Home » Randy heeft slecht geslapen omdat hij veel aan Tyron moest denken

Randy heeft slecht geslapen omdat hij veel aan Tyron moest denken

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken en vandaag beloofd het een spannende dag te worden. De genomineerden worden bekendgemaakt. Deze morgen start sportief voor de bewoners. Ook Tyron maakt bij het solo house gebruik van fitness apparatuur. In de tuin lopen Randy en Basiri een rondje. Al snel hebben de mannen het over Tyron.

Randy verteld dat hij slecht geslapen heeft waarop Basiri vraagt hoe dat komt. Heb je aan Tyron gedacht? Ja man antwoordt Randy. Ik hoop dat hij vandaag terug komt gaat Basiri verder, ik denk het wel. Hij heeft ook niet zoveel kleren mee. Hij is genomineerd, zijn laatste dagen. Het kan wel zijn dat het een sterke bank wordt. Ja zucht Randy, ik denk wel dat het een lastige bank is man. Basiri geeft toe dat hij makkelijk gespeeld heeft, zodat Tyron eruit blinkt. Maar sommigen hebben tactisch gespeeld, ik vond dat niet het moment. Waarom? Omdat Ty op de bank zit. Ik dacht ik ga zo stemmen zodat hij eruit komt. Maar ik ben de enigste die zo denkt. Randy hoopt ook dat hij terug komt en hier ergens kan slapen. Maar er zijn geen bedden meer. Basiri zou het ook f*cked up vinden de laatste dagen daar verblijven. Ja echt zucht Randy en Basiri denkt dat hij ook wel terug moet komen voor zijn koffer. We gaan het straks zien man merkt Randy op en Basiri denkt dat ze gaan schrikken. Randy denkt dat ook wel. Wat de exacte nominatie uitslag zal zijn is nog even afwachten, uiteraard komen we daarop terug zodra de uitslag bekend wordt gemaakt.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.8]

Ook interessant:

2 Reacties

Marc Croes 8 februari 2024 - 09:11

Tyron blijft en duo maner ook

Beantwoord
Alex 8 februari 2024 - 10:21

Wie?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page