Home » De bewoners krijgen een liefdevolle opdracht, brieven kopen van fans

De bewoners krijgen een liefdevolle opdracht, brieven kopen van fans

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. Als iedereen zit neemt hij het woord. Bewoners, het is geen toeval dat het deze week love & surprise week is. Want deze week is het ook valentijn. Tijd om de liefde in mijn huis te halen. Jullie komen dadelijk om en om als duo naar de gameroom. Alle anderen wachten met zijn allen in de roze slaapkamer. Iedereen mag naar de roze slaapkamer behalve Sabeau en Dilano. Zij mogen naar de gameroom.

Wat er in de gameroom gebeurd is niet op de livestream te zien. In de gameroom kregen de bewoners de keuze om berichten uit de buitenwereld te kopen van fans. Per bewoner hebben fans brieven en foto’s ingestuurd. Maar dit kon je alleen kopen. Het kost 500 euro van de jackpot. Sabeau en Dilano komen als eerste terug. Sabeau is emotioneel, het was echt mooi. We voelde de liefde zegt Dilano tegen de camera’s. Dank jullie wel snikt Sabeau. Dilano geeft Sabeau een knuffel en biedt haar troost. Uiteindelijk komen steeds meer duo’s uit de gameroom terug. De een emotioneler als de andere. Het doet hun veel dat fans zoveel moeite gedaan hebben. Ook Ashley en Karen zijn emotioneel. Ze vindt het ondankbaar overkomen naar de fans. Maar heeft het uiteindelijk niet gekocht. Ook Karen vind het k*t. Het was een waardeloze situatie. Ook Jimmy voelt zich echt slecht. Als Glenn en Danny als laatste het huis in komen wordt duidelijk dat niemand ervoor gekozen heeft om wat te kopen. Danny staat ervan te kijken dat niemand iets gekocht heeft. Er wordt nog lang over de opdracht gesproken…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Ook interessant:

7 Reacties

Arjan Heijstek 12 februari 2024 - 17:32

Vind het wel een beetje schandalig van bigbrother

Beantwoord
Hans S 13 februari 2024 - 09:33

Ja het is niet leuk om iets wat de fans hebben geschreven/gemaakt je daar voor moet betalen het heeft niks met het spel te maken en het is ook nog eens iets prive van de bewoner ook , of je geeft het of je heb het er niet over Big Brother.

Beantwoord
Helen jongman 12 februari 2024 - 17:46

Sorry vind dit zo sneu voor de bewoners zou ze zo goed doen.

Beantwoord
Greet Hagen 12 februari 2024 - 22:19

o wat is die Ashley een theatrale speelster.zo gemeen.hoop dat ze er gauw uit vliegt.

Beantwoord
L. Balbino Alves 12 februari 2024 - 22:28

Dilano is de mijn favoriete bewoner. Ik hoop dat hij zou winnen!!!

Beantwoord
Alex 13 februari 2024 - 00:09

Nu gaat het weer wel van het prijzengeld. Wat een chantage.
Big Brother wil blijkbaar bezuinigen of zo, maar het prijzengeld is maar een heel klein deel van de kosten van het programma. Gooi dan een presentator er uit of zo.

Beantwoord
Hans S 13 februari 2024 - 09:28

Er wordt veel gehuild daar in dat huis , je weet waar je aan mee doet ( een spel ) dan moet daar beter mee omgaan en niet zo emotioneel zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page