Home » Grace geeft toe dat ze zich aangetrokken voelt tot Tobias

Grace geeft toe dat ze zich aangetrokken voelt tot Tobias

Door BigBrotherNederland

Grace en Nawel hebben samen een gesprek over van alles en nog wat, daarna gaat het over de bewoners over het huis. Zo ook over Dimitri en Vera die de nacht samen door hebben gebracht. Ze gingen samen slapen en dan ga je dat ook een beetje missen begint Grace. Ik wil gewoon geknuffeld worden snap je. Je mist de liefde, dat is het gewoon. Nawel vind dat op haar beurt normaal. Ik hou van knuffelen, zoenen gaat Grace verder. En als je dan liefde ziet dan mis ik dat ook. Is het meer dat je het ziet of is het echt om hem te doen vraagt Nawel dan. Mis je affectie of vind je Tobias echt leuk? Als hij altijd zijn badjas uit doet, want hij loopt altijd in zijn boxershort naar bed, dan zegt ie…. snap je? Kom maar in mijn kamer kijken dan zie je het. Ik denk dat het meer is omdat ik mij alleen voel. Hij is ook wel cute geeft Nawel toe. Ik had niet verwacht dat je dat zou zeggen, ik dacht dat je tot hem aangetrokken voelde. Tuurlijk wel een beetje antwoord Grace maar meer lust onderbreekt Nawel haar. Grace lacht en geeft toe dat het toch wel een leuke jongen is. Het is dubbel snap je. Hou je je in omdat we in een huis met camera’s zitten vraagt Nawel. Grace bevestigt dat. Ik heb ook iemand buiten met wie ik mee wil praten hoe het zit. En dat is niet afgesloten legt ze verder uit. Ik zit dingen in mijn hoofd te halen die hij misschien niet wil. En ziet hij mij niet zitten. Nawel denkt van wel. Hij is wel erg geïnteresseerd. Volgens Grace is het meer elkaar plagen maar Nawel denkt dat als je elkaar niet leuk zou vinden je dat niet steeds doet. Zou je het durven vragen vraagt ze. Grace lacht en zegt nee gek! Ik hou van dingen afsluiten voordat ik een nieuwe stap zet. En hij is jonger dan mij, hoewel hij wel heel volwassen is in zijn hoofd. Nawel is het daarmee eens. En Grace denkt dat Tobias hun meer als maatjes ziet. Hij komt ook steeds losser. Nawel is ervan overtuigd dat ze hem cute vind. Grace lacht het weg en Nawel benadrukt dat je niet zomaar zo gaat praten over iemand. Nee schreeuwt Grace lachend. Je leeft maar een keer benadrukt Nawel. Grace vertelt daarna dat Tobias nog wel wat geflirt heeft maar ze niets terug deed. En dat ze over hem gedroomd heeft. Dat hij haar gezoend heeft. Daarna gaat het gesprek nog even over Dimitri en Vera dat er niet veel gebeurd is maar dat wel iedereen wakker werd omdat Big Brother vroeg of alles goed was. De andere bewoners komen daarna binnen van het sporten en het gesprek zit erop…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.2]

Ook interessant:

4 Reacties

Cisca 15 januari 2022 - 11:52

Grace ga er voor. Het leeftijdsverschil is niet zo groot dat het je kind kon zijn. Ik vind dat als het verschil niet zo groot is dat het niet je kind kan zijn is het goed. Dus…..

Beantwoord
DUTCHYxgx 15 januari 2022 - 22:18

zij is 35, dus het kan idd niet, net niet, haar kind is 20, tobias is 26…. tja….

Beantwoord
Margaritha croes 16 januari 2022 - 12:49

Ja Crace is een leuke meid ga ervoor..en het lijkt dat Tobias haar leuk vond….ik hoop ???HET.?????

Beantwoord
Rob 19 januari 2022 - 07:05

Lieve Grace

en ik vind Grace een hele lieve Vrouw en ze Doet veel voor Anderen mensen? en
ik Hoop Dat ze er heel Lang er in Big Brother Blijft. Want het is een mooie Vrouw
En Grace doet meer dan De Manen in Big Brother. want de Vrouwen het huis
Aan het Schoon Maken zijn doen de manen niets in Huis en Dat valt wel op hoor
En de Vrouwen zijn als eersten op. En ik ben een grote fan van GRACE

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page