Brother spreekt de finalisten toe. Beste bewoners, soms ben ik gul en dat is vandaag het geval. Jullie krijgen onbeperkt warm water, geniet ervan! De drie bewoners zijn daar maar wat blij mee. Jason geeft wel eerlijk toe dat hij 2 dagen gratis warm water heeft gehad. Zijn muntje ging voor 3 kwart in de automaat en is er toen weer uitgehaald. Big Brother luistert mee en zegt dat er vanaf nu geen warm water meer is. Later test Jolien of het echt zo is maar gelukkig is er nog warm water.

De dag verloopt vrij rustig. Big Brother besluit een lekker muziekje af te spelen om de sfeer erin te houden. Onze laatste party met zijn drietjes merkt Jolien op. Wie had dat gedacht? Zo lekker antwoordt Jason. Breng nu nog je stem uit op je favoriete bewoner, wie zie jij als winnaar van Big Brother 2023?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *