Home » Sonja en Tom zijn waarschijnlijk genomineerd, Lenie en Randy hebben vrijstelling en Basiri is weg?

Sonja en Tom zijn waarschijnlijk genomineerd, Lenie en Randy hebben vrijstelling en Basiri is weg?

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond na de tv uitzending ging de Big Brother live stream online. De bewoners zijn al enkele dagen in het huis. Uit de gesprekken maken we op dat ze afgelopen zaterdag het huis in zijn gegaan. Er is dus al van alles gebeurd wat we nog niet weten, dit wordt de komende dagen allemaal duidelijk tijdens de tv uitzendingen. De avond is vrij rustig verlopen. Een aantal bewoners doen een spelletje. Uiteindelijk gaat het grootste deel van de groep naar buiten. Een enkeling gaat de hottub in en Randy maakt een vuurtje buiten. Het valt op dat Lenie een token draagt. Hij lijkt met zijn teamgenoot Randy een vrijstelling te hebben. Maar er zijn ook al genomineerden. En Basiri is verdwenen, zijn spullen zijn er nog wel maar waar hij precies is is niet duidelijk…

Tom en Sonja dragen ook een pin. En als Sonja aan het praten is met Ashley op de bank wordt duidelijk dat ze genomineerd zijn. Ik heb ook gezegd tegen Alice gezegd dat ik mijn mooiste outfit aandoen die ik heb begint Sonja. Het allermooiste want ik ben genomineerd, dus ik wil met trots hier zitten. Hier weg reageert Ashley. Zeg antwoordt Sonja met een lach, wil je mij al weg? Nee nee nee zegt Ashley. Sonja vindt het maar lastig hoe ze op deze situatie moet reageren. Je kunt er niet normaal op reageren, dat is gewoon het ding voegt ze eraan toe. Vindt je het lastig dat je tegenover een man staat vraagt Ashley. Als ik tegenover hem sta vind ik het wel lastig omdat het mijn partner is laat Sonja weten. Ik denk dat we allebei even sterk zijn. Ik voel mij niet zwak naast hem, we zijn echt in dezelfde golflengte in mijn hoofd. Ik ken hem nog niet zo goed maar van wat ik heb gezien. Je weet ook nog helemaal niet hoe het gaat merkt Ashley op. De andere jongens moeten dat bakkie (?) ook nog openen he. Wie weet wat daarin zit. Ze moeten strijden tegen elkaar zodat ze niet op de nominatiebank komen. Dat kan wel zegt Sonja maar wij staan er sowieso op, wij gaan er niet meer af. Het zou heel goed kunnen dat er twee moeten strijden tegen elkaar gaat Ashley verder. Je zit nu wel in een vervelende positie. Ja antwoordt Sonja, ik praat er veel meer over dan Tom. Dat is misschien ook wat bescherming tegenover jou. En hij is een man, en die denken sowieso anders.

Uiteindelijk gaat iedereen vrij laat slapen. Lennie was als eerste eruit, vroeg in de morgen. Hij bakt wat brood, loopt naar buiten tekent in de sneeuw een hartje en schrijft eronder I love you. Daarna gaat hij weer naar binnen en doet de afwas. Uiteindelijk kruipt hij nog even in zijn bedje. Rond 8:30 gaan de lampen in het Big Brother huis aan en de groep staat langzaamaan op. Ook in de ochtend wordt er over Basiri gesproken. Hij was ineens verdwenen en in de ochtend weg. In de nacht is hij dus uit de slaapkamer verdwenen… Wat gaat deze nieuwe dag in Big Brother nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.7]

Ook interessant:

11 Reacties

Lydia lepee 16 januari 2024 - 08:57

Ok,dat is al beter!

Beantwoord
A 16 januari 2024 - 09:20

Wat bedoel je?

Beantwoord
M 16 januari 2024 - 09:55

T was te denken …weer eerst de Belgen man man man 😂

Beantwoord
jeroen 16 januari 2024 - 10:37

lenie nu al bezig over de zwakste schakel moet er uit en de sterkste kunnen we later nog gebruiken
pf nu al

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 10:41

Erg dat deBelgen er al aan gaan!

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 10:43

Antwoord…er kwam een einde de eersteaflevering…

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 10:46

A…ik bedoel niet de nominaties hoor..
Maar ik wou actie…

Beantwoord
Alex 16 januari 2024 - 13:17

Vreemd dat de livestream niet eerder begon.

Beantwoord
Istar 16 januari 2024 - 14:18

Pas 1 aflevering gezien. Weet nog niet eens hun namen. Jammer dat ze zoveel vloeken en schelden. Big Brother zou moeten zeggen dat dat ff minder kan want ze zijn op TV!!!

Beantwoord
Van de Vondel Marina 16 januari 2024 - 15:56

Jammer dat we de intrede niet life hebben kunnen meemaken en de eerste momenten.
Maar zo is er voor ons ook wat meer spanning.
✨❤️👍

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 16:18

Hopelijk geen oneerlijkheid!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page