Home » Genomineerden Tyron, Noucka en Ashley keren terug in het huis

Genomineerden Tyron, Noucka en Ashley keren terug in het huis

Door BigBrotherNederland

Deze vrijdag begint rustig in het Big Brother huis. De bewoners zijn wat later wakker en staan op hun gemak op. In het solo house is dat hetzelfde. Na het ontbijt overleggen Ashley, Tyron en Nouchka hoe ze het huis weer ingaan. Het drietal wil een grap uithalen. Ze willen de rest laten geloven dat er maar één iemand terug komt. De genomineerden hebben hun koffertjes ondertussen ook ingepakt en doen nog een spelletje. Maar dan is het tijd om het huis weer in te gaan.

In het huis Gaan de lichten van de draaideur flikkeren en er klinkt een geluid. De draaideur gaat open en Tyron, Noucka en Ashley komen terug het huis in. Het grapje is dus niet doorgegaan. De groep juicht het uit dat de genomineerden weer terug zijn. Er volgen knuffels, iedereen is blij om weer samen te zijn. Ook Sabeau is weer blij om haar teamgenoot te zien. Noucka verteld aan haar dat ze een plan bedacht hadden om via de gameroom naar binnen te komen. Dat ik ging zeggen dat iedereen naar de woonkamer moest komen en dat we een spel moesten spelen. Tyron zou zich dan verstoppen. Maar dat is dus niet gelukt. Was het niet moeilijk vraagt Sabeau? Nouchka antwoordt dat ze het oke vond, ook haar nominatie heeft ze vrede mee. De ergste shock was dat we naar de gameroom moesten en dachten dat we een vrijstelling moesten geven. Uiteindelijk bleek het alleen maar een diner te zijn. Tyron verteld aan Tom hoe hij zijn tijd heeft doorgebracht. Hij heeft een spelletje gespeeld en gebokst. De groep is weer compleet en iedereen is daar erg blij mee. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.2]

Ook interessant:

13 Reacties

Sylvia 9 februari 2024 - 11:12

En ondertussen gaat Ashley de zieltjes weer winnen, al huilend!

Weer maar eens praten over de nominaties, want nee, ze heeft de vrede mee.
En niemand moet haar uitleggen waarom ze op haar gestemd hadden, want het is een spel…toch Ashley?

Maar ondertussen brande je wel iedereen af waarvan jij dacht dat ze op jou hadden gestemd, je was kwaad, de slangen in het huis.

Relax Ashley! Het is maar een spel!

Beantwoord
Alex 9 februari 2024 - 12:04

Beetje proppen met drie in de draaideur lijkt me.

Beantwoord
Chelly 9 februari 2024 - 12:10

O die Ashley.Ze bespeeld de camera door te huilen en te zeggen dat ze “de slangen”heeft gemist.Niet mijn woorden met haar woorden toen ze verbannen werd naar de solo kamer

Beantwoord
Rex 9 februari 2024 - 13:58

Ashley heeft een hele nare persoonlijkheid, verre van eerlijk of oprecht. Zogenaamd boeit het haar allemaal nooit maar ze maakt haar eindeloos druk, Ben blij dat ik zo iemand niet in mijn leven heb. Overigens jammer dat ze neit nog een nachtje in de solo moesten blijven, had het toch wat spannender gemaakt voor de andere bewoners.

Beantwoord
MXX 9 februari 2024 - 14:00

Go Ashley! Knap hoe je alle tegenslagen doorgaat.

Beantwoord
Jan 9 februari 2024 - 15:43

Ashley is tenminste recht door zee in tegenstelling tot die drie roddeltantes (Karin, Doriana en de ergste van de drie Ronahi) Die Ronahi maakt Tom helemaal kapot met haar gezeur. Kortom eruit met die drie jankende roddeltantes!!

Beantwoord
MXX 9 februari 2024 - 17:25

Ja Sylvia.. het is maar een spel! #girlpower

Beantwoord
Leeke 9 februari 2024 - 20:31

Zet hem op Ashley…anders erg saai in het BB HUIS.

Beantwoord
Sylvia 9 februari 2024 - 23:34

@Jan, ze kan dan wel recht door zee zijn, maar ook net zo achterbaks.

En dan heb je het over Rohani, dat ze zo zeurt tegenover Tom? Het is de laatste dagen andersom. Vandaag zelfs nog! Hij is tegen iedereen aan het vertellen, ook tegen Ashley!! wat je niet hoort te doen als je als duo had gestemd!
En maar vragen aan Rohani over het stemmen, wie wat gestemd had etc etc. Rohani heeft gezegd dat ze dat niet wist.
Ik weet dat ze het wel weet maar ook zij vertrouw Tom niet meer, en terecht! Ook hij kletst! Net als Rohani, en Ashley, en Karen, en en en!!!

Beantwoord
Sylvia 9 februari 2024 - 23:38

@MMX, idd, het is maar een spel…according to Ashley, maar brult hard als ze weer genomineerd is.

Ze zetten haar er niet voor niks op.
Iedereen stemt op iedereen, dat is dus het spel idd.

Beantwoord
Lili 9 februari 2024 - 23:59

Vind Karen een heel toffe meid…heel neutraal en nuchter…kun je van sommige niet zeggen.En Asley betreft..ja ze speelt het spel …daar is ze voor gekomen…maar niet zij alleen…ik geloof in de vriendschap tussen Karen en haar…en ja ze heeft niet altijd slim geantwoord…maar ze laat het wel weten…wat ander niet durven…niet zoals een Ronani ..schandalig wat een vuile mond die heeft..als ze iets verteld…zeg dan wel de waarheid…nee Asley heeft van mij respect gekregen.

Beantwoord
Marc Croes 10 februari 2024 - 19:53

Ashley naar huis

Beantwoord
Marc Croes 11 februari 2024 - 15:20

Ashley naar huis
Is niet toevertrouwen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page