Home » De bewoners moeten een king & queen game spelen

De bewoners moeten een king & queen game spelen

Door BigBrotherNederland

De wall is aangevuld met heerlijke producten. Gisteren kregen Ashley en Glenn namelijk de opdracht in het Big Brother kasteel om producten uit te kiezen voor in de wall. Als een bewoner in het huis iets zou kopen wat zij uitgekozen hebben krijgen zij het aantal coins wat er in het huis voor afgerekend is. Randy besloot kaas te kopen en niet veel later koopt Ariana koffie. Ook Randy laat zich verleiden om koffie aan te schaffen. Ashley en Glenn zijn dus wat coins rijker.

In de middag gaat er een geluidsignaal. De bewoners denken eerst dat het alarm afgaat maar dat blijkt niet zo te zijn. Big Brother neemt het woord. Beste bewoners, jullie gaan strijden voor de troon en de kroon. In de eerste king & queen game. Het duo dat wint wordt king & queen. Ook de regerende king en queen spelen het spel dus jullie zullen hard jullie best moeten doen. Het eerste duo wat mag spelen zijn Tyron en Doriana. Jullie mogen naar de gameroom. Sportkleding raad ik aan. De bewoners reageren enthousiast, wat zou het toch zijn?

Dan wordt het beeld overgeschakeld naar het Big Brother kasteel waar Ashley en Glenn zich bevinden. Ook daar spreekt Big Brother hen toe. Het is tijd om jullie koninklijke titel te verdedigen. Alle duo’s dus ook jullie spelen dadelijk de queen en king game. Het is een game die gaat om tijd, snelheid. Het duo dat het snelst de game oplost verdient de titel van king en queen. Maar omdat jullie twee de regerende vorsten zijn spelen jullie als laatst. En kunnen jullie op het scherm meekijken hoe alle andere duo’s het spel spelen. Kijk aandachtig want dit is beslist in jullie voordeel. Glenn besluit meteen thee te zetten nu het nog kan. Ashley zet de stoelen klaar bij het tv scherm. De twee overleggen alvast wat de juiste taakverdeling zou kunnen zijn. Glenn is snel en krachtig, Ashley kan goed nadenken. We krijgen wel een voordeel merkt Glenn op. Ik zei het toch zegt Ashley, dit gaat niet blijvend zijn. Glenn antwoordt dat iedereen deze positie wil. Als wij hem verliezen zitten we daar ook als beveiligers lacht Ashley. Glenn is wel benieuwd of ze dan het huis in moeten en het winnende duo in het kasteel. Zij krijgen dan wel luxe en wat bepalen. De bewoners in het huis maken zich ondertussen klaar. Welk duo zou dit spel winnen? We komen er uiteraard op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Alex 28 januari 2024 - 14:07

Ja, dat kan. Alle duo’s bestaan uit een man en een vrouw en kunnen dus king en queen worden. Op Jimmy na, die moet dan als queen.

Beantwoord
els verhoeven 28 januari 2024 - 18:43

niet moeilijk om zo een spel te winnen die asley heeft wel veel privileges geen eerlijk spel wat er wordt gespeeld

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page