Home » Ashley heeft geen seconde spijt dat ze een vrijstelling gekocht heeft

Ashley heeft geen seconde spijt dat ze een vrijstelling gekocht heeft

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond besloot Ashley Tom even apart te nemen in de kamer. Tom gaat na de actie van Ashley waarbij ze voor 20.000 euro uit de jackpot een vrijstelling kocht nog wel normaal om met haar.

In de slaapkamer zegt Ashley dat ze hem iets wil geven. Maar ik wil wel dat je dat voor jezelf houdt. Oke antwoordt Tom en Ashley overhandigt hem een brief. Tom leest het briefje aandachtig door. Als Tom klaar is geeft hij haar een knuffel. Ik heb  dat ook gezegd he tegen u, je bent voor mij ook echt een zus die ik nooit heb gehad. En ik heb dat nu ook gewoon uitgesproken in mijn brief dat ik met mijn zus terug contact wil. Ik zal hem in de kast leggen. Ashley laat weten dat ze het al van plan was. Maar ik heb vandaag denk ik de zwaarste dag gehad die ik ooit heb gehad. Dat zijn gewoon heavy beslissingen antwoordt Tom. Je weet altijd dat als je zo’n beslissing maakt met die knoppen dat andere mensen daarop reageren. Ik heb net ook in de dagboekkamer gezegd, ik weet niet hoe de buitenwereld erop reageert. Voor mij is dat geld niet voor mij, als jij dat nodig vond het is uw spel. Ik heb er niks mee te maken. Het kaartje is wel geschreven binnen een uur na de knop grapt Ashley. Je kunt er de rest van je leven aan herinnert worden. Ik ga alle dingen die ik heb gekregen ook wel bijhouden antwoordt Tom.

Ashley vertelt dat dit het hardste moment was wat ik hier beleefde. Ondenkbaar dat het zo moeilijk zou zijn als wat ik van te voren had gedacht. Ik heb er geen seconde spijt van en dat zal ik ook nooit hebben. Tom vindt dat wel iets moois als je kunt zeggen dat je er geen spijt van hebt. Ik ga je er niet op oordelen want dat is uw keuze geweest. Ik ben hier om het spel te spelen gaat Ashley verder. Ik heb vanaf dag één gezegd ik kom hier ook echt voor het spel. En ik speel ook het spel. Dat maakt mij misschien onberekenbaar omdat mensen misschien ook meer voor het sociale komen. Het spel is dan bij zaak. Ik heb er veel mooie vriendschappen aan overgehouden en ben er dankbaar voor. Maar dat jij mij samen met Glenn zo hebt opgevangen ben ik heel dankbaar voor. Ik weet zeker dat dat hier buiten ook goed ontvangen wordt. Tom benadrukt dat het voor hem niet belangrijk is. Ik zou het jammer vinden als jij je k*t voelt over je beslissing. Je mag je eigen beslissing maken. De rest mag ook zien dat ik met je babbel. Iedereen heeft zijn mening en mag dat zeggen. Je kunt dingen zeggen maar ik kan er gewoon mee leven.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 3.6]

Ook interessant:

32 Reacties

Eduard 29 maart 2024 - 09:22

Je hebt het perfect gedaan Ashley! Kies voor jezelf in dit spel! Hou vol je komt er wel

Beantwoord
joost 29 maart 2024 - 09:25

Of die Tom wel te vertrouwen is ?????

Beantwoord
Alex 29 maart 2024 - 09:29

Gaan we nu via briefjes communiceren? Dan weten we helemaal niet wat er zich afspeelt.

Beantwoord
john 29 maart 2024 - 09:35

Zoals ik al eerder vermelde, speelt Ashly het spel en niet het sociale aspect en dat maakt haar ook een waardige winnaar van dit seizoen. Ook Glen en Tom zijn keien die haar opvingen en heel nederland en belgie zullen dit heel zeker appreciëren bij hun stemmen.

Beantwoord
Elly 29 maart 2024 - 09:38

Mooi Ashley….wat iedereen ook van je vindt, je hoeft nergens spijt van te hebben en iedereen heeft die kans gehad, ook heeft Randy toegegeven het bijna 2 x gepakt te hebben, iedereen kan en mag dat, alleen jij had t lef, laat iedereen maar mauwen, maar de bewoners zoals Alice dis altijd zei op zichzelf te blijven en niet te roddelen of Tyron het halfnaaktlopende straatschoffie zonder manieren en respect voor anderen en zichzelf n topper vindt of Randy de zitzak van t huis en lekker meestookt moeten verder hun mondje houden, zij hebben niet t lef gehad n spel te spelen en varen alleen op hun roddels en opstoken…..go Ashley, pak nog 20.000 mee naar huis als je de kans krijgt, Jimmy mag van mij 10.000 meenemen voor zijn beroep en Glen de enige echte grote winnaar …die verdiend dat absoluut te zijn

Beantwoord
Nans 29 maart 2024 - 09:42

Goed gedaan Ashley.
Of je het wel of niet had gedaan,
je kan het niet goed doen bij die gasten!
Goed gedaan!

Beantwoord
TKS 29 maart 2024 - 09:55

Helemaal mee eens. Ik hoop dat Ashley gaat winnen. Sterke vrouw hoor.

Beantwoord
jo 29 maart 2024 - 09:58

Ashley verdiend zeker en vast de finale.Ze is eerlijk en zegt wat ze denk. Natuurlijk zijn er velen die dit niet graag horen. Zij wordt een waardige winnares zonder anderen naar de mond te praten en maakt goede TV. Voor BB moet dit niet meer zijn! Dus hou Ashley er maar in als u een mooie finale wilt zien.

Beantwoord
Paula 29 maart 2024 - 10:15

ik heb persoonlijk er moeite mee als je zelf altijd heel veel commentaar hebt gegeven als mensen iets kochten. Je maakte ze ook heel zwart achter hun rug. En dan ging het over lage bedragen.
Als je dit zelf nu niet kon laten, dan had ik het netjes gevonden als je de knop bij bijv. 2000 indrukte.

Beantwoord
Coc Slobbe-Welsink 29 maart 2024 - 10:22

Wow, ineens de held van het programma die Ashley. Om te blijven je vrienden voor de bus gooien. Dat is leuk spelen!
Ik vind het een achterbakse streek. Eerlijk gezegd heeft ze het wel aangekondigd. Ik ga iets mals doen. Ze heeft woord gehouden.
Als je dan zoiets doet ga er dan voor staan en ga niet de hele dag zitten janken en het slachtoffer zitten spelen. Dàt is wat mij super irriteert! Ga meteen voor de groep staan. Dan heb je ballen. Nu is zij voor mij de grootste jankerd!

Beantwoord
Ria 29 maart 2024 - 10:28

Super Ashley je hebt geljjk goed gespeeld wees trots op je zelf

Beantwoord
Natasja 29 maart 2024 - 10:31

Go Ashley! Hoop dat jij gaat winnen! Zonder jou is Big brother nix aan! Goed gespeeld!

Beantwoord
Donnalee 29 maart 2024 - 10:36

Helemaal top Ashley, jij weet hie het spel gespeeld moet worden. Je komt om ern spel te spelen, niet om andere aspecten. Wat er verder uit voortvloeit is alleen masr mooi, maar het spel op 1! Op dit moment wad dit het enige goede wat jij kon doen 👏🫣

Beantwoord
Carin 29 maart 2024 - 10:45

Tijdens de ochtend afwas. Loop er niet weer in Karen ze praat je zo in de slachtoffer rol.
Hou je sterk je bent een pracht mens.Neem mentaal afscheid van Asley en inderdaad buiten wacht Ronahi die je als eerste goed gaat begrijpen. Net als Jimmy, Tyron ….
En vergeet Alice niet zij heeft zich meteen mentaal verzet tegen Asley ter zelfbescherming en heel lang het plezier met iedereen vol gehouden.Zij is er buiten ook
voor jou weet ik zeker.

Beantwoord
Sandra 29 maart 2024 - 10:50

Go Ashly

Beantwoord
Se 29 maart 2024 - 11:49

De 1e aflevering werd Ashley er uitgestemd… En
Eigelijk hadden ze een nieuwe bewoner voor sonja er in moeten doen..
Maar 🤗 goed Ashley kreeg nog een kans.
Nu mag ze winnen ook 🏆🎉

Beantwoord
Martina 29 maart 2024 - 12:28

Ashley heeft op iedereen commentaar, zij doet alles goed en en zit de hele tijd alles te verdraaien. Vind haar absoluut geen winnaar. Ze spant iedereen voor haar karretje. Zegt dan weer ik ben er helemaal klaar mee bv met Tom en even later weer zoete broodjes bakken. Ze vertrouwt niemand, maar iedereen moet haar wel vertrouwen. Ze speelt het spel sluw, maar is niet mijn winnar.

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 13:36

Tyron en Alice hebben er hun levenswerk van gemaakt om Ashley het leven zuur te maken! Vroeger noemde ze dat pesten! Hou vol Ashley de fans staan achter jou, je bent een bikkel en wat is die Glen een schat voor jou🙏🏻

Beantwoord
CNC 29 maart 2024 - 15:35

Mooi verwoord allemaal. Ben het helemaal met jullie eens. Topper die
Ashley! En Glenn vind ik ook top!

Beantwoord
Erna 29 maart 2024 - 15:58

Your are the best Ashley. Prachtige move heb je gemaakt. Blijf lekker bij jezelf, je bent zoveel meer dan die Alice en Tyron. Ik hoop dat je wint en anders volgende week nog een 20k pakken als het wordt aangeboden. Daar heb je ze echt mee.

Beantwoord
Kez 29 maart 2024 - 16:41

Op wie gaan jullie stemmen?

Beantwoord
Cor 29 maart 2024 - 17:00

Helemaal mee eens, Ashley je bent een topper en Glenn superlief

Beantwoord
Anneke 29 maart 2024 - 22:12

Ashley deugd voor geen meter ze spant anderen voor haar karretje wat stemmen betreft ze werd toen iemand geld voor de koffers op de knop 1500 euro drukte pislink en ze komt niet voor het spel maar voor het geld ze zegt dat ze geen spijt heeft door op de knop te drukken voor een vrijstelling van 20 .000 euro waarom jankt ze dan ze wil alleen maar aandacht aandacht en nog eens aandacht ik hoop dat je mede kandidaten alles terug kijken kunnen ze zien hoe je echt bent.

Beantwoord
Ostyn luc 30 maart 2024 - 00:47

Met alle respect voor ieders mening en favoriet. Maar ik vraag aan de ashley-fans stel u eens in de plaats van de andere deelnemers : hoe zouden jullie dit beleven naast ashley, zouden jullie zich door haar naar huis laten spelen ? Of zouden jullie dan ook zeggen: goed gedaan ashley, gij brengt er de ambiance in, gij speelt het spel eerlijk, ik ga naar huis.

Beantwoord
Nel 30 maart 2024 - 09:46

Topper Ashley pak ze allemaal in👍🏻

Beantwoord
Roos 30 maart 2024 - 11:20

Ashley is totaal geen terechte winnaar. Op iedereen commentaar gehad die maar dacht iets voor zichzelf te kopen. En nu, een kat in het nauw maakt rare sprongen. Maar voor mij hoop ik dat ze absoluut niet wint. De hele tijd in Big Brother heeft ze mensen proberen te bespelen, voor haar karretje te spannen, mensen opdracht gegeven om op bepaalde mensen te stemmen. Deed men anders was mw boos. Naar huis met deze madame. Zo snel mogelijk.

Beantwoord
Anton F 30 maart 2024 - 12:06

Ja Ashley maakt BB ze mag wat mij betreft ook winnen, maar wel heel slim en snikkie gedaan. Alleen vind ik niet dat we allemaal zo op die andere groep moeten afgeven, die spelen hun spel op hun eigen manier. Sommige hier vind ik te zwart wit. Heb aub respect voor alle bewoners. Voorkeur mag en moet kunnen, maar niet die andere groep steeds afkafferen toch?

Beantwoord
Julia 30 maart 2024 - 14:18

Ashley komt niet om vrienden te maken zei ze gelijk al. Dat lukt haar goed. Deze actie is het gevolg van boontje komt om zn loontje en daar kan ze niet tegen. Voor mij geen winnares.

Beantwoord
Elly 30 maart 2024 - 17:54

@osteijn Luc…..als zij wint is zij toch ook 20.000 kwijt
Het geld is van BB en van niemand anders en IEDEREEN kon en mocht dit doen
Er zijn inmiddels al twee medebewoners die nu hebben toegegeven dit ook overwogen te hebben, dat zij de restant voor is zo wath….met alle respect….ze speelt het goed

Beantwoord
Elly 30 maart 2024 - 18:09

@ Anneke dat ging over n bedrag van 7500€ en ja daar was Ashley ook boos over net als de rest van de bewoners
Bovendien spant ze niemand voor haar karretje maar laten mensen zich voor haar karretje spannen en waarom….om er zelf beter van te worden
Voorbeeld Karin die was nooit zover gekomen zonder Ashley…kijk hoe zij zich nu gedraagt…klimt in alle mannen, lacht als n boer met kiespijn en maakt heeeeeeeel veel geluid zonder inhoud

Beantwoord
Elly 30 maart 2024 - 19:25

@ kez heb op Jimmy gestemd

Beantwoord
anita 31 maart 2024 - 12:37

Nogmaals voor 20 k hadden heel wat mensen in nood situaties geholpen kunnen worden.
Verwend volk en dat jullie haar steunen vanwege 1000den naai streken over de maanden heen zegt ook wat over jullie vind ik. Zoek hulp als dit de norm en waarde is aub.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page