Home » Big Brother kondigt het laatste troongevecht aan, wie wint is heel de week veilig

Big Brother kondigt het laatste troongevecht aan, wie wint is heel de week veilig

Door BigBrotherNederland

Na de mededeling van Ashley en Glenn die details verklapt hebben over het Big Brother kasteel zien we Ronahi en Tom. Big Brother spreekt hen toe. Het is weer tijd voor een game.

Tom en Ronahi begint Big Brother. Jullie zijn op dit moment in Big Brother het koningspaar. Jullie hebben hier hard voor gestreden. Vandaag is het de laatste keer dat er kan worden gestreden voor de troon. Halen jullie deze strijd zitten jullie voor de hele week safe. Maar omdat het het laatste troongevecht is is het ook iets bijzonders. Jullie zullen snel merken of het volk jullie het koningschap gunt. Jullie mogen naar de gameroom komen. Tom denkt dat het iets met geven gaat zijn, net zoals een eerdere opdracht omtrent de nominaties. Of ze het gunnen of niet antwoordt Ronahi. We hoeven ons niet om te kleden dus dit is het het dan. Ik dacht dit is vandaag en morgen nog. Tom vraagt zich af of de rest ook deze informatie krijgt. Daarna zien we nog heel even de bewoners in het huis en niet lang daarna verschijnt er een lange live stream onderbreking. Die op het moment van schrijven nog altijd bezig is. Wordt vervolgd dus! Hou deze website dus in de gaten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 30 januari 2024 - 15:32

Hoe het afloopt horen we over een dag of twee.

Beantwoord
Alex 30 januari 2024 - 17:57

Dan waren die eerdere troongevechten alleen voor een dagje luxe.

Beantwoord
Lili 30 januari 2024 - 23:00

Tom RIP…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page