Home » Lenie bespreekt met Tyron wie hij de zwakste schakel vindt

Lenie bespreekt met Tyron wie hij de zwakste schakel vindt

Door BigBrotherNederland

De eerste volledige stream dag in Big Brother verloopt in de ochtend vrij rustig. De bewoners ontbijten en daarna gaan ze even gezamenlijk sporten. Daarna bouwen onder andere Lenie, Randy en Sonja een sneeuwpop want ook op het Big Brother terrein ligt een klein laagje sneeuw. Het duurt niet lang voordat er een sneeuwballengevecht losbarst.

Wat later hebben Lenie en Tyron een gesprek over het spel. De twee smoezen over hun medebewoners. Ik weet al wie ik ga nomineren zegt Lenie. Ik ben benieuwd wie jij hebt in je gedachten. Ik heb nog niemand antwoordt Tyron. Dan moet je zorgen dat je dat hebt gaat Lenie verder. Ik heb het al vanaf het begin benadrukt hij. Ze hebben geen toegevoegde waarde, vind ik. Ze zijn eigenlijk de zwakste schakel tot nu toe. Tyron vraagt fluisterend welk team hij bedoeld. Lenie zegt AR die kleur van dat team. Die nu binnenkomt. Is dat blauw? Ja antwoordt Tyron. Nee zegt Lenie, Karen en Alice. Dat is oranje benadrukt Tyron. Ja gaat Lenie verder. Want ik vind Alice sterker dan Karen. Snap je wat ik bedoel? Mh Mh antwoordt Tyron. Ariana is niet mijn doel benadrukt Lenie. Ik vind het k*t maar je moet he, je moet het voor zijn. Je moet meteen antwoord kunnen geven. Volgens Tyron is het wel belangrijk dat ze hetzelfde doen. Met zijn vieren, dat is het belangrijkst. Je hebt nog een paar dagen antwoordt Lenie. Dan maakt volgens Lenie ook enorme grote fouten waarmee hij doelt op Danny. Die gaat in een keer wat anders doen voegt Tyron eraan toe. Jij was bijna de l*l he zegt Lenie op zijn beurt. Ik vertrouw hem wel benadrukt Tyron maar hij doet in een keer andere dingen. Hij kijkt er anders naar, dus dat is lastig. Precies zegt Lenie, hij pakt het eigenlijk niet zo serieus op. Je moet het wel weten, als je die vraag krijgt en je moet nomineren. Snap je? Eigenlijk had ik liever gehad dat jij met Sonja in een team was. Sonja is sterk hoor. Die gaat op haar gevoel af en laat haar niet ompraten. Denk erover na zegt hij.

Nog wat later hebben Danny, Randy en Tyron een gesprekje in de kamer. Het gaat ook over het spel. Volgens Danny krijg je echt een stempel als ze in een keer niet moeten stemmen. Voor hetzelfde geld moet je niet stemmen en is er een hele andere situatie en beslissen de kijkers. Wees voorzichtig en denk goed na. Ik denk de hele tijd man antwoordt Randy en volgens Danny is er tijd. Tyron vindt het ook lastig, Lenie is direct. Hij is de terminator man antwoordt Randy. Ik heb niet echt door of anderen ook een beetje aan het plannen zijn. Tyron weet dat je een soort van bondjes moet maken, een beetje dezelfde kant op kijken. Ik wil een beetje de zekerheid dat we elkaars back hebben. Maar niet gelijk al zo van we gaan gelijk stemmen. Misschien was het niet handig. Het is ook veel denkwerk merkt Randy op. Ik laat het liever op mij afkomen en op die manier een keuze maken of zo. Ik moet de terminator een beetje in toom houden. Even kijken hoe ik dat met hem ga doen man. Het is ook lastig antwoordt Tyron maar het is wel lekker dat je iemand hebt die zegt knopen doorhakken. Tuurlijk zegt Randy maar hij is kort door de bocht. Ineens van heb je al nagedacht? Je laat mij schrikken man. Ik had ook nog zo van te voren gezegd doe je ding en ga niet al bondjes doen zucht Tyron. Maar sinds ik hier ben doet het toch wat dat ik denk van… Ik dacht ook dat het solo zou zijn. Randy vindt dat bondjes gebeuren eigenlijk niks. Het kwam gewoon in mij op man antwoordt Tyron. Ik weet niet. Je wordt er ook ingezogen merkt Randy op. Dat kan alleen als je een beetje tactisch speelt. Dat gevoel had ik bij jou geeft Tyron toe. De dames hebben volgens Randy ook al redelijk wat gesprekken. We gaan het zien man. Ik vind wel dat het te vroeg is om te wijzen merkt Tyron op. Het is wel een spel game, je moet dan ook wel tegen je gevoel in spelen. Ik had alleen niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren. We moeten het gewoon aankijken benadrukt Randy.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.4]

Ook interessant:

6 Reacties

Alex 16 januari 2024 - 13:28

Al dat geroddel hoeft hier niet herhaald te worden. Ik weet trouwens toch nog niet wie wie is.

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 13:55

Ze zijn al vals in het begin!
Dat iswel vroeg!

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 14:01

Lenie en Randy en Tyron maken een slechte indruk!

Beantwoord
Guy Vanhamme 16 januari 2024 - 14:39

Ik heb het gvoel dat de meeste bewoners als ze de power of nomination hebben , om de zogezegde “sterke karakters / spelers ” willen nomineren nav de eerste aflevering van gisteravond en de eerste dag van de livestream .
Of dit slim is om nu al dit te gaan doen, ze moeten in duo samenwerken met de spellen

Beantwoord
anny 16 januari 2024 - 18:30

lenie is zelf zwakke schakel

Beantwoord
Lydia lepee 17 januari 2024 - 10:50

Wanneer wordt er genomineerd?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page