Home » De groep ziet Ashley en nieuwe bewoner Glenn en krijgen een nieuwe regel die ze uit moeten voeren

De groep ziet Ashley en nieuwe bewoner Glenn en krijgen een nieuwe regel die ze uit moeten voeren

Door BigBrotherNederland

Op deze nieuwe dag laat Big Brother weer van zich horen. Er klinkt een geluidssignaal en Big Brother neemt het woord. Bewoners, kom allemaal naar de gameroom. Ik heb een verrassing voor jullie.

De groep reageert enthousiast en gaan bij de ingang van de gameroom staan. Bewoners zegt Big Brother, als de deur dadelijk opengaat mogen jullie rustig de gameroom betreden. Jullie mogen nergens aanzitten. De bewoners zijn erg benieuwd wat het gaat zijn. Als de bewoners de gameroom in mogen wordt de livestream onderbroken. Als er weer beeld is zien we de bewoners weer in het huis. Ze praten over wat er gebeurd is. Het lijkt erop dat ze Ashley en nieuwe bewoner Glenn gezien hebben. De vrouwen hopen op een rustige man, hij zag er aardig uit. Het was een Belg merkt Tom op. Ashley heeft gewonnen van Lenie merkt Ronahi op. Zo zie je maar hoe het kan draaien. Ik had daar ook wel graag gezeten zegt Karen met een lach. Volgens Basiri is Ashley nu wel een tactisch gevaarlijke speler. En er komen uiteindelijk weer twee bewoners bij zegt Alice blij.

In het Big Brother kasteel krijgen Ashley en Glenn een opdracht van Big Brother. De king en queen moeten een grondwet bepalen voor in het huis. De twee moeten een regel uitkiezen. Ze kiezen uiteindelijk de regel: “als het alarm afgaat moet het huis bewaakt worden tot het weer afgaat”. De groep moet uiteindelijk naar de bank komen. Op het scherm verschijnt bovenstaande regel. De groep begrijpt niet helemaal wat de bedoeling is. We moeten de soldaat uithangen zegt Basiri. Wat moeten we dan doen vraagt Alice. Volgens Basiri mogen Ashley en Glenn niet binnen komen. Bewoners zegt Big Brother dan. Wat jullie moeten doen volgens de nieuwe grondwet is inderdaad het huis bewaken. Dat doen jullie in de tuin voor de voordeur. En dat doen jullie altijd in duo.

De groep reageert wat verbaasd, ook in de nachten wordt er geroepen. Nee stamelt Alice. Voor alle duidelijkheid alleen als het alarm afgaat benadrukt Big Brother. Alleen buiten in de tuin, bij de voordeur. Dilano denkt dat shifts wel handig zijn. Shifts pakken van 1-2 uur. En dan rouleren. Tom, Karen offeren zich wel op om als eerste te gaan in de nacht. Jimmy wil liever vroeg in de ochtend. Ronahi benadrukt dat ze wel moeten kijken dat niet steeds dezelfde in de nacht zijn. We zullen hun wel tegen moeten houden. Jimmy zou wel een middeleeuws pakje willen. Tom denkt dat er na 2 uur afgewisseld moet worden. Ariana denkt dat Ashley en Glenn niet binnen mogen komen. Basiri denkt dat als het hun lukt binnen te komen dat ze niet genomineerd mogen worden. Het speculeren gaat nog enige tijd door. Uiteindelijk wordt er besproken dat als het overdag is ze om het uur wisselen en in de nacht om de twee uur. Ook gaan ze de keukenwekker ervoor gebruiken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.6]

Ook interessant:

3 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 28 januari 2024 - 12:08

Wat een leuke opdracht van Big Brother.
Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.
Ashley speel dit goed en tactisch.
Succes. Kijk met belangstelling toe.

Beantwoord
Alex 28 januari 2024 - 12:27

Ze kunnen speculeren wat ze willen. Er gebeurt toch wat anders.
Het is niet duidelijk wat ze moeten voorkomen door te bewaken.

Beantwoord
Vernimmen Frank 28 januari 2024 - 12:54

Meer opdrachten aub laat ze werken voor luxe

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page