Jason wordt verrast met een vliegtuigje dat over het Big Brother huis vliegt

Jason wordt verrast met een vliegtuigje dat over het Big Brother huis vliegt

Eerder hebben fans van Jason een actie opgezet om geld in te zamelen voor een vliegtuigje over het Big Brother huis te sturen met een boodschap voor Jason. Er is voldoende geld ingezameld en zojuist is er een vliegtuigje over het terrein gevlogen. Big Brother roept op een gegeven moment dat iedereen naar de tuin moet komen. Daar duurt het niet lang voordat de bewoners het vliegtuigje zien. Achter het vliegtuigje hangt de tekst #TeamJason gevolgd door een hartje.That the hell roept Ali.  En dat allemaal voor jou merkt Chayron op. Met een lach kijkt Jason naar boven. Netjes pik zegt Chayron nog, ook Rob komt even kijken ondanks dat hij zich niet lekker voelt. Charlotte zegt dat het echt een boost moet geven en Michelangelo zegt dat genoeg zegt voor vanavond. Het is ongelooflijk zegt Jason blij. De groep klapt meerdere malen voor deze actie. Jason vraagt zichzelf wel af waar het vandaan komt, van familie of andere mensen. Misschien hebben ze wel geld ingezameld om dat te kunnen doen merkt Chayron op. Dat is best duur hoor antwoordt Jason. Echt bizar en ongelooflijk voegt hij eraan toe.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.5]
Er zijn 25 reacties op dit artikel
 1. Gezina at 11:18

  Nou dat zegt genoeg voor vanavond. Erg jammer dat zo iemand mag blijven. Hij doet weinig en eet alles op. Weet niet wat werken is. Beetje gamen meer kan hij niet. Bah hij moet weg.

 2. EHM at 11:39

  Wat mij persoonlijk betreft had hij gelijk mee mogen vliegen naar huis
  Ik hoop dat Danny en Michelangelo gaan blijven, zijn beiden smaakmakers in t spel

 3. Hans at 11:49

  Ja Jason is echt populair ik heeft zoveel fans maar kan zich als geen ander prima verwoorden een top gast is het , ik heb ook op hem gestemd kam op Jason laat je niet door die hypocrieten ui te het veld slaan weet dat er veel fans achter je staat.

 4. Gerard at 11:58

  Leuk voor Jason….nu denken Chiara en Jolien verdomme hij is echt heel populair…mooi zo ook voor de andere meteen….er zijn maar drie personen die het goed hebben met hem.. Charlotte , Ali, en toch Bart.

 5. Roosen at 12:25

  Het maakt jason niet uit of hij weg moet zei hij, ik hoop dat Danny en M angelo blijven, Jason past niet in de groep, ik heb er niks mee dus naar huis aub

 6. Riet at 12:31

  Voor de niet Fans van Jason beseffen jullie wel dat hij pas 20 is en goed bespraakt nee dan Ias die zijn mond overuren maakt daar word je pas gek van.

 7. Jooske Heijsteeg at 12:51

  Hartstikke lief dat ze dit voor Jason hebben gedaan. Hij heeft inderdaad een zware week gehad en dit is een mooie opkikker voor hem. Dank jullie wel, ook namens Jason

 8. Hans at 12:54

  @Gezina op de live stream was te zien dat hij de hele keuken en woonkamer heeft opgeruimd en de ander lagen allemaal al te slapen dus Jason doet genoeg.

 9. EHM at 14:46

  Verdiend ?? Waarmee dan….hij is lui doet niks en eet alles op,wat los en vast zit ook dingen van anderen s nachts de stiekemerd

 10. Leontine Brouwer-Kruidenier at 16:03

  Laat Jason naar huis gaan.
  Ben voor Danny en volgende week Jolien of Ciara na huis met hun voorkennis ( is niet eerlijk tegenover de eerste bewoners)

 11. Ann at 20:58

  Super top voor hem,
  Heb meermalen shit opdrachten moeten doen,vandaar dat voor hem alles negatief werd.
  Die meiden mogen volgend zelf op de nominatie staan.

 12. Dootje at 08:20

  Terecht dat hij een positieve ondersteuning krijgt. Hij doet veel in huis, staat regelmatig te koken, helpt vaak met de afwas en tafel dekken en afruimen. Vrijdag na het feestje heeft ie zelfs in zijn eentje alle afwas staan voorbereiden. Top jongen! Zegt soms wel dingen zonder na te denken, maar ergens denk ik ook dat het onderdeel van zijn tactiek is. Hij verdient het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *