Home » Tom gaat het gesprek met Ronahi aan over hun band in het Big Brother huis

Tom gaat het gesprek met Ronahi aan over hun band in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond besloot Tom met Ronahi te praten net voor de komst van de twee nieuwe bewoners Nouschka en Sabeau  De twee kunnen het de laatste tijd niet zo goed met elkaar vinden en Tom vindt dat daar verandering in moet komen.

De twee gaan buiten even zitten. Ik ben  blij voor u begint Tom. Je hebt je vriendin terug en dat onze stemming voor jou is gevallen. Het was mijn beslissing om op hun (Tyron en Doriana) te stemmen. Jij trekt naar hun op maar mensen praten hier. Ik heb hard het gevoel gekregen dat je het wel gezegd hebt dat we op hun hebben gestemd. Maar dat komt bij mij zo over, je voelt je slecht dat we op hun hebben gestemd. Ik merk dat ook maar misschien moeten we het er eens over hebben hoe we het spel spelen. Je mag je ding doen en ga niet zeggen wat je moet doen. Als je merkt dat je niet meer met mij duo wilt zijn, ik weet dat wij in spellen echt klikken. Dat is mijn band met u. Maar op gebied van nadenken hebben we een andere visie. Ik wil vragen of we op een normale manier tegen elkaar kunnen doen. Ik vind dat ook niet leuk. Ik heb voor jou ook op Jimmy en Dilano gestemd, ik ben met je terug gekomen en ik was de slechte. Maar ik werd door Tyron genegeerd omdat ik die keuze heb gemaakt. Ook laat Tom weten dat hij nog met Tyron gaat praten en uitleggen waarom ik hem genomineerd. Dat stukje moet je echt met Tyron bespreken merkt Ronahi op waarop Tom antwoordt dat hij dat weet.

Ronahi merkt wel op dat hij emotioneel gehandeld heeft. Maar ik vind het wel apart dat Ashley naar mij komt dat ik niet emotioneel moet stemmen. Tom benadrukt dat hij niets besproken heeft met haar. Ronahi merkt op dat ze ook gezegd had dat hij met Tyron moet praten. Ik had moeite gisteren dat je op je tenen getrapt was. We hebben verschillende gesprekken gehad dat je niet los kunt laten. Je zegt dat het oke is maar na een tijd weet ik het niet meer. Ik wil iets opbouwen maar dat gaat niet voor mijn gevoel. Binnen het spel zijn we goed maar buiten weet ik niet hoe ik met je om moet gaan. Ik weet het soms gewoon niet. De twee bespreken het afwas moment, het stemmen nog eens helemaal door. Tom beseft dat hij voortaan rechtstreeks naar Ronahi toe gaat als hij het gevoel heeft als er iets is. Ronahi benadrukt dat ze deze week wat verloren was. Maar ik voel uw energie en ik uitte dat naar Doriana maar niets over het nomineren. De twee praten nog lang door en besluiten meer met elkaar te praten. Zou het beter gaan deze nieuwe week?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

8 Reacties

Rex 4 februari 2024 - 10:56

VInd Tom beetje een klein kind

Beantwoord
Lili 4 februari 2024 - 11:24

Die Rohani niet te doen…het staat op beeld mens…hoe ze altijd in geuren en kleuren verschrikkelijk hare mond roerd.. je hebt nu eenmaal mensen die nooit is bij hun eigen iets gaan zoeken…vannacht was ze alweer het verhaal tussen Tom en zij dat gesprek in geuren en kleuren aan het vertellen van … het verhaal was al helemaal anders dan bij de live uitzending…zei was de onschuld…Tom was de slechte.Die mond staat noooooooit stil…

Beantwoord
Sylvia 4 februari 2024 - 12:23

En nog bleef Ronahi liegen. Zij is voor mij de volgende die eruit mag.

Tom zat heel erg goed met zijn gesprek gisterenavond, en nog wat ze aan het liegen! en Tom denkt weer! dat hij hier de schuldige is.

Die jongen ziet er steeds slechter uit en zij gaat vrolijk door.

Ik ben haar spelletjes, slachtoffer rolletjes zo beu!

Beantwoord
Alex 4 februari 2024 - 12:52

Of de verstandhouding beter wordt als Tom zo begint betwijfel ik.

Beantwoord
Anne 4 februari 2024 - 13:59

Vond haar eerder leuk maar nu is ze voor mij de kandidaat de naar huis mag. En maar klagen bij iedereen ipv met de persoon in kwestie het gesprek aangaan. Als je het niet eens bent, zoals met de nominaties, moet je voet bij stuk houden en niet naderhand de cry baby uithangen.

Beantwoord
Lili 4 februari 2024 - 13:59

Als dat mens Rohani eruit gaat…zal de sfeer helemaal veranderen.Zit overal te liegen en te stoken..Ze komen er nog achter…Alice 19 jaar…mooi karakter…mooie meid..slim.. veel respect krijgt die meid van mij.

Beantwoord
Marjorie 4 februari 2024 - 18:27

Klopt. Kwam er maar een moment dat ze de bewoners eens gingen confronteren met wat ze over elkaar zeggen….
Vanaf het begin vind ik Ronahi al overdreven in alles. Heel geniepig, roddelt veel en waait met alle winden mee. Wil graag lief worden gevonden.

Beantwoord
Jo 5 februari 2024 - 10:26

Wát een burgertrutje dat mens! Eruit ermee! Samen met haar hartsvriendin uit Limburggg!
Zum Kotzen! 🤮

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page