Home » Ariana is pissig op Tom en Sonja keert weer terug in het Big Brother huis

Ariana is pissig op Tom en Sonja keert weer terug in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Tijdens de liveshow werd duidelijk dat Ashley Big Brother definitief moest verlaten. Het vertrek ging wel anders als voorgaande jaren. Dit seizoen moeten namelijk de twee bewoners die overblijven beiden het huis verlaten door de draaideur. Als de uitslag definitief bekend wordt dan komt de bewoner die het minst aantal stemmen gekregen heeft de studio in. De bewoner die dan overblijft mag dan weer terug het huis in. Dit gebeurde afgelopen avond ook met Sonja.

Maar het duurde enige tijd voordat Sonja weer terug het Big Brother huis in kwam. De bewoners wachten in spanning af wie er terug komt. Tom hoopt erop dat Sonja terugkomt. Ik zou er voor haar liever uitgaan. Zij brengt ook leven hier, is ook altijd blij hier. Het zou epic zijn als ze terugkomt. De rest zit op de bank ondertussen af te wachten wie er uiteindelijk weer het huis op komt. Ariana lijkt wat gepikeerd terwijl de rest gezellig zit te kletsen. Het lijkt met medebewoner Tom te maken te hebben. Ik ben meerdere keren tegen hem positief geweest, dat hij het zou halen. Maar gisteren zei hij ik hoop echt dat Ashley gaat. Ik vind dat niet aardig om dat uit te spreken. Ik heb een band met haar. Hij kijkt mij niet eens aan, wat is zijn issue? Karen denkt dat ze gewoon eens met Tom moet gaan babbelen. Hij is moeilijk hoor zucht Ariana.

Dan klinkt er een geluid en flikkerende de lampen bij de draaideur. Sonja komt uiteindelijk tevoorschijn en een groot deel van de groep juicht het uit van blijdschap. En vraagt Lenie. Ik mag niks zeggen antwoordt Sonja. Maar hell in één woord. Ariana lijkt wat minder enthousiast maar feliciteert haar toch. Daarna loopt ze huilend naar buiten. Alice en Karen volgen haar al snel. We zijn hier ook voor u he benadrukt Karen. Ja zegt Ariana, ik ga de naam ook niet noemen, je weet wie ik bedoel maar ik vind het echt slecht. Het is gewoon even de spanning. Arme Ash. Het is ook k*t voor haar merkt Alice op. Het is zo dubbel. Ik snap ook dat dit het spel is zegt Ariana. Niet lang daarna volgt er een livestream onderbreking.  Uiteindelijk besluit Randy het gesprek ook met haar aan te gaan. Hij voelt een andere vibe. Ik kan ook zonder kaarten de toekomst voorspellen zegt Ariana. Ik snap dat dit het spel is maar ik vind het voor haar ook gewoon vervelend. Van de ene kant ben ik sad dat zij eruit is maar ook blij voor Sonja. Maar het is wel hard. Randy is het daar ook mee eens maar we kennen haar wel een beetje. Ik had gewoon gehoopt dat ze er wat langer mocht zijn gaat Ariana verder. Het is gewoon even schrikken als je partner niet in de deur staat. Ik voelde ook al dat zij ging.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.6]

Ook interessant:

3 Reacties

Gezina 21 januari 2024 - 09:47

Wat zeurt Ariane nou. Zelf zei ze ook tegen Ashley denk dat jij gaat. Nu krijgt Tom de schuld. Kom op Ariane dit is het spel. En als je de toekomst kunt voorspellen weet je al wie wint.

Beantwoord
Rex 21 januari 2024 - 10:54

Toekomst voorspellen, alles aanvoelen blabla. Altijd is ze boos op alles en iedereen. Tijd voor Ariana om in de toekomst te verdwijnen uit het huis.

Beantwoord
Alex 21 januari 2024 - 13:38

Als Sonja al weg wilde had ze beter nu kunnen vertrekken.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page