Home » Ashley in tranen nadat ze teruggekeerd is in het huis

Ashley in tranen nadat ze teruggekeerd is in het huis

Door BigBrotherNederland

Nadat Ashley, Tyron en Noucka terug zijn gekomen in het Big Brother huis zit Ashley buiten met Glenn, Karen en Jimmy. Ashley verteld over haar tijd in het solo house en wordt dan emotioneel.

Ashley zegt dat er alles is wat je nodig hebt. Maar ik merk gewoon dat jullie zo in mijn hart zitten. En het idee dat dit ooit ten einde komt vind ik zo… Gisteren dacht ik echt we gaan weg en komen niet meer terug. Dat ging er bij mij niet in. Karen laat weten dat ze wel verwacht hadden dat ze terug zouden komen, zaterdag morgen. Dat zou voor mij te laat zijn benadrukt Ashley. Dat was niet mijn veilige plekje. Dit is nu echt mijn thuis geworden. Ik wilde gewoon naar hier, meteen al. Ik was die  domme puzzel aan het maken en ik dacht van ik lijk wel niet goed. En gisteren lag ik naar de foto’s te kijken en ik had Glenn, Karen en Tom naast mijn bed. En toen zei ik sorry Danny ik heb geen plek meer, sorry dit dat. En ik zat de mensen in goede zin te beoordelen. Ik heb jullie zo in mijn hart gesloten en voel me zo fijn bij jullie. Ik wilde daar ook niet langer meer zijn. Ik zei ook echt tegen Ty ik hoop echt dat we vandaag nog terug mogen om nog even met jullie te zijn. De vertrouwde plek.

Gisteren had ik ook met Ronahi een gesprekje. Die maakte zich zorgen dat ik iets persoonlijks tegen haar zou hebben. Ik zat die nominatie dingen berekenen. En ik zei iets van de ogen moeten open want er zijn meer slangen dan dat je denkt. Zij heeft mij genomineerd en maakt zich meteen zorgen. Ze ervaarde dat persoonlijk heel heftig. Ik zei al niemand hoeft uit te leggen dat iemand op mij stemt. Ik voel niet dat het persoonlijk is, het is een spel. Als je mij gevaarlijk ziet is dat ook logisch dat je mij eruit wilt. Of het lukt is dan natuurlijk nog wel te betwijfelen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.4]

Ook interessant:

22 Reacties

Alex 9 februari 2024 - 12:16

Ja, in je eentje daar zitten lijkt me nog vervelender.

Beantwoord
Gezina 9 februari 2024 - 12:19

Er staan weer verkeerde mensen op de nominatie lijst. Die Rohani is een rodellaarste 1e klas. En die Doriana had vorige week al weg gemoeten. Hoop dat de mensen volgende week een keer mogen nomineren.

Beantwoord
Sylvia 9 februari 2024 - 12:32

Ze is nu zieltjes aan het winnen, in het huis, maar ook buiten het huis.

Nogmaals, ze roept heel veel, beschuldigen mensen met het nomineren.
En volgens haar is het maar een spel?

Wie denkt ze wel niet wie zij is? Een godin of zo?

En volgens haar is het te betwijfelen of ze er uit gaat?
Vreemd antwoord, want wij, de mensen die buiten het huis zitten die mogen ook stemmen.

Ze brengt veel negativiteit in het huis de laatste tijd.

Beantwoord
Sonny 9 februari 2024 - 12:37

Hoop dat ze eruit gaat

Beantwoord
Sylvia 9 februari 2024 - 13:22

Anders ik wel! Als je zo mensen kan manipuleren??

Drama queen!

Beantwoord
Xxx 9 februari 2024 - 12:44

Prik prik prik ik prik er zo doorheen madam ashley
Niet jullie zitten zo in mijn hart
Maar ik moet toneelachtig janken omdat ik de controle kwijt was over t huis en bijna iedereen in t huis
Dat kon je niet velen

Laatste avondmaal was hopelijk voor jou vreselijke dominante beterwetende vrouw ashley

Beantwoord
Sylvia 9 februari 2024 - 13:23

@ XXX 🙌 Amen!!

Beantwoord
Gerard 9 februari 2024 - 12:49

Sorry hoor dat Jimmy met haar ineens praat dat hij haar had gemist….nu kan je weer zien hoe hij een echte valse slang is. Ze heeft hem helemaal door.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 9 februari 2024 - 12:59

Helaas Ashley naar huis.

Beantwoord
Natasja 9 februari 2024 - 13:33

Ashley naar huis zei is hier een van de slangen betweterig mens ze is zo tactisch als de pest toedeloe van mij mag ze er uit.

Beantwoord
Rex 9 februari 2024 - 13:55

Ik vind haar een beetje te gemaakt. Ze speelt het spel alleen maar en boeit haar totaal niet om de rest, af en toe even een toneelspelletje en iedereen denkt weer dat ze het meent. Ze zit er enkel voor de centen verder zal ze over lijken gaan. Ik hoop dat ze vertrekt.

Beantwoord
MXX 9 februari 2024 - 14:12

Go Ashley! Knap hoe jij het spel speelt..
Als je een man was geweest, dan vind iedereen je geweldig. Girlpower!

Beantwoord
Sylvia 9 februari 2024 - 16:02

@MXX?

Ook als zij een man was geweest had ik precies zo gereageerd!

Ze is een enorme aanstelster, ze speelt met gevoelens, daar houden heel veel mensen niet van.

Nu lift ze weer in bed, want ach ach, ze voelt haar zo ziek!
Hou toch op zeg!

Morgen is het exit! Of ze nou een man is of niet!

Voor mij geen verschil.

Beantwoord
Rvnzal 9 februari 2024 - 14:25

Jimmy grootste slang ever

Beantwoord
anny 9 februari 2024 - 14:39

Ashley naar huis zo fake mens

Beantwoord
Sandy 9 februari 2024 - 21:33

Helemaal eens met Rex, madame Ashley zit er enkel en alleen voor de poen! Golddigger 1e klas en enkel bezig met zichzelf. Haar misselijke gedrag wordt met de dag erger, evenals haar geroddel. Hoor haar nog tegen die andere muts (ben even haar naam kwijt maat die vorige week exit is gegaan) tekeer gaan wat betreft het roddelen. Maar madam Ashley is geen haar beter, zo niet nog erger en achterbakser! Stelen van haar medebewoners is ze ook niet vies van (Karen ook niet) dus wat mij betreft gaat ze morgen met een rotgang richting haar zelfingenomen leventje thuis!

Beantwoord
Lili 9 februari 2024 - 23:32

Eerst was ik helemaal niet voor Asley…nee ze heeft nadat ze uit het andere kamer is gekomen…veel respect van mij gekregen…begrijp de reactie hier boven ook wel..het was niet altijd slim hoe ze reageerde.Nee het voelde voor mij niet fake aan buiten op de bank met Glen…het was ontroerend…maar ieder zijn mening

Beantwoord
Sylvia 10 februari 2024 - 11:52

Ik begrijp je wel hoor Lily. Ik was juist eerst voor Ashley, maar daar ben ik van terug gekomen. Ze zegt dingen die mij aan het denken zetten, en dat zijn daten haar woorden die ze maar blijft herhalen, en uiteindelijk draait ze 100 graden de andere kant op.

Ze beseft zelf ook wel dat dit niet leuk is, 3x op de bank. Dus, alle hens aan dek! Ze voelt het nu wat beter, juist omdat dit 3x is.

En! Ze zit daar niet om vrienden te maken, maar om het spel te spelen.
En dat begrijp ik, iedereen doet dat.

Maar ik ben iemand van het woord, en zij heeft die bu meerdere malen geschonden.

Ook zij liegt en bedriegt, en zeker weten, die tranen waren echt, dat klopt. Maar dat was niet omdat ze iedereen zo had gemist, maar om zieltjes te winnen en in het huis, want tenslotte was ze als een briesende slag weg gegaan, door bepaalde mensen aan te vallen en het publiek.

Maar bij vele zijn ogen open gegaan hoor. Bij mij ook, alleen de andere kant op.

Maar we hebben allemaal andere gedachtes erover en dat mag, want we zijn allemaal anders.

Vanavond gaat spannend worden, voor alle 3 de deelnemers 🙂

Beantwoord
Elsje 10 februari 2024 - 04:03

Wij hopen dat Tyron & Ashley blijven !! Dan volgende week Doriana, Jimmy, Dilano en Norahi hard hollend naar huis 🙌😂😂😂😂

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 10 februari 2024 - 08:34

Helemaal mee eens

Beantwoord
Henk 11 februari 2024 - 10:07

Ashley is top.Ben t ook niet altijd met haat eens,roddelem en liegen doen ze allemaal.
Als t er op aan komt ,zegt Ashley t wel in hun gezicht.of recht in de groep. Verder doet dat niemand .
Top.

Beantwoord
Sandy 11 februari 2024 - 19:05

In Nederland noemen we dat “krokodillentranen”! Ze huilde absoluut niet uit emotie maar zoals al hierboven beschreven: uit zelf belang!
Ze beseft zich terdege dat ze ondertussen een beetje wordt uitgekotst door haar medebewoners met haar gedrag, geroddel en haar snerende en kwetsende opmerkingen naar een ieder die haar voor de voeten loopt.
Dus om haar voetjes weer op het droge te krijgen gooit ze haar acteertalent in de strijd en vloeit ze dikke tranen gemaakt van slootwater. In de hoop dat ze enige empathie kan opwekken bij iedereen en haar weer gaan vertrouwen en in het hart sluit. Maar iedereen die een beetje heeft opgelet heeft kunnen horen hoe zij tegen Glenn en Karen zat te verkondigen dat zij haar strategie al helemaal heeft uitgewerkt en “hop hop hop” iedereen eruit zou werken de komende weken. Ze lacht in je gezicht, huilt wanneer nodig, en zodra iemand zich omdraait steekt ze die een stiletto in de rug.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page