Home » Genomineerden Ashley, Tom, Ronahi, Alice, Lenie, Tyron en Doriana moeten naar de gameroom

Genomineerden Ashley, Tom, Ronahi, Alice, Lenie, Tyron en Doriana moeten naar de gameroom

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond kregen de bewoners op het grote tv scherm te zien dat Ashley, Tom, Ronahi, Alice, Lenie, Tyron en Doriana genomineerd zijn. Echter is stemmen nog niet mogelijk en er kwamen bij deze uitslag vraagtekens te staan. Dat er nog iets zou gebeuren leek wel in de lijn der verwachtingen. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en Big Brother heeft weer van zich laten horen.

Na het ontbijt zitten de bewoners wat te kletsen, dan beginnen de lampen te knipperen. Big Brother zegt dat de bewoners met nominatie naar de gameroom moeten komen. Toch nog spelen wordt er geroepen. De bewoners die vrijstelling hebben wensen diegene die naar de gameroom moeten veel succes. Wat spannend zegt Ariana, wat gaat er gebeuren? Dilano had verwacht dat de kijkers mochten bepalen. En geen sportkleding, misschien krijgen jullie wel te zien wat de kijkers gestemd hebben. Ronahi is wel zenuwachtig omdat ze dit niet aan zag komen. Het komt goed voegt ze eraan toe. Lenie doet voor de zekerheid toch maar sportschoenen aan. Jij gaat rennen voor je vrijheid grapt Ashley. Ronahi verwacht een heftig spel. Dan wordt de livestream even onderbroken. We zien alleen de bewoners die vrijstelling hebben. Karen vindt het raar, waarom krijgen ze dan een pin dat je genomineerd bent? Het is een game antwoordt Ariana, niets is wat het lijkt. Randy vindt het fijn om wel safe te zijn. Als ik hem niet had was ik nu daar, je weet niet wat er gaat gebeuren. Het is afwachten wat de genomineerden moeten doen in de gameroom. Wordt vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 25 januari 2024 - 17:03

Met de stream op zwart kan ik er niets zinnigs over zeggen.

Beantwoord
Rob Smit 26 januari 2024 - 19:12

Waarom staat de QR code niet gewoon op de website?

Beantwoord
Alex 26 januari 2024 - 21:07

Op de site kun je gewoon op een link klikken, daar zijn QR-codes niet nodig.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page