Home » Big Brother verrast zijn bewoners met een nieuwe regel

Big Brother verrast zijn bewoners met een nieuwe regel

Door BigBrotherNederland

Vanavond start Big Brother om 20:30 op RTL5 en op Play4 vanaf 22:15. De livestream start om 21:45 via Videoland en Goplay.  En dat er iets verandert dit seizoen wordt wel duidelijk uit een kort persbericht. Uiteraard geheel in Big Brother style en een beetje mysterieus…

Sinds afgelopen weekend zitten de eerste acht deelnemers in het vernieuwde Big Brother huis. Vanavond zien we ze het huis betreden en daar zijn de kersverse bewoners verrast met een nieuwe regel. De bewoners starten een spel in duo. De bewoners worden ook nog eens overvallen met een nieuwe regel: “dit jaar speel je in duo en met wie je speelt, dat bepaal ik”. Hoe dit verder uit gaat pakken is nog even afwachten. Daar komen we vanavond vast en zeker achter na de televisie-uitzending van vanavond. Waar we uitgebreid verslag van zullen doen op deze website. Hou ons dus zeker in de gaten op de socials!

Foto: Wesley de Wit / RTL

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 15 januari 2024 - 15:49

En moeten ze weer hun eigen bagage terugkopen?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page