Home » Tyron negeert Tom volledig na het laatste spel, hij is er helemaal klaar mee

Tyron negeert Tom volledig na het laatste spel, hij is er helemaal klaar mee

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben de deelnemers een spel gespeeld, het laatste spel waarin vrijstelling gewonnen kon worden. Uiteindelijk hebben Jimmy en Dilano dit gewonnen. En Tyron is niet blij hoe het spel verlopen is en dan voornamelijk de keuze die Tom toen gemaakt heeft. Tyron is er zo klaar mee dat hij Tom negeert.

Terwijl Danny buiten aan het eten is komt Tom even praten. Ik heb er met Ty even over gesproken begint Danny. Ik zei hoe zit het. Je hoeft je daar toch niet mee te bemoeien antwoordt Tom. Ik vind dat lastig geeft Danny toe. Je moet alle dagen bij elkaar zitten. Jij moet niet beslissen wat ik moet doen benadrukt Tom. Als hij (Tyron) zo hard voelt dat hij de vrijstelling nodig heeft, dan heeft hij dat opgeist. Ik ga dat niet doen omdat hij dat vraagt. Ik heb niet met hem afgesproken dat ik voor hem stemt en hij voor mij. Ik maak mijn eigen keuzes. Het is ook een spel merkt Danny op. Als hij niet met mij wilt praten zegt dat iets over hem gaat Tom verder. Ik zei ook al je moet misschien nog 2 of 3 maanden samen leven zegt Danny. Tom zegt dat hij gisteren wat tegen hem gezegd heeft maar dat hij hem volledig negeert. Dat heeft hij mij ook gezegd antwoordt Danny. Hij zei ook al ik negeer het, ik zei dat is jouw probleem dan. Ik vind dat jammer, we hebben wel veel plezier gemaakt. Dat zegt veel over hem als persoon benadrukt Tom. Als hij niet wil praten omdat hij zo is… Stel je voor dat ik dat had gewild en hij dat niet voor mij gedaan heeft moet ik dan ook niet tegen hem praten? Hij heeft ook niet mijn naam genoemd. Omdat hij iets verwacht van mij, hij is ook samen he. De vrijstelling was voor twee personen. Hij heeft mij ook niks toegezegd. Ik ga er ook niet als een schoothondje achteraan. En waarom doet hij dan niet zo tegen Randy vraagt Tom zichzelf af. Ja, ja antwoordt Danny. Voila zegt Tom, als hij nu ook zo tegen Randy doet begraaft hij in zijn kop zijn graf. Hij kon daar ook geen antwoord op geven laat Danny weten.

Uiteindelijk gaat Danny ook nog even met Karen praten in de slaapkamer over deze hele situatie. Tom en Tyron zit scheef zegt Danny. Tyron heeft mij gezegd dat wat Tom gedaan heeft met mij. In het begin zaten we in de hottub en Tom had toen gezegd dat hij voor vrienden zou kiezen. Hij zei eerst flikte hij het met Lenie en nu mij. Karen merkt op dat Randy ook niet op hem gestemd heeft. Ja antwoordt Danny daar had hij ook geen antwoord op. Tyron zei dat hij het nou al twee keer geflikt heeft. Ik zei je moet hier misschien nog 2-3 maanden zitten. Doe het dan in de gameroom. We hebben alles samen gedaan, nu ineens niets meer. Je voelde het gisteren al merkt Karen op. Geen een wil het toegeven gaat Danny verder. Ik zei tegen Tyron hoe kun je zo… En hij zei ja ik ben zo. Ik vind het raar benadrukt hij. Karen sluit zich hierbij volledig aan. Ik had niet verwacht dat hij zo hard zou zijn zegt Danny. Het zou niet enkel op Tom moeten zijn zegt Karen. Dan zou het ook op Randy moeten zijn. Daar verschiet ik nu van. Je moet het loslaten, het is ook een spel he…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

9 Reacties

Gezina 31 januari 2024 - 13:23

Wat zijn het kleine kinderen. Het spel wordt er niet leuker op.

Beantwoord
M 31 januari 2024 - 13:37

Tyron mag volledig naar huis zo ne kleuter ,dat is spelen in BB Ashley speel het ook hard zoals nog andere
Tyron kan tegen niets …ga terug bij je mama op haar schoot zitten

Beantwoord
jeroen 31 januari 2024 - 13:44

mannen zijn net kleine kinderen

Beantwoord
anny 31 januari 2024 - 14:27

Wat in mij opkomt. Klein klein kleutertje

Beantwoord
Gerardus 31 januari 2024 - 18:22

Tyron is echt een heel klein kindje….ze pesten me en doe ik het lekker terug en zeg het tegen andere bewoners dat hij mijn pest?…brr ga aub het huisje uit samen met adriana

Beantwoord
Lili 31 januari 2024 - 20:11

Tyson moet nog wat volwassenen worden.. anders had hij met Tom wel gepraat…toen tom wel met hem wou praten.
TOM EN ALICE de toppers.

Beantwoord
Alex 1 februari 2024 - 00:52

Tom moet maar gauw vertrekken. Die ligt met iedereen overhoop.

Beantwoord
Tom Fan 1 februari 2024 - 06:49

Heel kinderachtig van Tyron , Tom heeft niks verkeerd gedaan. Tyron en Dorina zwaai zwaai naar huis

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 02:51

Volledig mee eens…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page