Home » De finalisten beantwoorden vragen van fans tijdens de Big Brother conferentie

De finalisten beantwoorden vragen van fans tijdens de Big Brother conferentie

Door BigBrotherNederland

De bewoners worden nadat ze finale outfits gehaald hebben regelmatig opgeschrikt door een alarm voor de muzikale muziekopdracht om de jackpot wat bij te vullen. Als eerste moet Glenn, hij zingt het liedje goed en verdient daarmee 50 euro voor de jackpot. Niet lang daarna moet Alice, ook zij verdient 50 euro voor de jackpot. En als laatste moet Randy, ook hij weet het goed te zingen en daarmee is wederom 50 euro verdient.

Wat later worden de bewoners naar de gameroom geroepen. In de gameroom staat een grote tafel klaar met daarop drie verschillende microfoons. Als ze al enige tijd zitten neemt Big Brother het woord. Bewoners, er is mij de afgelopen maanden veel opgevallen. En een ding sprong er bij mij tussenuit, dat zijn jullie fans. Het zijn trouwe en fanatieke fans. Dat hebben ze duidelijk laten merken op alle online kanalen, ze hebben brieven en kaarten gestuurd en laten we niet vergeten vliegtuigen gecharterd. Om hier boven het huis hun liefde voor jullie  te uitten. En daarom dacht ik misschien is het wel fijn om ze enkele vragen aan jullie te stellen. Vragen die jullie dan naar eer en geweten beantwoorden. Welkom bij de Big Brother fan conferentie! Laten we beginnen met de eerste vraag.

Daarna zien de bewoner een fan een vraag stellen gericht aan Randy. Mijn vraag is wat is het lekkerste wat jij hebt gegeten in Big Brother en wat ga je eten als je weer thuis bent. Randy antwoordt dat het een leuke vraag is. Dat was wel de nasi van Jimmy. Het was nasi met een andere touch. De volgende vraag is voor Alice, als je een dag een regisseur van Big Brother zou zijn welke opdracht zou je ze dan geven. Alice antwoordt dat het een goede vraag is. Dan zou ik toch misschien denken aan wat ik leuk vindt. Dus iets met kracht. Optillen, of sjouwen, iets van a naar b neerzetten. Dat zou ik wel toevoegen. Glenn krijgt een volgende vraag gesteld door een klein jongetje. Vind je het leuk om papa te zijn? Glenn antwoordt dat een gevoel als papa zijn echt leuk is. Je kinderen zien opgroeien, jezelf erin terug zien. Er is geen mooier gevoel om papa of mama te zijn.

Tijd voor de volgende vraag voor Alice, wat vind je ervan om als enigste meisje in een groep te zitten? Alice lacht, ik vind het wel een beetje gek. Maar ik moet zeggen dat ik het niet vervelend vind. Ik kan mij goed vermaken met deze twee mannen. De volgende vraag is voor Randy. Wat denk jij dat mensen vaak verkeerd begrijpen over je leven in het Big Brother huis? Randy zegt dat het een pittige. Ik snap het wel, je ziet veel vanuit een beeldscherm en dan zijn situaties lastig in te schatten. Ik begrijp dat mensen het soms niet helemaal te begrijpen. Glenn krijgt de vraag: wat zou jij doen met het geld als je Big Brother wint? Wat zou jij ermee doen? Leuke vraag zegt Glenn, mijn vriendin heeft ervoor gezorgd dat ik hier zit. Ik zou haar droom ook na willen waarmaken en haar ten huwelijk vragen. Alice krijgt dan de vraag wat het vieste is wat ze gegeten heeft in Big Brother. Alice denkt dan gelijk aan de eerste week, droge macaroni met paprika. Daarna is het wel beter geworden. Glenn krijgt de vraag of hij zijn vriendin echt ten huwelijk gaat vragen. Glenn gaat dat bevestigen, als ik Big Brother win vraag ik haar ten huwelijk. Maar anders doe ik dat ook. Niet in de live show maar tijdens een speciaal moment. Randy krijgt de vraag wat zijn grootste irritaties in het huis waren. Ik heb er genoeg gehad antwoordt Randy lachend. Ik kan niet altijd goed tegen drukte. Dat was in de eerste, tweede, derde week zo. Dan kies ik ervoor mij even terug te trekken.

Daarna krijgen de finalisten een vraag die voor alle drie is. Wie gaan jullie als eerste spreken als ze het huis zijn van de oude bewoners. Alice gaat Tom als eerste bellen, Glenn gaat er wel een paar bellen maar Danny, Ashley, Karen en Tom. Randy gaat een groepsvideo call openen met Ty, Ronahi, Doriana en Basiri. Big Brother dankt de bewoners voor hun eerlijke antwoorden. Ik denk dat jullie fans hier ontzettend blij mee zullen zijn. Verlaat de gameroom.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4]

Ook interessant:

4 Reacties

Sonny 11 april 2024 - 17:16

Dus doordat Glen zijn vriendin ten huwelijk gaat vragen zal hij de winnaar worden…..

Beantwoord
Alex 11 april 2024 - 17:19

Waarom zijn de microfoons verschillend?

Beantwoord
Petra 11 april 2024 - 21:43

Lijkt steeds wel of het beeld stil staat van de live…ze liggen maar en zeggen niets.
Ojaaa nu doet Alice haar badjas aan. Bah wat saai zonder Ashley…

Beantwoord
bob 12 april 2024 - 13:01

klopt petra niks aan

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page