Home » De king en queen game zit erop, Ashley en Glenn blijven in het Big Brother kasteel

De king en queen game zit erop, Ashley en Glenn blijven in het Big Brother kasteel

Door BigBrotherNederland

De bewoners moeten strijden in een king & queen game. De winnaar van de game wordt king & queen. Of dat ook inhoudt of het winnende duo naar het Big Brother kasteel mogen is nog even de vraag. Ashley en Glenn die nog in het Big Brother kasteel verblijven kunnen via een tv scherm meekijken. Het blijkt een pittige game te zijn.

Op het tv scherm is een ronde plaat te zien met hierop een doolhof. In dit doolhof is een balletje. Het balletje moet naar het eindpunt gebracht worden. Om de plaat te laten draaien moeten duo’s aan touwen trekken en met elkaar samenwerken om het eindpunt te behalen. De duo’s krijgen een tijd die afloopt, duit de gesprekken in het huis is dit 15 minuten. Is de tijd om dan is het spel niet behaald. Maar halen de duo’s het wel dan moeten Ashley en Glenn die tijd verbeteren om hun positie in het kasteel veilig te stellen. En het is nogal wat want diegene die in het kasteel verblijven leven in luxe. Luxe eten, drinken en misschien wel de grootste luxe: diegene die in het kasteel verblijft kan niet genomineerd worden.

Regelmatig krijgen Ashley en Glenn beelden te zien op het scherm. Hierdoor weten ze wat werkt en wat niet werkt. Ze bespreken regelmatig hoe ze het spel aan gaan pakken. Dit is alles bepalend merkt Glenn op. We lagen hier zo lekker merkt Ashley op. Lekker rustig, niemand die zich met je bemoeid. Uiteindelijk moeten de twee ook zelf het spel spelen. Als ze weer terug komen in het kasteel zijn ze enthousiast. En lijken er een goed gevoel aan over te hebben gehouden. Het duurt niet lang of Big Brother het nieuws brengt. Jullie hebben alle andere duo’s verslagen en jullie blijven king en queen. Ashley en Glenn geven elkaar een high five. Ze hebben het spel in minder dan 5 minuten gedaan. En krijgen door hun overwinning ook nog eens een koninklijk maal.

Ook in het Big Brother huis krijgen de bewoners de uitslag door. Big Brother laat weten dat ze zich allemaal bezig gehouden hebben met hetzelfde doolhof. En ik zal jullie nu vertellen hoe dat verlopen is. Ik praat langzamerhand naar de winnaar toe. Dus ik begin met de mensen die te laat zijn geëindigd. Tyron en Doriana, jullie hebben het doolhof niet kunnen oplossen. Ariana en Randy ook jullie is het niet gelukt om het doolhof op te lossen. Basiri en Karin jullie is het wel gelukt in een tijd van 14.58 minuten. Danny en Alice, jullie is het ook gelukt in een tijd van 10.11 minuten. Jimmy en Dilano jullie hebben het ook volbracht in een tijd van 8.52 minuten. Jullie staan daarmee op de derde plek. Tom en Ronahi jullie hebben het volbracht in 7.31 minuten. Dat is heel snel maar niet zo snel als de winnaars. De huidige king en queen die hiermee in hun kasteel blijven. Randy vindt Ashley echt monsterlijk. De groep klapt en gaat daarna avondeten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.7]

Ook interessant:

2 Reacties

Yvonne 28 januari 2024 - 20:42

Ik wou dat ik in zoon kasteel zat met zo lekker eten !a

Beantwoord
Alex 28 januari 2024 - 20:48

Toch vreemd dat een nieuwkomer direct king wordt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page