Home » Tyron en Danny winnen the power of nomination

Tyron en Danny winnen the power of nomination

Door BigBrotherNederland

Na het middageten merkt Ariana op dat de lampen bij de draaideur in de woonkamer flikkert. Er gebeurt iets, er komt iemand aan zegt ze. Het duurt niet lang voordat Big Brother zich meldt. Bewoners, vandaag spelen jullie the power of nomination. Een zeer belangrijke game, dus je kan maar beter winnen als duo. Doe jullie best! Lenie en Randy, jullie hebben al een vrijstelling maar jullie kunnen dus ook the power of nomination winnen. Sonja en Tom, jullie hebben al een nominatie op jullie naam dus jullie spelen niet mee. Jullie blijven in het huis, alle anderen maak je klaar! Er komt iets belangrijks binnen voor jullie spel… Daarna volgt een livestream onderbreking, the power of nomination game kunnen we niet zien. Dit is alleen in de tv uitzending te zien.

Na een lange stream onderbreking is er weer beeld. Tyron en Danny hebben deze week power of nomination gewonnen. Tyron lijkt niet helemaal blij met deze rol. Genomineerde bewoner Tom feliciteert Tyron in de badkamer. Het voelt wel dubbel laat Tyron weten. Ik gooide hem er zo in en toen dacht ik lekker ik ben blij. Het is meer blij dat ik er niet uit kan maar ik ben niet blij dat ik er iemand uit moet stemmen. Dat vind ik niet leuk en heb ik geen zin in. Het is dus heel dubbel. Ik moet nu de groep breken zeg maar. Klopt antwoordt Alicia maar het was of jij of iemand anders. Sonja die erbij staat benadrukt dat dat de game nou eenmaal is. Jij bent nu safe. Tom vindt op zijn beurt dat Danny het ook wel verdient. Sonja denkt dat het nu tussen de teams gaat. Dus haar team en een team die Tyron en Danny uitkiezen. Daarna loopt Tyron naar buiten en komt Danny tegen. We waren goed merkt Danny op. Jij ook zegt Tyron, je was ook snel over die balk. We waren op elkaar ingespeeld merkt Danny op. Ook nul keer die bal laten vallen gaat Tyron verder, het ging echt goed.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 16 januari 2024 - 14:43

Livestreamonderbreking. Daar gaan we weer. 24/7 stond er toch?

Beantwoord
Gerard 16 januari 2024 - 15:09

Jammer niks kunnen zien hier maar ja straks weer op de tv voor de andere kijkers kan me wel voorstellen

Beantwoord
Yvonne 16 januari 2024 - 19:09

Tyron is top,woont in heerhugowaard hoop dat hij big brother wint !!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page