Home » Ronahi en Tom arriveren in het Big Brother kasteel, Ashley en Glenn zijn weer in het huis

Ronahi en Tom arriveren in het Big Brother kasteel, Ashley en Glenn zijn weer in het huis

Door BigBrotherNederland

Ronahi en Tom hebben de tweede king en queen game gewonnen. Ashley en Glenn moesten dus weer terugkeren naar het huis. In het huis weten Tom en Ronahi inmiddels ook dat ze gewonnen hebben. Zij mogen zo het Big Brother kasteel in.

Ronahi merkt blij op dat ze haar eerste spel gewonnen heeft. De rest van de groep is blij voor de twee. Er wordt geroepen geen k*t regels he. Daarna roept Big Brother de nieuwe king en queen naar de dagboekkamer. We kunnen daar een klein stuk van mee krijgen. In de dagboekkamer liggen twee kronen klaar. Gefeliciteerd zegt Big Brother. Jullie hebben de king en de queen van de troon gestoten. Dus jullie verdienen nu het kroontje, zet hem maar eens op. Hoe voelt dat? Tom laat weten dat het goed voelt. Ronahi voegt eraan toe dat het tot de nominaties zo mag blijven. Jullie hebben het uitmuntend gedaan zegt Big Brother. Dus jullie hebben de tocht naar het kasteel en het verblijf in het kasteel meer dan verdient.

Niet lang daarna komen Tom en Ronahi met kroon en twee Big Brother koffertjes het huis in. De groep klapt en Tom en Ronahi krijgen de opdracht om hun koffertjes in te pakken. Glenn en Ashley verlaten ondertussen het Big Brother kasteel. Daarna krijgen de twee de opdracht om naar de draaideur te gaan met hun spullen. De bewoners nemen afscheid van de king en queen. Ze wensen Tom en Ronahi veel succes. Daarna verlaten zij het huis. Niet veel later gaat de deur weer open en stappen Glenn en Ashley het huis in. Ze worden hartelijk ontvangen door de rest. Ook vertellen zij wat gebeurtenissen uit het kasteel. Dat ze mee eerder mee gekeken hebben met de eerste king en queen game. En Glenn vertelt dat het echt fijn was. Ook het eten wordt benoemd.

Tom en Ronahi arriveren inmiddels in het Big Brother kasteel. Wat chique zegt Ronahi met een glimlach. Big Brother heet Ronahi en Tom welkom in het kasteel. Zolang jullie hier in het kasteel zijn, zijn jullie veilig en kunnen jullie niet genomineerd worden. Maar ook hier zullen jullie je plek moeten verdedigen. Maar dat is allemaal voor later een zorg. Jullie hebben honger hoorde ik net, jullie mogelijk dadelijk genieten van een koninklijk maal. Ze krijgen spaghetti en daar zijn de twee maar wat blij mee.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

Ook interessant:

7 Reacties

Alex 29 januari 2024 - 20:45

Zie je wel, ze zijn nog niet veilig.

Beantwoord
Alex 29 januari 2024 - 20:46

Maar wel veilig voor Ariana…

Beantwoord
yvonne kerssens 29 januari 2024 - 21:27

Ga zo slapen,denk elke nacht aan de mensen in het big brother huis het kasteel vind ik super leuk,nu weer 2 nieuwe in het kasteel …..

Beantwoord
anny 29 januari 2024 - 22:21

ocharme ronahi met tom in zo een kleine ruimte

Beantwoord
Alex 30 januari 2024 - 00:24

Ik heb niet om half 9 maar om 11 uur gekeken. DIe uitzending was helemaal verkeerd gemonteerd. Het deel voor het eerste reclameblok kwam daarna twee keer terug, en andere delen ontbraken, zoals de uitslag van de game, het deel over het gedrag van Tom en de balkonscene. Op Videoland staat het wel goed.

Beantwoord
Ivan 30 januari 2024 - 07:15

Ik hoop dat Tom, zijn houding tot de groep gaat veranderen…

Beantwoord
Jeroen 30 januari 2024 - 07:58

Kunnen de kleutertjes Tyron en Basiri even tot de orde geroepen worden door BB aub?
Openlijk de uitslag van de game bekritiseren en volk blijven houden dat het niet eerlijk is en dat Tom nooit gewonnen kan hebben……………….
Tel daarbij de opmerkingen van Basiri dat BB het spel stuurt en andere regels enz enz.
Je wist waar je je voor opgegeven hebt toch?
Het is geen vakantiepark he, je moet er wel wat voor doen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page