Home » Jowi is verkozen tot huismeester

Jowi is verkozen tot huismeester

Door BigBrotherNederland

Inmiddels zijn de live streams online en te bekijken. De indeling op Videoland lijkt nog niet helemaal goed. In dit bericht lees je hoe je wel naar de Big Brother live stream kunt kijken. Gisteren kon er gestemd worden op welke bewoner huismeester mag worden. Jowi is de uiteindelijke winnaar en mag zichzelf huismeester noemen. De bewoner die de rol als huismeester heeft mag drie regels bepalen, waar de groep zich aan moet houden of uit moet voeren. Jowi heeft de volgende regels bepaald:

  • Regel 1:
    Taakverdeling in huis mbt koken en schoonmaken, in duo’s
  • Regel 2:
    3 spelletjes weerwolven per dag
  • Regel 3:
    Voor het slapen gaan iedereen knuffelen en ‘Bon nochi’ zeggen

Ook moet Jowi bepalen welke boodschappen er moeten komen. Dit moet hij invoeren op een tablet. De bewoner die verkozen is tot huismeester bedient de tablet. Al snel komt er onenigheid over de boodschappen. Theo is niet te spreken over het feit dat de energiedrank ingeruild is voor Veganistisch voedsel voor Naomi. En dat laat hij duidelijk merken. Discussie over eten en boodschappen zijn er genoeg geweest.

Streamlocks zijn er tijdens Big Brother ook. Tijdens een streamlock wordt het beeld tijdelijk uitgeschakeld. Dit was in Utopia ook het geval. We zien dan vaak een klimop plant uit de Big Brother tuin. Wat de dag vandaag verder nog meer gaat brengen is even afwachten. De start van de live streams verlopen wat moeizaam.

Beeld streamlock

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Ook interessant:

3 Reacties

Corkie 5 januari 2021 - 12:49

Wat fijn dat Jowi is verkozen tot huismeester. Dit heeft hij verdiend door zich als minste op te stellen bij de verdeling van de bedden.
De Amsterdammer heeft het verdiend om donderdag als 1e te vertrekken. Dit heeft hij te danken aan zijn egoïstisch gedrag.

Beantwoord
yvonne 5 januari 2021 - 13:03

kan er nog niets over zeggen, is pas 1 dag bezig. maar vind jowi wel een leuke en sympatieke man

Beantwoord
Yves 5 januari 2021 - 15:11

Theo, de Amsterdammer is het type dat je moet of niet moet. De bewoners al een beetje kennende zal hij dan ook op de bank moeiten plaatsnemen donderdag….. Of de kijker hem daadwerkelijk naar huis gaat sturen is afhankelijk van wie er nog meer op de bank komt te zitten maar groot acht ik de kans niet dat er een ander naar huis wordt gestuurd…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page