Home » De bewoners houden de wacht en Ashley en Glenn hebben drie coins verdient

De bewoners houden de wacht en Ashley en Glenn hebben drie coins verdient

Door BigBrotherNederland

Ashley en Glenn hebben gisteren een heerlijk avondmaal gehad. Ze hebben de king en queen games gewonnen en mochten blijven in het kasteel. Omdat ze gewonnen hebben kregen ze een Indonesische maaltijd. De bewoners in het huis moesten het doen met minder luxe eten. En gisteren hebben ze een nieuwe regel gekregen van de king en queen Ashley en Glenn. Als er een alarm klinkt moeten ze het huis bewaken. Afgelopen avond rond 21:30 ging voor het eerste keer het alarm af. Tom en Ronahi hielden buiten de wacht. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en vandaag is het alarm ook weer afgegaan.

In het kasteel worden Glenn en Ashley wakker. Ashley lijkt wat verkouden te zijn en zich niet helemaal fit te voelen. Ook Glenn voelt zich niet helemaal lekker. Het is tijd voor een luxe ontbijtje. Tijdens de bereiding hiervan spreekt Big Brother de twee toe. Ashley en Glenn, de king en queen, goedemorgen. Ik hoop dat jullie genoten hebben van jullie maal. Ik hoop dat het je beviel Glenn de eerste keer Indonesisch. Glenn antwoordt dat het lekker was maar ook pikant. Slecht voor mijn maag, maar het was lekker. Veel water drinken vandaag zegt Big Brother. Ik hoop ook dat jullie lekker hebben geslapen? Ashley laat weten dat ze heerlijk geslapen heeft. Glenn wat minder mijn lichaam moet nog een beetje wennen aan het dagritme. Ik was om 3:00 uur wakker. Wil je dag ik nachtdiensten invoer in het huis vraagt Big Brother. Glenn zegt dat het voor hem ideaal zou zijn. Ik denk dat je de enige bent die daar behoefte aan heeft laat Big Brother weten.

Het is tijd om de producten te kiezen die ik vandaag in de wall ga zetten gaat Big Brother verder. Jullie bepalen weer welke producten en tegen welke prijs. Jullie mogen er opnieuw drie kiezen en als ze gekocht worden krijgen jullie de coins. Coins die jullie later goed kunnen gebruiken. Gisteren hebben jullie drie coins verdient. Want de koffie en de kaas zijn verkocht. Ik wist het reageert Ashley enthousiast. Neem maar een kijkje in het luik, dan kunnen jullie zien wat de keuze van vandaag is. De twee gaan in overleg en ze kiezen een zak caramel popcorn, een zak bolognese chips voor 1 coin en een pot aardbeienjam van 450g voor 1 coin. Big Brother laat weten dat het genoteerd staat. Jullie zijn wel van de budget boodschappen valt mij op. Ashley antwoordt dat ze de boel bewaakt hebben dus daar moeten we ook wat voor teruggeven. Dan doen we veel voor weinig en zij hebben niet de luxe die wij hebben. Ontroerend om te horen hoe jullie als king en queen toch betrokken zijn bij jullie onderdanen. Wij willen ook iets antwoordt Ashley, we komen nu met drie coins thuis en willen dat opkrikken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.2]

Ook interessant:

2 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 29 januari 2024 - 10:27

Ashley en Glenn zijn goed bezig.
Ze zijn goed v oor hun onderdanen zoals Big Brother het benoemd.Hoop dat ze in het huis ook
Gelukkig mee zijn. Voor weinig coint een beetje luxe hebben.

Beantwoord
Alex 29 januari 2024 - 13:03

Nu maar hopen dat ze straks niet de hoofdprijs hoeven te betalen als anderen in het kasteel zitten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page