Home » Nominatie alarm in het huis: elk duo moet twee andere duo’s nomineren

Nominatie alarm in het huis: elk duo moet twee andere duo’s nomineren

Door BigBrotherNederland

De middag gaat rustig voorbij, de meeste bewoners verwachten dat er nog een power of nomination game gespeeld moet worden. Maar dan klinkt er een luid geluid, het nominatie alarm gaat af. Ze hebben genomineerd roept de groep uit. Maar dan laat Big Brother weten dat Ariana en Randy naar de dagboekkamer moeten komen. De groep realiseert dat ze moeten nomineren en gaan in overleg.

De teams gaan allemaal even apart zitten. En bespreken welke persoon ze willen nomineren. De meeste verwachten dat er één duo genomineerd moet worden. Elk team heeft zijn overweging maar gezamenlijk een keuze maken is lastig. Uiteindelijk komen Ariana en Randy terug en worden er meer details bekend. Randy loopt teleurgesteld naar de woonkamer. We mogen niks zeggen benadrukt hij. Ariana gaat bij hem staan en laat weten dat ze dit echt niet aan had zien komen. Ja antwoordt Randy, ik ben ook helemaal dizzy. Zuchtend gaat hij met Ariana mee naar buiten.

Buiten bespreken de twee wat zich in de dagboekkamer heeft afgespeeld. We waren echt lang daar zucht Randy. Het is toch niet erg antwoordt Ariana. Het was ook heftig. Ik werd helemaal gek daar binnen laat Randy weten. Het is echt niet leuk dit man. En niet één he maar twee. Een duo dacht ik oké maar twee duo’s kiezen is zwaar hoor zucht hij. Ik voel me ook echt niet goed geeft Ariana toe. Nee man zegt Randy, ik wist niet dat het zo lastig zou zijn. Volgens Ariana was het het nadeel dat ze ervan uit gingen dat er nog een spel zou komen. Ja zegt Randy het is zo en Ariana is ervan overtuigd dat ze naar huis moet deze week. Randy geeft dan toe dat hij zich er al een beetje op voorbereid had. Ik ben benieuwd hoe snel de anderen eruit komen. Ariana denkt dat Jimmy en Dilano er misschien één persoon af mogen halen. Normaal zijn er ook drie mensen genomineerd. Spannend zegt Randy, dat kan he. Ik wil wel aan je vragen om het tussen ons te houden zegt Ariana dan. Ik heb op iemand gestemd waarop ik niet wil stemmen merkt Randy op. Wie is dat dan vraagt Ariana. Alice antwoordt Randy waarop Ariana zeg ja en ik op Tom. Denk je dat ik dat ga vertellen vraagt Randy. Ik wil dat gewoon even afstemmen benadrukt Ariana. Niet veel later worden Basiri en Karin naar de dagboekkamer geroepen. Totdat alle duo’s hun nominaties uit hebben gebracht. Morgen zullen we waarschijnlijk de uitslag weten…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.8]

Ook interessant:

9 Reacties

Gezina 31 januari 2024 - 14:45

Ik vind dat Basiri en Tyrone heel dominant. Hun wil is wet. En sneu voor Randy dat hij misschien op de bank komt door Ariana.

Beantwoord
Bijouke 31 januari 2024 - 15:01

Ik hoop karen eruit.

Beantwoord
joost vrints 31 januari 2024 - 15:29

Het wordt hoog tijd dat Ariana verdwijnt. De negativiteit dat zij meedraagt is veel te lastig voor een toffe groepsgeest.

Beantwoord
Gezina 31 januari 2024 - 15:44

Wat een gezeur door Ronahi en Doriana. Die Ronahi is een dominate tante. Doriana waait met alle winden mee.

Beantwoord
Marc Croes 31 januari 2024 - 18:58

Ariana er uit

Beantwoord
Lili 31 januari 2024 - 19:21

Ronahi moet echt wel is wat minder roddelen hangt overal te roepen hoe eerlijk ze is…maar kan zelf niet tegen kritiek…dominant en heeeeel aanwezig.Tyron zeur eens wat minder.

Beantwoord
Marc Croes 31 januari 2024 - 22:13

Ronahi en Ariana zijn roddeltanten naar huis die 2

Beantwoord
Alex 1 februari 2024 - 00:55

Randy overleeft een nominatie wel.

Beantwoord
Marc Croes 1 februari 2024 - 20:55

Thüringen blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page