Home » Sonja is verdwenen, Big Brother kondigt het nieuwe thema aan: F*cked up week

Sonja is verdwenen, Big Brother kondigt het nieuwe thema aan: F*cked up week

Door BigBrotherNederland

Gisteren tijdens de liveshow werd al bekendgemaakt wat het nieuwe thema voor deze week zou worden. Het zou f*cked up week zijn. Nadat Sonja weer terug in het Big Brother huis arriveerde duurde het enige tijd voordat de bewoners over dit nieuwe thema geïnformeerd werden. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de “interviews” die afgenomen moesten worden in de dagboekkamer na het vertrek van Ashley. Ariana lijkt uiteindelijk ook haar rust weer gevonden te hebben. Eerder op de avond was ze nogal pissig.

Er is ook nog iets anders gebeurt, met ex genomineerde Sonja. Ze lijkt ineens verdwenen. Toen ze weer terug het huis in kwam na de liveshow liet ze al weten dat het een hel was. Niet veel later had ze weer een emotioneel moment. Ik hoop echt dat niemand zoiets nog moet meemaken, het is niet leuk zei ze tegen Ariana en Karen. Uiteindelijk volgde er een livestream onderbreking en zodra er weer beeld is is Sonja weg. Ook op deze nieuwe dag lijkt het erop dat ze er nog weg is… De geruchten gaan zelfs dat ze het huis verlaten zou hebben… Afgelopen avond heeft Sonja ook nog een belangrijk moment in het huis gemist, de aankondiging van het thema voor deze week. Want rond 00:00 uur riep Big Brother dat de bewoners naar de woonkamer moeten komen.

Als iedereen zit neemt Big Brother het woord. De eerste week in het huis zit erop. Ik hoop dat jullie al wat hebben kunnen wennen aan het leven hier. Aan de camera’s, het afgesloten zijn van de buitenwereld, het leven in duo en aan elkaar. Tijdens de week die komt zullen jullie wel een tandje moeten bij steken. Want alles wordt anders. Het is de komende week f*cked up week. Wat is dit reageert Lenie en Tyron vraagt zich af of ze niet meer informatie krijgen. Nee antwoordt Randy, hier moet je het mee doen. Het was al f*cked up grapt Tyron, de rest lacht. Morgen worden we slecht wakker man merkt Randy op. Tom denkt op zijn beurt dat ze in de nacht ook wakker moeten worden. Ik vond het nu al een f*cked up week zegt Danny op zijn beurt. Alice besluit uiteindelijk naar bed te gaan. En Lenie denkt dat het een hel gaat worden, bereid je maar voor. De lampen worden gedimd in het huis en de groep gaat uiteindelijk slapen.

Update: Sonja heeft haar vertrek aangekondigd, lees hier meer.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4]

Ook interessant:

4 Reacties

Myriam 21 januari 2024 - 10:28

Laat de aktie maar komen ben er klaar voor

Beantwoord
Iv 21 januari 2024 - 11:21

Sterkte en dank voor je deelname Sonja.
Jammer van het voortijdig vertrek, in ieder geval genoten van je.

Beantwoord
Alex 21 januari 2024 - 13:41

Het belooft in elk geval niet veel goeds.

Beantwoord
Eva Knijnenburg 22 januari 2024 - 12:18

Is dit een onderdeel van de fucked up week? Een BB streek. Ff de boel in de war brengen ofzo. Straks duikt Sonja misschien ineens weer op🤔

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page