Home » Big Brother kondigt het nieuwe thema aan, nieuwe bewoners Nouschka en Sabeau arriveren

Big Brother kondigt het nieuwe thema aan, nieuwe bewoners Nouschka en Sabeau arriveren

Door BigBrotherNederland

Tijdens de liveshow van afgelopen avond werd duidelijk dat Ariana Big Brother definitief moest verlaten. Maar ook werd er duidelijk dat er maar liefst twee nieuwe bewoners het huis in gingen.

Achter een livestream onderbreking werden de bewoners over het nieuwe thema geïnformeerd. Ook Doriana is weer terug in het huis. Deze week is dat safe of solo. De bewoners speculeren erop los wat dit zou kunnen betekenen. Ze vermoeden dat er misschien ook nieuwe bewoners het huis in komen. Maar dan klinkt er geluid en via de draaideur komen er nieuwe teams pins binnen. Randy is deze week zolo. Hij moet zijn koffer gaan pakken om richting de solo room te gaan. Hij verdwijnt even later dan ook via de draaideur uit het huis naar de ruimte die vorige week nog het Big Brother kasteel was.

En dan rond 23:30 flikkeren de lichten van de draaideur wederom. De twee nieuwe bewoners Nouschka en Sabeau arriveren in het huis met een flesje champagne. Randy krijgt deze gebeurtenis ook mee via de solo room. De twee nieuwelingen vormen gelijk een nieuw duo. Welke Randy in huis ook uit zou mogen dagen. Ashley lijkt Sabeau te herkennen. Ze wonen vrij dicht bij elkaar. De twee nieuwelingen worden hartelijk ontvangen in het huis. En de flesjes champagne gaan open. Tijd om te proosten! Nog wat later krijgt de groep lekkere hapjes waar ze maar al te blij mee zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.7]

Ook interessant:

5 Reacties

Lizbeth 4 februari 2024 - 08:35

Toch niet zo helder-ziend-voelend-horend als ze dacht dan was ze niet zo verbaasd geweest. Fijn dat ze naar huis is. NU Rohani met gierende banden weg, weg gezever

Beantwoord
Chelly 4 februari 2024 - 09:08

Blij dat Arianne eruit is
Roddel koningin en manipulator
Lekker weer aan de yogha

Beantwoord
Rex 4 februari 2024 - 10:58

Ik ben zelf van nun leeftijd, maar waarom telkens weer jonge mensen terug in het huis, allemaal van die zogenaamde influencers. Het zou ook eens tof zijn om wat oudere in het huis te plaatsen.

Beantwoord
Alex 4 februari 2024 - 12:43

Nu worden het wel wat veel bewoners.

Beantwoord
Anne 4 februari 2024 - 13:57

Denk dat dit niet werk, gezien de vorige afleveringen. Hoewel vorig jaar heeft een jonkie niet gewonnen. Wel leuk dat je dit voorstelt. Wat betreft die influencers heb je wat mij betreft gelijk. Aangezien ik op leeftijd 🙂 ben snap ik geen jota van influencers.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page