Home » Ariana vraagt Ronahi advies over medebewoner Tom

Ariana vraagt Ronahi advies over medebewoner Tom

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hadden Ronahi en Ariana een gesprek. Er wordt veel gefluisterd maar het wordt wel duidelijk dat het over medebewoner Tom gaat. De Ariana – Tom soap lijkt nog even door te gaan…

Ariana zegt tegen Ronahi dat ze ergens mee zit en zou van haar advies willen. Mag dat vraagt ze? Ja zeker antwoordt Ronahi. Ik vind het spannend om je te vragen zegt Ariana. Niet spannend als in negatief hoor. Altijd zegt Ronahi, met plezier. Als ik het tegen je zeg betekent het dan ook wel dat je het voor je houd vraagt Ariana. Ja laat Ronahi weten. Daarna fluistert Ariana iets in Ronahi haar oor, het is niet te horen. Al snel krijgt Ariana een zender check. Je snapt wat ik bedoel zegt Ariana. Ja zegt Ronahi maar wat zegt hij dan? Ariana praat weer zacht en krijgt weer een zender check. Ronahi zegt dat het haar nog niet opgevallen is en het nog niet zo bekeken heeft. Is er dan iets gebeurt? Ja zegt Ariana maar niet zijn naam noemen hoor. Of het zit gewoon hier he terwijl ze naar haar hoofd wijst. Het is mij echt niet opgevallen benadrukt Ronahi maar misschien kan ik er nu anders naar kijken. Ja antwoordt Ariana, of als je advies voor mij hebt? Ja zegt Ronahi, als ik iets zie dit of dat zou ik het eerlijk zeggen. Maar niks tegen hem zeggen benadrukt Ariana.

Ik ga erover nadenken en kijken zegt Ronahi. En dan laat ik je zeker iets weten. Trek je je het aan? Ja heel erg antwoordt Ariana. Omdat je gewoon een band wil hebben merkt Ronahi op. Ja zegt Ariana en ik het een aardige jongen vindt. Maar je kunt niets forceren. Dat moet je ook niet doen benadrukt Ronahi. Wat er niet is is er niet eindigt Ariana.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 3.7]

Ook interessant:

16 Reacties

Eric 26 januari 2024 - 08:12

Gaat die nu bij alle vrouwen zagen over Tom, sorry voor iemand die 37 is, in mijn ogen een kleuter en als die zo blijft voortdoen zou zich dat eens seriues tegen haar kunnen keren, ik vind het ver van een eerlijk persoon, heeft een groot psygisch probleem denk ik

Beantwoord
C.T. Boers 26 januari 2024 - 08:12

Die Ariana spoort gewoon niet. Zij snakt naar aandacht en hangt constant het slachtoffer uit.

Beantwoord
Gezina 26 januari 2024 - 08:19

Ik vind dat big brother er nu iets van moet zeggen van de waanideeën van Ariane over Tom. Hij ziet niets in haar. Eerst zei ze nog ik vind hem niet leuk en nu wel weer. Tom heeft duidelijk gezegd het is vriendschappelijk is. Ze leven nu eenmaal met elkaar in een huis. Ariana ga je richten op het spel.

Beantwoord
Chelly 26 januari 2024 - 08:42

Ariana heeft waanideeën over Tom
Ze heeft kenmerken van een typische stalker
Ik vind het echt bizar hoor

Beantwoord
Van de Vondel Marina 26 januari 2024 - 08:59

Dit Moet dringend een halt toegeroepen worden BB. Dat kan nu niet meer. Ze valt er iedereen mee lastig en het zit enkel verkeerd in haar hoofd. Dit is voor Tom ook helemaal niet meer leuk.
Ik denk dat hetBB huis niet de plaats is die zij nodig heeft.
Tot Tom eens uit zijn krammen schiet..

Beantwoord
Erwin 26 januari 2024 - 09:02

Ariana als volgende op de nominatie lijst.

Beantwoord
Agnes schepers 26 januari 2024 - 09:02

Wa voor iets is me da die ariana

Beantwoord
Ostyn luc 26 januari 2024 - 09:35

Zend haar naar de spiegelkamer,

Beantwoord
Johan 26 januari 2024 - 09:49

BB het is tijd om met Arianna te gaan praten. Ze is niet lekker in haar bovenkamer. Ze kan in de toekomst kijken zegt ze, nou dan ziet ze ook wel dat Tom haar niet moet. En iedereen er lastig mee vallen, kom op…… Eruit met haar

Beantwoord
Chantal 26 januari 2024 - 11:50

Dit is echt bizar gedrag inmiddels. En nu Karen heeft aangegeven er klaar mee te zijn gaat ze Ronahi ermee lastig vallen. Ze ziet echt spoken, manipuleert, en verzint vanalles bij elkaar. En als iemand niet reageert zoals ze wilt ontkent ze wat ze gezegd en bedoeld heeft. Zou ze bij mij echt niet mee aan moeten komen.

Beantwoord
Anne 26 januari 2024 - 12:11

In het kader van beste opmerkingen hebben we een winnaar .:)

Beantwoord
Erna 26 januari 2024 - 12:40

Misschien kan BB een psycholoog erbij halen want deze vrouw ziet echt waanbeelden en het wordt van kwaad tot erger. Voor Tom is het ook geen doen zo, gewoon zielig.

Beantwoord
Elly 26 januari 2024 - 12:57

Pfffffffff….nu wil Ariana weer naar huis….want niemand vindt haar aardig zegt ze
ze is gewoon boos dat Tom haar niet wil whahahaha……zij moet echt hulp zoeken anders gaat t echt niet goed komen met haar

Beantwoord
Rex 26 januari 2024 - 13:01

Het is tijd voor deze dame om naar een psychiater te gaan, er zit iets goed mis bij haar. Dit neigt naar stalker gedrag en ze is heel eng. Tijd om te vertrekken en haar hulp aan te bieden, BB is niet de juiste plek voor dit soort personen.

Beantwoord
Alex 26 januari 2024 - 20:47

Ja, ze kan beter naar huis gaan, maar eerst Lenie…

Beantwoord
Gerardus 26 januari 2024 - 22:08

Ariana heeft echt een zwaar probleem,,dat mensen spoort helemaal niet,,,

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page