Dimitri werd aangesproken op een verkeerde uitspraak, de opsplitsing zit erop en alle bewoners krijgen hun koffers terug

Dimitri werd aangesproken op een verkeerde uitspraak, de opsplitsing zit erop en alle bewoners krijgen hun koffers terug

Gisteren werden de bewoners door Big Brother aangesproken op hun uitspraken. Een groot deel van de groep vroeg zich af waarom en wat er dan gebeurd zou zijn. Dimitri weet inmiddels wat meer. Gisteren toen hij uit de dagboekkamer kwam had hij meer nieuws. Hij vertelde gisteren dat hij per ongeluk iets had gezegd wat hij zich eigenlijk al niet meer herinnerde. Hij was dus een van de mensen die een niet zo’n handige uitspraak gedaan heeft. Aan Tobias en Salar heeft hij dit vertelt. Dit omdat Tobias en Salar zich zorgen maakten of zij per ongeluk iets verkeerds gezegd zouden hebben. It was my bad geeft Dimitri toe.

Inmiddels is een nieuwe dag begonnen en als de bewoners wakker worden in het Big Brother huis ontdekken ze dat de scheidingsmuur weg is. De break-up week lijkt erop te zitten! En dat zorgt voor vreugde bij alle bewoners. Er word geknuffeld, van het warme water genoten en lekker samen ontbeten. Ondertussen kletsen de bewoners bij over de afgelopen “week”. Daarna is enige tijd het Big Brother logo in beeld en als er weer beeld is zien we bewoners die nog vrolijker zijn. Iedereen heeft zijn / haar koffer teruggekregen! Vrolijk word er uitgepakt, de bewoners zijn echt euforisch. Kortom een gebeurtenis die erg welkom is, zeker voor Vera die gisteren droevig nieuws ontving.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.5]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
  1. Hela at 12:22

    Kamer indeling zo laten als groen en goud……dat is super verdeeld leroy luistervinkt in goud en peter en vera in groen….plus dat samen slapen om de dag slaat nergens op…..
    Begrijp niet dat vera er niet op staat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *