Home » De finalisten kunnen de jackpot niet meer aanvullen: de winnaar van Big Brother krijgt 56.266 euro

De finalisten kunnen de jackpot niet meer aanvullen: de winnaar van Big Brother krijgt 56.266 euro

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners te horen kregen dat ze vanaf nu onbeperkt warm water kunnen gebruiken duurt het niet lang voordat de bewoners hier dankbaar gebruik van maken. Niet veel later loeit er een alarm voor de muzikale verdienopdracht om de jackpot te verhogen.

Als eerste mag Randy, hij moet het liedje final countdown zingen. Hij zing het goed en de jackpot wordt met 50 euro aangevuld. Daarna is de volgende bewoner aan de beurt, dit keer is het Glenn. Hij moet het liedje Anne van Clouseau zingen. Ook hij verdient 50 euro voor de jackpot. Daarna duurt het niet lang voordat er een alarm voor Alice gaat. Ze moet zomer uit mijn bol van Tino Martin zingen. Maar ze zingt helaas het niet goed, ze vult de jackpot niet verder aan…

Big Brother neemt daarna het woord. Alice, Glenn en Randy, dit was jullie laatste kans om de jackpot te spekken. Het bedrag wat nu op de teller staat, dat is het bedrag wat de winnaar mee naar huis neemt. Mooi zo zegt Glenn terwijl hij naar de teller kijkt. De jackpot staat nu op 56.266 euro. Alice vindt het een mooi bedrag. Vers aan de haak zegt Randy terwijl hij in zijn handen klapt. Mocht je nog niet gestemd hebben op welke finalist jij de winnaar van Big Brother vindt kan dat via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.1]

Ook interessant:

5 Reacties

bob 12 april 2024 - 13:00

56.000 min 31%kansspel belasting=38.640 euro krijgt de winnaar glenn

Beantwoord
jo 12 april 2024 - 13:56

Is dit een bruto bedrag of gaan daar nog belastingen af want het verschil tussen bruto en netto kan aardig oplopen?

Beantwoord
Kees 12 april 2024 - 14:30

Leuk bedrag voor de winnaar maar er moet nog wel 38% spelbelasting eraf dus hou je toch nog een kleine 34.889

Beantwoord
Desiree 12 april 2024 - 14:40

Gaat nog een stoot belasting af

Beantwoord
Alex 12 april 2024 - 15:39

Het is belangrijker dat er niets meer af gaat…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page