Ook België staat achter de toekomstplannen voor een tweede seizoen van Big Brother

Ook België staat achter de toekomstplannen voor een tweede seizoen van Big Brother

Big Brother komt mogelijk met een tweede seizoen. Het huis wordt niet gesloopt en men is aan het nadenken over de toekomst, zo liet de Nederlandse producent weten. Ook België sluit zich aan bij deze toekomstplannen. Of het programma definitief terugkeert is nog niet 100% zeker en bevestigd maar het zijn positieve berichten.

Play4 spreekt van een succesvolle terugkeer van de moeder aller realityshows zo is op HLN.be te lezen. “Naast die 375.000 lineaire kijkers doet ‘Big Brother’ er online nog een big schep bovenop”, zegt persverantwoordelijke Barbara Salomon. “Zo behaalden we online 9,5 miljoen views, waarvan 3,5 miljoen voor de livestream. We merken dat het programma in de eerste plaats een jong en trouw publiek aanspreekt. Met zulke cijfers kunnen we alleen maar positief terugblikken op de terugkeer. We zijn zelfs zo tevreden dat we op dit moment alle opties aan het bekijken zijn voor een eventueel nieuw seizoen, dat dan in 2022 van start kan gaan.”

Bron: HLN.be

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.2]
Er zijn 26 reacties op dit artikel
 1. Ingrid Van Santvliet at 13:21

  Een jong publiek ?? Ouderen ook hoor, was er ook bij bij de 1ste aflevering van BB in Vilvoorde met Bart, Jeroen, Frank, Spillie, Betty, Katrien, Nathalie etc. Ging elke zondag naar de studio.
  Een nieuwe verse van BB zou half jong en half ‘ou’ zijn, dan kan ik meedoen 🙂

  • Heidi Renders at 09:50

   Van zodra het kan schrijf ik me in hoor als oudere ? ik ben nog maar 53 ? en ben al fan van het eerste uur.
   Mijn man 59 en ik volgden afgelopen maanden dagelijks vol spanning de avonturen van BB !! Dus wij kijken er nu al naar uit.

 2. Mardette at 15:08

  Ik zou er als een 53 jarige vrouw er zeker aan mee willen doen. Het zijn niet alleen de jonge kijkers,ik ben er ook aan verslaafd. Zelf zou ik wel eens willen weten hoe ik in het huis ben. En mijn doel zou zijn,dat een oudere ook de finale kan halen???Ik ben nu veel alleen, mijn dochters zijn al de deur uit. Enige wat ik echt zou missen zijn mijn hondjes en kat. Last aub het op tijd weten zodat ik een poging kan wagen??

 3. Jan at 15:13

  Ga ik weer kijken maar hoop wel dat ze beter nadenken over het stemmen online en dat het niet zo een zooitje wordt als deze laatste BB

 4. Romy at 19:04

  Via deze weg wil ik de schrijvers van al deze BigBrother berichten en updates bedanken!! Tot hopelijk een tweede seizoen! Groetjes uit Brabant

  • Leeke at 07:49

   Jong en oud door elkaar is mijn mening.
   De deelnemers mag ook uit België. .. maar liever Nederlandse mensen.
   Die zijn verstaanbaar. ..of ondertiteling. Verders dat big brother maar snel weer op de buis verschijnt.
   Ik mis het nu al!!!

 5. yvonne at 19:57

  lijkt mijn ook super leuk zou er zelf ook wel in willen maar dan wel een speciaale voor verstandelijk gehadicapten !!

 6. Anne Marie at 22:00

  Ik ben 66 en heb met veel plezier naar alle tv uitzendingen gekeken. Ik hoef niet mee te doen maar het volgen vind ik boeiend. Wat ik o.a. interessant vond waren de life uitzendingen met uitleg van o.a. psychologen. Ik hoop dat bij een volgende BB zij opnieuw en dan alle life uitzendingen hun verhaal mogen doen. Ook lof voor het team dat alle opdrachten verzon !!

 7. Ina at 08:09

  Mijn moeder van 76 keek ook elke dag hoor! En als ze s’avonds om half 10 niet vol kon houden dan keek ze de herhaling om half 6.

 8. Marja at 14:19

  Waarom doet BB het niet bijvoorbeeld:
  3 maanden voor jonge mensen
  3 maanden voor middenmoters
  3 maanden voor ouderen

  Lijkt me wel leuk en afwisseld

 9. fiona at 11:11

  ik zou het zeker leuk vinden om mee te doen maar dan zou ik de bonus ervan afhalen kijken of mensen dan nog geinterreseerd zijn in zo een avontuur gewoon meedoen om het spel niet om de KNAKEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *