Home » Big Brother liveshow: Ashley moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Ashley moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de eerste liveshow van het nieuwe Big Brother seizoen! Vanavond komen we erachter wie van de genomineerden het Big Brother huis moeten verlaten. Wordt het genomineerde Tom, Ashley of Sonja? Je leest het terug in dit bericht.

Geraldine en Tatyana openen de liveshow. Dit seizoen moeten de bewoners samenwerken begint Geraldine. Maar kun je elkaar wel vertrouwen. Tatyana laat weten dat er ook een geheim huis is en zien we een kort stukje over de twee nieuwe bewoners die binnenkort komen. Basiri heeft namelijk de taak om de duo’s opnieuw in te delen en hij moet rekening houden met twee nieuwe bewoners. Hij krijgt informatie via een telefoon. Een dame stelt zich voor, Nohari hoort dat het om een Belgisch accent gaat. Ashley, Sonja en Tom, een van iemand moet vanavond nog naar huis gaat Geraldine verder. De tussenstand is er straks, een bewoner krijgt dan te horen dat hij of zij veilig is. Er is 100.000 euro te winnen laat Tatyana weten. Maar dat bedrag is niet gegarandeerd, de bewoners moeten ervoor vechten.

Daarna zien we wat gebeurtenissen van afgelopen week: zoals de binnenkomst van de bewoners en dat Big Brother aankondigde dat ze in duo’s spelen. Geraldine en Tatyana leggen daarna contact met het huis. Geraldine vraagt aan een aantal duo’s hoe het nu bevalt. Sonja laat weten dat het hard was omdat ze al genomineerd zijn. Tom gaat er naar eigen zeggen goed mee om, ik heb de rust bewaard. Danny wordt ook bevraagd, hoe was het om te nomineren. Niet aangenaam verteld Danny, ik wens de volgende veel succes. Geraldine vraagt aan Ariana hoe ze het zou vinden als haar teamgenoot zou moeten gaan. Ariana denkt dat Ashley het wel overleefd, een onderbuikgevoel. Ashley zegt dat ze er wel rekening mee houdt maar wel strijdbaar is. Ik kom voor het spel, het is geen vakantie. Dan zien we weer wat beelden van afgelopen week. Zo zien we Basiri zich voegen bij Ronahi en Dilano in het geheime huis. Vervolgens leggen Geraldine en Tatyana contact met de mirror room. Ronahi verteld dat de eerste uren heel heftig waren. De emoties gingen alle kanten op. Maar toen ik Dilano zag was ik wel blij. Ik had vandaag wel een baal dag. Maar ik weet dat het steeds beter kan gaan. Dilano wordt gevraagd naar het spioneren van de bewoners. Het is wel gek zegt hij, zij hebben alleen geen idee van ons bestaan. Het is ook leuk om te zien, er waren spanningen in het begin en steeds meer mensen voelen zich thuis. Wel is het jammer dat je er niet tussen kan zijn. Geraldine vraagt naar Basiri haar voorkeur qua huis. Basiri antwoordt het Big Brother huis. Dit is een kleine ruimte met veel spiegels, het maakt mij zot. Tatyana benadrukt dat zij wel veilig zijn. Basiri hoe schat jij de kansen in voor de genomineerden? Basiri denkt dat Tom en Sonja safe zit.

Daarna zien we weer een fragment van afgelopen week, Ronahi die de sleutel midden in de nacht weggehaald heeft voor een opdracht. Daarna zien we Geraldine staan bij de familie van de genomineerden. De broer van Sonja laat weten dat ze de livestream veel volgen en hopen haar niet thuis te zien. De moeder van Ashley ziet het wel als een compliment dat haar dochter genomineerd is. De vrienden van Tom worden bevraagd over zijn kansen. Ze hopen dat hij een lange tijd in het huis mag blijven. Hij is volledig zichzelf. Ze hebben het nodige gedaan om stemmen te verzamelen. Dan krijgen we het moment te zien dat Big Brother de genomineerden bekendmaakt en hoe Ashley daarop reageerde. Maar ook hoe hard Basiri baalde van het kistje wat hij doorgegeven heeft in de gameroom. Geraldine laat weten dat vanavond de samenstelling niet meer hetzelfde gaat zijn, er gaat immers één iemand naar huis. Daarna leggen Tatyana en Geraldine contact met het huis. Geraldine wil het over de coins hebben. We zien de verdeling Tyron en Danny hebben de meeste coins namelijk 19. De minste coins hebben Sonja en Tom namelijk 1. Er worden ook kistjes gekocht in de wall begint Geraldine, wat zou erin zitten? De groep heeft geen idee. Geraldine begint dan over koffie. Ariana laat weten dat haar lichaam eraan begint te wennen. Het geluid werkt niet goed dus later komen Geraldine en Tatyana weer terug in het huis.

Basiri maakt kennis met de twee toekomstige bewoners

Daarna zien we iets nieuws, berichten uit de buitenwereld op de socials. Berichten van fans over het programma en de gebeurtenissen in het huis. Daarna zien we een gebeurtenis uit het geheime huis. Basiri krijgt een telefoontje van een nieuwe bewoner. Het is een vrouw, met een Belgisch accent ze kookt graag en vooral uit de Italiaanse keuken. Niet veel later gaat weer de telefoon. Het gaat om een Nederlandse man, hij heeft al veel plekken gezien en bezocht maar Big Brother staat op zijn bucketlist.  Daarna zien we dat Ronahi, Basiri en Dilano weer kistjes moeten plaatsen. Hoe het uitpakt met de kistjes zie je de volgende week laat Geraldine weten.

De eerste bewoner is veilig, de genomineerden moeten het huis verlaten

Dan is het tijd voor de tussenstand, de bewoner krijgt zo te horen dat hij of zij mag blijven zegt Geraldine. Dat gaan we nu vertellen voegt Tatyana eraan toe. Hoe gaat het Tyron. Een beetje gespannen, ik ben benieuwd wie er mag blijven antwoordt hij. Geraldine zegt dat het tijd is voor de tussenstand. Op het scherm komt de naam van de bewoner die mag blijven. Op het scherm komt de foto van Tom te staan. Sonja geeft hem een dikke knuffel gevolgd door Ashley. Tom laat weten blij te zijn. Ik had wel het gevoel dat mijn avontuur nog niet gedaan was. Maar ik vind het voor een van de twee wel jammer. Ik hoop dat mijn koffer ook nog komt. Tatyana laat weten dat Big Brother daarna een belangrijke mededeling heeft:  Bewoners, jullie kwamen het huis in via de draaideur. En door de draaideur zullen jullie weer vertrekken. Twee bewoners zitten nog steeds in de gevarenzone maar een van jullie zal uiteindelijk mijn huis definitief verlaten. Wie dat is is aan de kijker. De twee bewoners die nog steeds genomineerd zijn mogen nu allebei afscheid nemen van hun medebewoners en door de draaideur het huis verlaten. De bewoner die deze week de minste stemmen krijgt zien we niet meer terug. De andere bewoner mogen jullie straks in de armen sluiten. Wie dat is weten we pas als de lijnen sluiten. Neem afscheid van elkaar, het kan de laatste keer zijn dat jullie elkaar zien. De bewoners in het huis nemen van elkaar afscheid. Daarna gaan Sonja en Ashley met hun spullen door de draaideur het huis uit.

De uitslag: Ashley mag niet meer terugkeren naar het Big Brother huis

Niet lang daarna zijn de lijnen gesloten. Tatyana en Geraldine staan bij de draaideur. Straks gaat een kant van de draaideur open. En dat betekent automatisch dat die bewoner het huis definitief moet verlaten. Geraldine vraagt aan de vriendin van Sonja hoe het gaat. Ze is erg gespannen. Tatyana staat bij de ouders van Ashley. Haar moeder zou het zielig vinden, ze heeft wel krachtig gespeeld. De vader van Ashley is enorm trots wat er ook gebeurt. Dan is de uitslag bekend! We zien Ashley en Sonja in de draaideur staan. De deur van Ashley gaat open wat betekent dat ze Big Brother definitief moet verlaten. Ashley loopt meteen naar haar ouders en daarna naar Geraldine en Tatyana. Ashley had het ergens wel een beetje verwacht. Ik had sterke tegenstanders. Ik heb het thuis goed, hier ook maar ik kan ze niet samenbrengen. Het is goed. Daarna zien we de hoogtepunten van Ashley haar verblijf in Big Brother. Ze vindt het raar om terug te zien. Maar het is zoals het is. Ik heb het spel altijd willen spelen, ik ben blij dat ik die kans heb gekregen en ik vink hem lekker af. Ze hoopt dat Danny Big Brother gaat winnen. Daarna mag ze weer naar haar vrienden en familie.

Geraldine laat weten dat Sonja weer terug mag naar het huis. De eerste week zit erop, het beloofd een spannende week te worden. Het is namelijk f*cked up week. We verwelkomen een aantal nieuwe bewoners… En daarmee zit de eerste liveshow erop.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Ook interessant:

8 Reacties

Erwin 20 januari 2024 - 20:11

Gelukkig. Is de juiste keus.

Beantwoord
Johan 20 januari 2024 - 20:20

Ja gelukkig is ze weg. Nu wordt het leuk, wel jammer dat het zo lang moet duren voor Sonja weer terug komt.

Beantwoord
yvonne kerssens 20 januari 2024 - 20:29

Wat jammer dat ashley er uit is waarom konden ze niet wachten een week later iemander uit stemmen ! !

Beantwoord
Alex 20 januari 2024 - 20:54

Vreemde naam voor een week.

Beantwoord
kpdd 20 januari 2024 - 21:09

Jammer, Ashley eruit.
Maar Sonja en Tom had ik ook jammer gevonden.
Maar ik vond dat licht Westfriese van onze dame uit Schagen wel gezellig…

Beantwoord
Van de Vondel Marina 21 januari 2024 - 07:29

Zoals verwacht was. Benieuwd wat de volgende week in petto heeft en naar de nieuwe bewoners.

Beantwoord
Zonia 21 januari 2024 - 12:50

Jammer,dat Sonja niet eerder die avond vrijwillig is op gestapt,als ze het zo zwaar had.
Had Ashley kunnen blijven.

Beantwoord
Alex 22 januari 2024 - 00:44

Benieuwd naar wie de kistjes gaan als er nieuwe duo’s gevormd worden.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page