Home » Jimmy en Dilano winnen het laatste troongevecht, ze zijn deze week veilig

Jimmy en Dilano winnen het laatste troongevecht, ze zijn deze week veilig

Door BigBrotherNederland

De bewoners moesten strijden voor het laatste troongevecht. Diegene die het spel zou winnen is deze week veilig en heeft dus vrijstelling. Na een zeer lange stream onderbreking is er weer beeld.

Uit de gesprekken maken we op dat er iets met een knop waar op geduwd moest worden. Ook zou er een gezamenlijke overeenstemming gedaan zijn en ging het over elkaar wat gunnen. Doriana is emotioneel, ze vond het een mentaal heftig spel. En hierop zou Ashley op een bepaalde manier gereageerd hebben. Later wordt er overgeschakeld naar het Big Brother kasteel. We zien de twee hun koffers inpakken. En wat later neemt Big Brother even het woord. Ronahi en Tom, jullie laatste minuten in het kasteel. Ik hoop niet dat het jullie te weemoedig stemt? Nee laten Tom en Ronahi weten. We zijn blij dat we weer naar de groep mogen voegt Tom eraan toe. We hebben ons spel kunnen winnen dus we zijn trots op ons zelf. Deze week kan niet meer geslaagd zijn benadrukt Ronahi. Dat is goed om te horen antwoordt Big Brother. Als jullie klaar zijn mogen jullie bij de deur wachten tot deze open gaat.

In het huis spreken Jimmy en Dilano over hun vrijstelling. Ariana is blij voor de twee en denkt dat het voor Jimmy een goede oppepper zou zijn. Het is je gegund. Ashley spreekt ook nog even kort met Doriana. Het was speltechnisch legt Ashley uit. Doriana vraagt wat ze liever had gewild, ik kwam in een positie terecht waar ik geen controle over had. Dat lag aan mij geeft Ashley toe. Je koos voor jezelf tussen die laatste twee toch? Nee antwoordt Doriana, wij hebben niet gestemd en ik zou zeker niet op ons gestemd hebben. Ashley zegt dat het voor haar niet helder was, mijn excuses dan om het verkeerde aannemen over hoe het is gegaan. Sorry. De twee geven elkaar een knuffel en daarmee lijkt het opgelost.

Ondertussen hebben Jimmy en Dilano hun spullen gepakt en gaan via de draaideuren richting het Big Brother kasteel. Uiteraard hebben ze nog even afscheid genomen van de bewoners in het huis. Als ze weg zijn komen Tom en Ronahi weer terug in het huis waar ze hartelijk ontvangen worden.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Ook interessant:

6 Reacties

Eric.verbreyt 30 januari 2024 - 17:17

Sorry maar diene Dilano hoeft voor mij nie, is een echt egotripperke, je ziet zelf dat Jimmy er een probleem mee heeft

Beantwoord
Agnes schepers 30 januari 2024 - 17:34

Nu moet Tom gaan oppassen

Beantwoord
Alex 30 januari 2024 - 17:51

Leuk, Jimmy als queen!

Beantwoord
anny 30 januari 2024 - 18:18

haha er zijn ergere ego’s tussen de mannen hoor

Beantwoord
Ingrid 30 januari 2024 - 18:27

Helemaal eens.met Eric. Dilano is een slang en niet te vertrouwen. Voor mij mogen er zeker 5 bewoners directement naar huis. Bepaalde zal ik blijven steunen.

Beantwoord
Tonny 1 februari 2024 - 09:53

Ariana mag naar huis wat een naar mens ze luisterd gewoon niet en denk dat ze alles kan maar ze kan niks weg ermee

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page