Home » Twee nieuwe bewoners arriveren in het huis ook Basiri, Ronahi en Dilano zijn terug!

Twee nieuwe bewoners arriveren in het huis ook Basiri, Ronahi en Dilano zijn terug!

Door BigBrotherNederland

Inmiddels is een nieuwe dag in het huis aangebroken en vandaag zijn er veel livestream onderbrekingen. Sonja is nog altijd nergens te bekennen. De bewoners worden in teams naar de gameroom geroepen. Het lijkt iets te maken te hebben met de kistjes die ze eerder gekocht hebben in de wall.

Tom zegt in de badkamer dat hij ook een kistje heeft. Ariana is ook erg benieuwd, ze heeft ook een kistje. Big Brother laat weten dat Tom naar de gameroom mag komen met zijn kistje en de coins van hem en Sonja. Ariana en Randy wensen hem succes. Denk goed na benadrukt Ariana, rustig blijven en goed nadenken. Lenie spiekt nog even snel in de gameroom. Maar zegt daar weinig over.

Wederom zijn er livestream onderbrekingen en daarna zien we ineens nieuwe gezichten. Twee nieuwe bewoners, ze heten Jimmy en Doriana. Ook Ronahi en Basiri zijn terug uit de mirror room. Jimmy komt uit Amsterdam, hij heeft ook wat dragqueen spullen bij. De nieuwelingen pakken hun koffers uit, ook Ronahi, Basiri en Dilano. Doriana is content creator en komt uit België. Ariana en Doriana lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Ze hebben beide als persoonlijk voorwerp stenen mee. Niet veel later ligt er iets in de draaideur. Het zijn nieuwe pins, de duo’s zijn opnieuw ingedeeld. Dit was een taak van Basiri in de mirror room. Big Brother spreekt de groep kort toe. Dit zijn jullie nieuwe pins, om duidelijk te maken wie de nieuwe duo’s zijn. Nieuwe bewoners, deze pin draag je altijd. Op ieder moment van de dag.  Basiri laat weten dat hij blij is om terug te zijn. Hij verteld aan Lenie dat hij lang alleen gezeten heeft. Daarna is het tijd voor een verlaat ontbijt.

De nieuwe duo indeling lijkt als volgt te zijn:

  • Groen: Danny
  • Geel: Alice en Lenie
  • Blauw:  Randy & Ariana
  • Lichtroze: Dilano & Jimmy
  • Oranje: Basiri & Karen
  • Roze: Tom & Ronahi
  • Lichtblauw: Tyron & Doriana

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.3]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 21 januari 2024 - 17:39

Wanneer gaan die kistjes open?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page