Home » Ashley is helemaal klaar met Tom en Jimmy denkt dat Ashley toch op Danny gegaan is bij de nominatie

Ashley is helemaal klaar met Tom en Jimmy denkt dat Ashley toch op Danny gegaan is bij de nominatie

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd er nog erg veel over de nominatie uitslag van gisteren gesproken. Zo voelt Danny zich genaaid door zijn eigen vrienden en Ashley vindt dan weer dat Tom haar vertrouwen geschonden heeft. Jimmy en Tom hadden er kort een gesprekje over. Tom zegt dat ze nu vindt dat hij de schuldige is dat Danny erop staat. Ze noemt het hoogverraad antwoordt Jimmy. Maar het had geen zin dat hij (Tyron) erop stond, hij was er toch niet uit gegaan. Ik moet niet naar haar luisteren benadrukt Tom. Het was iets tussen mij en Karen.

Maar ook andere bewoners spreken erover. Zo is Ashley nog lang bezig over Tom. Na het eten herhaalt ze weer het verhaal wat ze eerder al besprak. Hij weet gewoon met alles precies en wat, kijkt naar de camera’s en is daar continu mee bezig. Dat wist ik al antwoordt Karen. Hij is zich heel bewust van wat hij doet gaat Ashley verder. Dat is hetzelfde als bij Al (Alice) en Jimmy. Karen denkt er zeker van te zijn wel op hun te gaan maar niet op Alice. Dat wist ik ook al antwoordt Ashley, hij is voor mij nu echt door de mand gevallen. Dat had veel eerder moeten zijn. Volgens Karen denkt hij nu dat ik slecht over je praat. Dat is niet zo zegt Ashley, ik weet dat jij nooit voor Danny zou kiezen. Nooit verzekerd Karen. Danny weet dat ook. Hij is ondertussen mensen naar zich toe aan het trekken om zijn eigen hachje te redden merkt Ashley op. Hij staat niet heel erg goed nu. Danny maar ook Glenn zijn hier niet over te spreken, over deze actie. Maar ik ook echt niet. Karen snapt ook niet waarom hij haar steeds wilt saven. Ik hoop echt dat Danny mag blijven, ik vergeef me dat nooit he. Als Danny niet gaat is het sowieso klaar merkt Ashley op. Danny ook niet, Glenn niet en wat jij doet moet je zelf weten. Ik laat hem geen onderdeel meer zijn van de gesprekken.

Ondertussen praten Jimmy en Tom ook even op de slaapkamer. Jimmy vertelt dat Ashley het gevoel heeft dat hij haar verraad. Maar dat is niet zo, je mag ook je eigen ding doen. Tom vindt dat ze ook verhaal kan komen halen. Er is niks gebeurt, ik heb gewoon mijn keuze gedaan. De mannen spelen nog enige tijd rummikub en dan zegt Tom dat ze hun hem een slecht gevoel willen geven omdat hij niet deed wat hun wilde. Later als de mannen op bed gaan liggen fluistert Jimmy dat Ashley voor Danny heeft gestemd. En dat zegt ze niet. Dat denk ik he. En dat ze nu kwaad is dat het door ons is reageert Tom. Maar wat maakt het uit, de stemming is geweest. Ga dan niet na tellen en doe er niet kinderachtig over. Jimmy benadrukt dat hij zich er niet druk over moet maken. Tom laat weten dat hij dat zeker niet doet.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.2]

Ook interessant:

23 Reacties

Sylvia 15 maart 2024 - 07:46

De beelden die ik gisteren donderdag heb gezien?

Ik heb er geen woorden voor! Schandalig hoe die vreselijke vrouw bezig is samen met Karen.
Ze is toch veel in staat! Maar dit?
Ik had al geen sympathy voor deze 2, maar nu is het gezakt tot veter in de grond, maar dan ook heel ver!!

En nee, dat mens! heeft op Glenn gestemd! Maar, niemand mag dat weten natuurlijk.
Maarrrr het zal uitkomen!! Heel snel hoop ik.

Beantwoord
Ingrid 15 maart 2024 - 07:50

Ashley springt van de ene dag op de andere op een ander slachtoffer. Eerst wilde ze.niks meer bespreken met Danny omdat hij naar de kant van Tyron trok en nunis Tom de schuldige en wil ze met hem niks meer delen. Echt Ashley, wordt volwassen en weet wat je wil.

Beantwoord
Norbert 15 maart 2024 - 07:52

Ashley is de rotte appel,en moet eruit,niemand voelt het aan

Beantwoord
Hans S 15 maart 2024 - 07:59

Jimmy praat nu opeens niet meer met Dilano wat een verschrikkelijk mannetje is die Jimmy hij is nu echt door de mand gevallen , ik zie het morgen somber in voor Dilano ‘het beste Dilano je heb je spel gespeeld en je “Maatje”Jimmy heeft je voor de bus gegooid.

Beantwoord
Ton 15 maart 2024 - 08:19

Tom is een klein kind die gaat bokken al hij zijn zin niet of aandacht niet krijgt.

Beantwoord
Lydia lepee 15 maart 2024 - 08:38

Verraad…nee zo niet Ashley…
Zo speel je Tom er niet uit..’
Hou op met roddelen! iedereen moet nomineren naar keuze..
Zo krijg je geen hoofdprijs..

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 15 maart 2024 - 08:39

Volgende nominatie zet ik Ashley EXIT.

Beantwoord
Sofietje 15 maart 2024 - 08:45

Zij is de valse tik ….

Beantwoord
Chelly 15 maart 2024 - 09:47

Het zou me niet verbazen als Ashley en Karen op Danny hebben gestemd.En dan Tom slachtofferen is zo smerig.

Beantwoord
Elly A 15 maart 2024 - 11:41

Ze is zo vaak klaar met iemand. En daarna weer schijnheilig lopen doen. Een heleboel kijkers zijn klaar met Ashley. Weg met deze neppert, dan wordt het weer een beetje eerlijk en gezellig in het huis.

Beantwoord
lex 15 maart 2024 - 11:41

Ashley vind altijd van alles van medebewoners maar kijkt nooit naar haar eigen bordje, dat helemaal opgestapeld ligt met ik ike en ikken , ze probeert iedereen naar haar hand te zetten , en als iemand(Tom) niet luistert is ze er helemaal klaar mee.. weg met zo’n meissie .

Beantwoord
Henry 15 maart 2024 - 11:59

Ashley en Randy hebben op Dilano, Jimmy, Alice gestemd.

Randy wou Danny. En. Ashley wou Tyron………..maar ze zijn samen er uit gekomen zie de bovenste 3

Beantwoord
Roos 15 maart 2024 - 13:08

Ik loop al weken te roepen dat daar 1 rotte appel is! Feitelijk al vanaf het begin. En haar aanhangers, en ook een grote groep mensen buiten big brother lijken dat maar niet te zien. Een beetje reuring heb je altijd, is ook niet erg! Maar zij is vals, haar zogenaamde clubje moet precies doen wat zij voorschrijft. Heeft Jimmy zover bespeelt dat deze nu volledig denkt dat Dilano een vals spel speelt. Terwijl Dilano totaal niet op Jimmy gestemd heeft, maar Jimmy wel op Dilano. En maar smoezen en huilen met Ashley, en wat doet deze dame…zet Jimmy op de nominatielijst. Dat weet hij niet, maar is wel gebeurt. En Dilano snaptniets meer van Jimmy,s gedrag! Allemaal door dat gestook!

Beantwoord
bob 15 maart 2024 - 13:28

ashley gaat bb winnen en terecht en ff blijven lachen he en dilano die gaat er zaterdag uit en volgende week tyron of tom

Beantwoord
Marjan 15 maart 2024 - 13:45

Morgen Dilano weg, dat is een stil water met diepe gronden. Zo glad…. Volgende week Ashley, is het weer leuk om te kijken. Zoals het nu gaat met Ashlry en die hijgerige Karen is het niet leuk

Beantwoord
anita 15 maart 2024 - 16:03

Randy deed al eerder iemand nomineren van zijn maatjes en deed onnozel erover.
Als dit waar is Henry dan is die gast ook klaar om te vertrekken.
Randy is bang voor Dilano zo voor de eindstreep en terecht.
Dilano moet blijven Danny weg.

Beantwoord
Louisa 15 maart 2024 - 16:15

Je zou bijna niet meer naar big brother kijken door die Ashley.. kan haar echt niet meer aanhoren… erg zonde van dit jaar.. zonder haar was het een stuk leuker om naar bb te kijken en was men daar denk veel relaxer!

Beantwoord
Hein 15 maart 2024 - 16:31

Ik ben klaar met madam Ashley.

Beantwoord
Lydia lepee 15 maart 2024 - 18:59

Ashley heeft het geld nodig….
Daarom doet ze zo..ze krijgt het nog gedaan ook!

Beantwoord
Elize 15 maart 2024 - 20:35

Ik ben ook helemaal klaar met Ashley, al weken, maar nog meer met iedereen die haar zo eerlijk vind en oprecht. Word wakker mensen, please, Ashley bespeeld jullie en iedereen in het huis waar ze kan. Ik had gehoopt dat Jimmy sterker was dan hij blijkbaar is, maar helaas.
Dit is geen leuk jaar, valt me zo tegen.

Beantwoord
nakkie 15 maart 2024 - 20:44

Wat zijn jullie een stelletje, de show word gemaakt door asley spanning en oproer nee kijken naar een stelletjes niks nutten het is toch leuke televisie lekker stoken en roddelen en iedereen tegen elkaar opzetten het is een spel stelletjes haters.

Beantwoord
Ostyn luc 16 maart 2024 - 06:00

Hoe zullen die mensen naar elkaar kijken na BB?

Beantwoord
Jacques 16 maart 2024 - 16:25

Zonder Ashley was deze editie van BB een stuk mooier geweest. Iedereen tegen elkaar opzetten om haar eigen vel te redden. Het mag dan een spel zijn, maar wel degelijk met een stelletje blinden die achter hun generaal aanlopen. Zielige soldaten…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page