Big Brother keert terug met een vierde seizoen

Big Brother keert terug met een vierde seizoen

De geruchten gingen al rond, maar vanaf nu is daar dan eindelijk de bevestiging: Big Brother krijgt wederom een nieuw seizoen! Op de officiële social media kanalen is een video geplaatst met daarin de oproep om je aan te melden als nieuwe bewoner voor Big Brother 2024.  Ik kom terug laat Big Brother weten, meld je nu aan. Verdere informatie ontbreekt nog maar zal naar verwachting de komende periode bekend worden gemaakt. Laat jij je vrijwillig opsluiten voor maximaal 100 dagen in het Big Brother huis? Aanmelden Big Brother kan via deze link.

Endemolshine laat bij het aanmeldformulier het volgende weten:

“ Na het succes van afgelopen seizoen komt Big Brother terug. Opnieuw gaat Big Brother met zijn bewoners het ultieme psychologische experiment aan. Wie durft het meest van zichzelf te laten zien en speelt het spel slim genoeg om de winnaar te worden van Big Brother 2024?

Ben jij klaar voor dit levens veranderende experiment?  Schrijf je dan zeker in!”

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *