Home » Stem nu op de winnaar van Big Brother 2021

Stem nu op de winnaar van Big Brother 2021

Door BigBrotherNederland

Vandaag is de finale van Big Brother 2021. Jill, Nick en Liese zijn de finalisten. En sinds afgelopen avond is het mogelijk om te stemmen. Wie vindt jij de winnaar van het programma? Via onderstaande linkjes breng je nu je stem uit. Vanavond om 21:30 uur start de finale en is voor het Nederlandse publiek te zien op RTL5. Vanavond weten we wie zich de winnaar mag noemen van het programma. De bewoners zijn vanmorgen op een speciale manier wakker gemaakt door Big Brother waar we zo nog uitgebreid op terug komen. Oud bewoners zijn op social media bezig om de finalisten te promoten. Weten jullie al op wie je gaat stemmen?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.3]

Ook interessant:

39 Reacties

Annemarie 8 april 2021 - 07:27

Tja wie zal het worden?

Beantwoord
Tientje 8 april 2021 - 08:22

Alle 3 toppers! Maar ik ga voor team
JILL!!!!! ???

Beantwoord
Magda 8 april 2021 - 08:50

Het zijn alle drie kanjers.Eigenlijk gun ik het ze alle 3. Ik heb op Liese gestemd. Dat geeft mijn gevoel aan. Het zal spannend worden vanavond en ik verheug me er op om vanavond weer voor de buis te zitten . Wordt afkicken na vanavond ik vond het altijd leuk om te kijken.. Succes allen?

Beantwoord
Mim 8 april 2021 - 11:20

Stem op liese Liese is de klasbak zij verdient het 100 dagen in big brother huis stem op liese

Beantwoord
irina 8 april 2021 - 07:29

Stem Jill Jill Jill aub ……………

Beantwoord
Corina 8 april 2021 - 07:44

Liese gestemd de beste winnaar

Beantwoord
Sjoerd 8 april 2021 - 07:53

Mijn stem is naar Nick gegaan. Heeft heel veel gedaan voor de groep. Goed in proeven. Groot strategisch inzicht. Altijd eerlijk. Kortom, ik hoop dat hij het gaat winnen. Mocht één van de andere twee het winnen, dan kan ik daar ook mee leven, want het zijn allemaal toppers om elk hun eigen redenen. Pfff, wat ga ik BB missen. Echt niet normaal.

Beantwoord
Maikel 8 april 2021 - 08:03

Heb uiteraard op Liese gestemd! Zij verdient het sowieso om te winnen vanavond, alleen al vanwege het feit de zij als enige de volledige 100 dagen in het huis heeft doorgebracht en omdat ze altijd zichzelf is gebleven! Ik hoop echt van harte de ze genoeg stemmen krijgt om te winnen!!

Beantwoord
Hela 8 april 2021 - 09:21

Ik stem op Jill, t duidelijke bewijs dat met eerlijkheid liefde en vergevingsgezintheid en goede dosis humor een ieder t verste komt in t leven….!!!! En de kindertjes zullen blij zijn met wat ze schenken wil……..en potverdikkeme wat gaan ee t missen wakker worden met de polonaise enz t voeld alsof je vriendin voorgoed vertrekt…jakkie niet leuk dat t klaar is…..succes vannavond en lieve jill hartelijk dank voor alle traantje van genot verdriet noem maar op…wat ben jij een toffe eerlijke lieve meid…!!!!!

Beantwoord
Anita 8 april 2021 - 08:10

Ik stem op jill

Beantwoord
Yvonne 8 april 2021 - 08:56

Liese gestemd die verdient het om te winnen die heeft een hart van goud en is altijd zichzelf geweest ,en zij is nu de langst zittende zij verdient het honderd procent!!!

Beantwoord
pas 8 april 2021 - 08:16

AUB. niet Jill.
Ik stem voor LIESE

Beantwoord
Leeke 8 april 2021 - 08:27

Jill is mijn favoriet… puur en zichzelf.

Beantwoord
EA 8 april 2021 - 15:47

WEL Jill NATUURLIJK WEL

Beantwoord
San 12 april 2021 - 14:48

Helaas, Nick niet gewonnen! Geprobeerd te stemmen maar kwam er niet door!
Jill veel te overdreven! Slecht in spelletjes!
Voor mij was het Michel of Nick!
Jammer!!!

Beantwoord
Bep 8 april 2021 - 08:24

Ik wil heel graag stemmen op TEAM JILL

Beantwoord
Hans s 8 april 2021 - 08:28

Ik heb op Jill gestemd het leukste en is puur gebleven en dat zeg bij mij veel , maar het zijn allemaal goede finalisten , ik vind trouwens sinds Daniëlle , Jowi en Nathalie eruit zijn gegaan het vele male beter is geworden en het was een goede beslissing van Big Brother ze voor een keuze te stellen , die 3 hadden geen zin meer op in dat Big Brother huis te zitten en dat straal je dan ook uit dus prima beslissing van Big Brother.
Ik heb veel livestream gekeken en het waren leuke en plezierig kijkmomenten zo heb ik veel respect voor Thomas , Matt , Mike , Naomi , Julie en Michel stuk voor stuk leuke kandidaten.
Ik zit vanavond klaar voor de alle beslissende live uitzending.

Beantwoord
De ree 8 april 2021 - 08:38

Ik stem jill die doet het heel erg goed

Beantwoord
D j bak 8 april 2021 - 10:17

Stem op jill toch altijd de gang maker

Beantwoord
Jeroen 8 april 2021 - 11:02

Ik stem op jill

Beantwoord
Lindz 8 april 2021 - 08:39

Jill.jill. mag ook Nick zijn. Onze Belg. Heeft veel gedaan en altijd zichzelf gebleven , eerlijk en nooit moeiallig. De vader in huis. Jill of Nick.

Beantwoord
Bos 8 april 2021 - 09:15

Heb Jill gestemd

Beantwoord
Inge 8 april 2021 - 09:29

Heb op Jill gestemd
Vond het moeilijk
Liese mag ook maar je mag maar 1
Dus sorry liese

Beantwoord
Susan 8 april 2021 - 09:54

Nee Hill doet teveel aan best leuk te zijn

Ik stem voor Liese

Beantwoord
Mariëtta 8 april 2021 - 09:55

Ik heb op Liese gestemd!! Klassebak!! ?

Beantwoord
Sander 8 april 2021 - 10:09

Mijn echte winnaars zijn Naomi en Michel, helaas zijn die al weg.
Wat er nu nog zit zijn m.i. geen winnaars. Jill kan grappig zijn met haar (seksuele) opmerkingen die ze eruit flapt, maar is verder alleen maar met zichzelf bezig. Liese, verstopt zich. Heeft het allemaal misschien wel het beste door en kan ook grappig uit de hoek komen, ook erg humeurig. Doet verder ook niet veel meer dan met zichzelf bezig zijn.
Nick is nu nog de enige die m.i. mag winnen. Hij doet veel, heeft ook veel humor. Wat mij bij hem tegenstaat is dat hij het spel speelt maar dat van anderen niet accepteert.

Beantwoord
bond 007 8 april 2021 - 10:38

Ik gun ze alle drie de overwinning!
Me stem heb ik uitgebracht aan Jill
Omdat ze altijd er eigen naar mijn mening is geweest.

Beantwoord
carina beckers 8 april 2021 - 11:00

Ik ook op jill

Beantwoord
anita 8 april 2021 - 11:33

JILL MIJN WINNAAR VAN BB.WAT WAS HET GENIETEN VAN JOU ALS PERSOON IN HET HUIS. WAT GA IK JE GEZELLIGHEID EN VROLIJKHEID MISSEN.
MIJN TWEEDE STEM ALS DAT ZOU MOGEN ZOU ZEKER LIESE ZIJN. WAT EEN FIJNE LIEVE PERSOON. . SUCCES VOOR AL DE DRIE .

Beantwoord
Melinda 8 april 2021 - 12:20

Jill is een toppertje

Beantwoord
Marc 8 april 2021 - 15:30

Team Jill zij moed da winnen terecht winer

Beantwoord
Sylvia 8 april 2021 - 15:33

Jill is voor mij de winnaar

Beantwoord
Don 8 april 2021 - 15:51

Jill is mijn toppertje!!!! Alle weken. Puur, onbevangen en zichz3lf

Beantwoord
Jose 8 april 2021 - 16:22

Ik heb jill gestemt die bracht er vrolijkheid en die is echt ondanks ze door de rest niet voor vol versleten is tis een topmeid en ze verdiend het 100%

Beantwoord
Serena 8 april 2021 - 17:16

Ga jullie zo missen echt zo heerlijk om te kijken je krijgt toch een band ofzo, en lekker op de achtergrond.Liese mag van mij winnen meid wat ben je Leukk! Jill en Nick ook echt top hoor genoten muziek zaterdag avond gezellig zeker nu corona tóch iets, hoop dat jullie dromen uit komen alle geluk van de wereld gewenst!

Beantwoord
maureen 8 april 2021 - 17:39

#TeamJill

Beantwoord
Joni 8 april 2021 - 20:04

Hoi , ik volg dit en vond altijd al een iemand mijn favoriete en die heeft het ook tot het einde gehaald daar hoopte ik al op. Nou ik heb het natuurlijk over liese. Ik stem dus ook op liese?. Ik hoop echt dat ze wind ?

Beantwoord
kpdd 8 april 2021 - 21:46

Die Jill !!!
Aan de stemming tussen Jill en Nick kon ik niet meedoen; ik kwam er niet door, steeds stemde ik Jill maar kreeg ik de melding dat er iets was misgegaan, toen moest ik opeens inloggen en wetd mijn wachtwoord niet herkend, dus ook nog om nieuw wachtwoord vragen met veel storingen en nieuw wachtwoord aanmaken wat ook een crime bleek, dus… uiteindelijk er niet door gekomen en toch heeft Jill gewonnen!
Leuk!!!
Had het ze alledrie gegund, maar voor Liese was het al winnen dat ze als enige haar 100 dagen had vol gemaakt, terwijl ze nota bene als allereerste was genomineerd, met Ziko samen.
En Nick was ook geweldig, maar was ook wel echt een soort mistet Big Brother.
En Jill was gewoon Jill ?
Gefeliciteerd meissie ?‼️?

Beantwoord
Leeke 9 april 2021 - 07:17

Jill gewonnen proficiat…. je was een kanjer..
Veel geluk…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page