Home » Doriana verklapt in een gesprek met Randy welke duo’s er genomineerd zijn

Doriana verklapt in een gesprek met Randy welke duo’s er genomineerd zijn

Door BigBrotherNederland

Randy en Doriana hebben gisteren power of nomination gewonnen. Gisteren werden de twee naar de dagboekkamer geroepen om te nomineren. De twee mochten er niets over kwijt maar dat is niet helemaal gelukt. Afgelopen avond, tijdens de afwas hebben Doriana en Randy namelijk een kort gesprek over de nominaties.

Ik hoop wel, wij gaan sowieso Karen en Ashley uit elkaar halen zegt Doriana zacht. Dat is toch wel iets. Ja antwoordt Rand, maar ze zijn wel goed samen. We gaan die uit elkaar halen zegt Doriana nog een keer. Want Alice gaat dat winnen, en Basiri ook. Dus wij halen hun uit elkaar. Ook goed zegt Randy. Maar morgen ga ik wel even met Alice zitten. Ik ook zeker weten zegt Doriana op haar beurt. Als het bekend is voegt Randy eraan toe. Zij denken er is niks aan de hand nu. Doriana begint daarna maar over wat anders, de afwas. Ik moet hier echt van kotsen zegt ze. Hoe vaak ik hier al uit mijn comfortzone ben gegaan. Gek he zegt Randy, het wordt je gewoon verplicht, de afwas. Tot zover onze valentijn zegt Doriana sarcastisch, ik had meer liefde verwacht. Die was er helemaal niet antwoordt Randy, we hebben de liefde laten gaan…

Uit dit gesprek lijkt duidelijk te worden dat Randy en Doriana de duo’s Ashley & Basiri maar ook Karen en Alice genomineerd hebben. Of dat echt zo is is nog even afwachten. Later vandaag wordt de uitslag bekendgemaakt in de groep. Zou de bom barsten?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 5]

Ook interessant:

13 Reacties

Alex 15 februari 2024 - 08:35

Waarom weet Doriana wel en Randy niet wie genomineerd zijn?

Beantwoord
Helen jongman 15 februari 2024 - 08:52

Als het echt zo is vind ik dat bb hun moet straffen wat ze mochten niets zeggen ook na hun groepje is genoeg gezegd

Beantwoord
Ostyn luc 15 februari 2024 - 08:53

Zou goede zet zijn.

Beantwoord
jo 15 februari 2024 - 09:02

ik denk dat niemand weet hoe het zit!

Beantwoord
Chelly 15 februari 2024 - 09:02

Gaslightning.Mensen op het verkeerde been zetten

Beantwoord
Elly 15 februari 2024 - 09:28

Dan mag die Doriana haar koffers pakken, want dat is gisteren duidelijk gezegd…..als er wat gelekt wordt door wie dan ook betekent dat het direct en definitief vertrek van BB

Beantwoord
Johan 15 februari 2024 - 10:11

BB had gezegd dat er niet over gepraat mag worden en nu doet Doriana dat toch, dan wel met Ren maar niet er over praten is niet er over praten, dus BB doe wat je gezegd hebt

Beantwoord
Anita 15 februari 2024 - 11:16

Dat vind ik ook!! Dat BB er wat van moet zeggen dat Randy en Doriana er tóch over hebben gesproken!!

Beantwoord
Elly 15 februari 2024 - 11:40

Niet alleen er wat van zeggen, maar doen wat ze gisteren gezegd hebben…degene die toch wat zou verraden zou per direct gediskwalificeerd worden en t huis moeten verlaten, dus actie aub

Beantwoord
Puffen 15 februari 2024 - 12:22

D’r uit!!!

Beantwoord
Sofietje 15 februari 2024 - 15:30

Flauw hierboven ! De enige van de 4 is Alice die ik zou willen zien doorgaan. De 1 eet de hele tijd met mond open en denkt da ze het red met haar meelachen ,de ander te grote mond en nep,den andere denkt alles aan te kunnen alhoewel hij zich een beetje herpakt heeft! Amen to that!

Beantwoord
D. Pison 16 februari 2024 - 14:54

Doriana moet gediskwalificeerd worden. Aan Big Brother alsnog om in te grijpen! Sommige kleuters daar moeten aangepakt worden. Het gekonkel is veel erger dan in andere jaren. “De onderlinge discussies” zijn gewoon niet om aan te horen en nauwelijks duidelijk om te lezen. Een crime voor de kijkers en lezers. Is het feit debet aan een mentaliteits-verandering van de afgelopen jaren? Ik blijf wel positief kijken naar de uitzendingen gelukkig. Zonder dat gekonkel over dat verdraaide nomineren gaan ze heus wel goed met elkaar om! Ik pleit voor nomineren door de kijkers! Dan zijn we van dat gedoe qua nomineren in het huis door de bewoners AF!!! Dus weer terug op dat vlak zoals het vroeger was!!!!!! Gun ons dat de laatste weken, Big Brother………….Groetjes

Beantwoord
Gerard 16 februari 2024 - 15:18

Dat weten ze juist van wel…maar voor de camera praten en dan denken ze dat de buitenwereld het niet ziet…. eruit met die meid en snel ook …hoe haal je het in je hoofd je vriendin Alice erop de zetten dan ben je gewoon een grote huichelaar tegen over je vriendin.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page