Home » Tobias spreekt Kristof aan op zijn manier van communiceren

Tobias spreekt Kristof aan op zijn manier van communiceren

Door BigBrotherNederland

Genomineerde bewoners Salar, Peter en Nawel hebben zojuist hun koffers ontvangen. Peter besluit alvast in te pakken en Tobias zit met Vera en Kristof in de sauna. Tobias had eerder vandaag  nogal wat frustraties en dit kwam mede door Kristof. Hij besluit dit dan ook met hem te bespreken.

Tobias spreekt Kristof aan over de manier van communicatie. Kristof vertelt dat hij bewust is van zijn manier van communicatie. Hij gebruikt altijd je zou dat kunnen doen en niet moeten doen. Ik probeer mijn communicatie aan te passen zodat mensen daar weinig aanstoot aan nemen maar dat is voor iedereen anders natuurlijk. Het is in ons geval ook minimaal antwoordt Tobias. Het is gewoon een combinatie van dingen. Sta ik voor Nawel een bakje eten te maken en ik krijg nog geen blik. Niks weet je! Kristof denkt dat het misschien te maken heeft met Tobias zijn voet, de week die hij weg is geweest en de sfeer in het huis. Dan stapelt het op en als er dan dingen zijn die belangrijk zijn waar je normaal misschien iets minder om zou geven, dat die dan extra hard binnenkomen. Tobias denkt van niet. En Kristof denkt dat het ook te maken heeft met andere persoonlijkheid. Ik weet nu dat ik bij jou op een andere manier dingen moet aangeven gaat hij verder. Tobias legt daarna nog eens uit dat hij niet van hiërarchie houdt. Het oudere broer, jongere broer gedoe. En daar lijkt het soms op en brengt het mij naar terug. Een beetje denigrerende toon, het is niet bewust maar soms komt dat bij mij zo over. En vertelt over eerder vanmorgen, Tobias zei dat hij een plekje zocht om te relaxen en dat was een grap. Waarop Kristof zei dat het zo klaar zou zijn. Dan word je op je strepen gezet. Ik mag je onwijs en wil er zeker geen woorden vuil over maken. Kristof benadrukt dat dat zo niet bedoeld was. Het was meer van ik ben er zo direct maat, komt wel goed. Kristof wil graag weten hoe hij Tobias dan aan moet spreken, niet dat ze volgende week weer een gesprek hebben. Tobias legt uit dat hij van feedback houdt maar niet als mensen hem de les gaan geven. Kristof vindt het belangrijk om elkaar goed te begrijpen en wil dat dat ook zo blijft. Tobias gaat het voortaan beter aangeven en beter communiceren. En Kristof gaat voortaan niet vertellen wat hij zou moeten doen en minder de les lezen. Als ik een tip geef moet je zelf weten wat je ermee doet, ik geef je niet de les. Volg je eigen gevoel en als er iets is ben ik er voor je. Andersom ook antwoordt Tobias, ik ben blij dat het uitgesproken is.

Hierna praten de twee nog even over de sfeer in het huis. Volgens Tobias mag iedereen strijden en het het spel spelen op zijn of haar manier maar er is wel een huis te runnen. Je kunt met een beetje respect met elkaar omgaan. En als je op je kamer wilt zitten is nog een ding maar dat je niet komt opdagen voor het ontbijt. Niks bijdraagt in het huishouden en dat je niet eens dankjewel kunt zeggen als je je bakje lunch in je handen krijgt. Dan houdt het voor mij een keertje op. (doelend op Nawel) Ook spreken de twee nog over Peter. Volgens hen laat Peter zich erg kennen nu hij genomineerd is. Hij maakt geen brood meer, gaat in de sauna met de bewoners uit de groene slaapkamer, en was hier afgelopen avond ook om te chillen…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.4]

Ook interessant:

48 Reacties

bonnie 11 februari 2022 - 13:15

Goed gedaan Tobias

Beantwoord
joost 11 februari 2022 - 13:28

Nawel moet eruit, dringend , dat zal de groep ten goede komen en die Peter, ja die speelt een dubbel of zelfs een trippel spel, is echt niet meer te vertrouwen. En als hij als reactie op zijn nominering zo reageert, dan zal hij binnenkort ook snel aan de deur staan, wees gerust. Net een klein kind dat boos wordt als het zijn goestingske niet krijgt. Dus, Nawel er deze keer écht uit!

Beantwoord
Diane 12 februari 2022 - 11:36

Nawel is de meest oprechte van die 3 juist. De ander manipuleert en Kitty2 blijft in de keuken,denkend dan niet gemist te kunnen worden.

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 13:17

neeeee dat komt de groep niet ten goede , dat komt alleen Kristof ten goede, want die heeft dan nog meer vrijspelen met zijn gestook en gemanipuleer

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 14:22

Nawell moet er juist niet uit, dan kan je net zo goed stoppen want dat geeft n vrijbrief voor Kristof, Tobias en salar en is t spel klaar, ze zijn allemaal bang voor kristoffen dansen naar zijn pijpen …

Beantwoord
mario 12 februari 2022 - 16:04

nawel gestemd dat ze erin blijft knappe intelligente meid vera is de luiste van allemaal kristof de irritantste ,

Beantwoord
Maso 12 februari 2022 - 17:57

Nederland staat achter haar en België past wel een paar keer erin ??? echte boeren ze blijft erin!!! Kook maar lekker vanbinnen hahahah

Beantwoord
Roberto 13 februari 2022 - 19:31

Niemand die zijn mond durft open te doen dan kijk je niet zo veel naar BB Nawel is het al 5 weken aan doen dat wordt haar niet in dank afgenomen daar veel kijkers mvg

Beantwoord
Corina 11 februari 2022 - 13:31

Vera die ook niks in dit huis ze mag ook weg e n kristof ook

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 14:23

Hopelijk volgende wk , moet nawell nu wel blijven anders gaat dat nooit lukken

Beantwoord
Petra 11 februari 2022 - 13:31

Ze hebben Peter zelf genomineerd, dus nu ook niet klagen dat hij jullie voer niet meer maakt.
Zou zeggen ipv elke keer ’n ander neer te halen, steek zelf je handen is uit Tobias……
Dat christoph 2 gezichten heeft was wel duidelijk, maar tobias heeft er duidelijk ook 2.

Beantwoord
Coco 11 februari 2022 - 13:43

Tip:
Stel weer een huismeester met regels in waar iedereen zich aan moet houden.
Bijv
geen bed of bank hangen.
Schoonmaaktaken invoeren
Iedereen tijdens eten aan tafel
Een roddeluur instellen zoniet taakstraf
Ik vind de sfeer minder worden.
Roddelcircuit afschuwelijk
Men is erg ik-gericht bezig.
Succes.

Beantwoord
Yvon 12 februari 2022 - 13:28

En wat dacht je van geen badjas overdag aandoen. Ik vind dat zo slordig uitzien. Ze hebben toch allemaal hun koffer terug?

Beantwoord
Nanda 12 februari 2022 - 13:29

Coco je hebt helemaal gelijk
Als het zo doorgaat , Stop ik met kijken het is zeer slaap verwekkend
Maandag Slapen Eten Roddelen.
Dinsdag slapen eten roddelen .
Enz enz enz.
Oer saai Jammer

Beantwoord
john 11 februari 2022 - 14:24

Tja Christof, dit is een koekje van eigen deeg en heb je helemaal aan je zelf te danken, als de bewoners niet meer met jou willen communiceren.
Tobias zegde jou ja in de sauna, Ik ben nog geen prins, maar wil wel zo behandeld worden.
Op het laatst blijft van jouw groepje niemand meer over want Peter heeft ook genoeg van jouw vieze spelletjes en leer te begrijpen dat je zo nooit het spel zal overleven .
Vergeet niet dat er miljoenen mensen zijn die jouw ook zien en horen buiten het huis en het langsaam spuugzat zijn jouw doen en laten te moeten verdragen.
Ik heb vandaag alleen al 8 volle uren moeten aanzien, hoe jij iedereen onderuit haalt en de mensen commandeert op wie ze nu al volgende week moeten stemmen, hoe je probeert Nouchine op jouw zijde te trekken wat ook geheel mis is gelopen omdat zij het probleem met Julio behandeld heeft en dan moet je ook eindelijk begrijpen.

NAWEL ZAL JOU HUIZENHOOG OVERLEVEN EN JIJ BENT GEEN PARTIJ VOOR HAAR:

Nu volgt Peter weg, dimi weg, Salar weg en wie volgt daarna??????De dwalen ziel Vera???
Heel veel sterkte en groetjes

Beantwoord
BrotherB 12 februari 2022 - 12:01

Kan je goed volgen. Kristof commandeert en dan lijmt hij en dat steeds opnieuw. Die is emotioneel zo intelligent, dat het maar weinige opvalt. Maar valk Peter in deze ook niet uit. Toch gun ik iemand die geniet van het spel en de mensen en de persoonlijke reis, de winst. Die mensen hoor ik ook graag praten. Toch moet me wel van het hart dat ik Grace erg waardeer, maar het gefluister niet, hoe moeten wij haar nu goed kunnen beoordelen. Ook Tobias lijkt een wolf in schaapskleren. Hoe verder we komen hoe ongeloofwaardiger mensen zullen worden. Als het beeld naar sommige mensen gaat weet je gewoon dat het oninteressant zal zijn om naar te luisteren. Heb dat vaak bij Vera, Hanne, maar ook bij Leroy. Die dan maar het eerste eruit?

Beantwoord
De herdt Emiel 12 februari 2022 - 17:47

Zielig ventje is tobias hij is een slechte verliezer dan gaat hij wat schelden en iemand kleineren een ventje dat gewoon is te commanderen en bevelen te geven van uit zijn beroep

Beantwoord
Hala 11 februari 2022 - 15:14

Vera doet ook geen klop.. en zit daar ook gwn.als een zombie.. maar die hoort bij hun eh

Beantwoord
Chris 12 februari 2022 - 17:40

Er is maar één rotte appel in de mand….en die blijft er hardnekkig in liggen. Rara?

Beantwoord
john 11 februari 2022 - 15:31

Nog een tip voor dit forum, mensen houdt goed Hanne en Vera in de gaten want er broeit een samenzwering
tegen Leroy met fantasie verhalen van Vera?????

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 13:22

klopt heb t in n andere topic ook al geschreven ..Vera heb ik vanaf de 1 e minuut al door en daar is Hanne nu bijgekomen….triestelingen

Beantwoord
john 11 februari 2022 - 16:05

En weer de grote sluik reclame waar Grace een contract mee heeft, ALIE EN ALIE EXPRESS zijn al duizendmaal gevallen in het huis maar een flesje bier of jas etiket wordt afgeplakt??????
Hiervoor moeten ze het trio in de badkamer strafpunten voor geven omdat Grace hiermee gratis inkoop bij dit bedrijf verdiend want zij vermeld dit wek erg veel in BB en ALI verdiend hierdoor wek erg veel geld met bestellingen zodat de post het niet meer bijbeend.
Breng dit van Vera en Grace naar voren en geef hun een straf omdat ze weten dat dit niet mag,

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 13:23

juist goed opgemerkt

Beantwoord
Leeke 11 februari 2022 - 16:51

Wat is die Tobias een kwal zeg..weg ermee.

Beantwoord
Chris 11 februari 2022 - 17:22

Nawel moet eruit! Salar moet zeker blijven. Hij wordt steeds gezelliger. Vindt dat hij echt een bijdrage levert aan een gezellige sfeer in het huis. Nu de rotte appel er eerst uit en volgende week de andere, Leroy!

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 13:27

Gezelliger…..dat speelt hij om te kunnen blijven maar hij is net zo gemeen en doortrapt als Kristof
Dus ik heb mooi op nawel gestemt laat die kwalleballen maar 1 voor 1 vertrekken eerst nu salar en hopelijk volgende wk kristof

Beantwoord
mario 12 februari 2022 - 16:22

nawel erin wat een meid intelligente mensen stemmen nawel wie vind die irritante kristof ok niemand

Beantwoord
Marc 11 februari 2022 - 17:38

Kristof volgende week eruit

Beantwoord
Jongen 11 februari 2022 - 17:40

Mag peter niet met mensen van de groene slaapkamer in de sauna van kristof? Hallo het is 1 huis hoor peter mag omgaan met wie hij wil wat denkt die kristof wel dat hij de baas is ja dat denkt hij al de hele tijd en tobias al net zo schijnheilig

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 13:29

En dan te weten dat Tobias Kristof en salar zelf op peter hebben gestemd ….kots

Beantwoord
Marc van meensel 11 februari 2022 - 17:49

De commediaden kristof en tobias komen niet meer overeen dat komt er van als er twee baasjes zijn juist twee kleine kinderen er uit er mee

Beantwoord
Vandersteen 11 februari 2022 - 18:52

Ze nomineren de verkeerde!!!Hoe stom kun je zijn.

Beantwoord
anny 11 februari 2022 - 18:57

Tobias kan weinig verdragen. Staat het miss in de regels je bij het ontbijt moet zijn
Klagen over nawell kunnen ze goef
Maar welke betekenis heeft of vera .geen enkele

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 13:30

Helemaal mee eens

Beantwoord
Adi 11 februari 2022 - 21:27

Eindelijk, iemand die zijn mond durft te openen en niet bang is van de confrontatie. Top Tobias!

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 13:31

tobias is niet top, Tobias heeft door dat hij doorzien is

Beantwoord
Roberto 13 februari 2022 - 19:31

Niemand die zijn mond durft open te doen dan kijk je niet zo veel naar BB Nawel is het al 5 weken aan doen dat wordt haar niet in dank afgenomen daar veel kijkers

Beantwoord
Katrien 11 februari 2022 - 21:33

Ha ha, mag Peter zich niet rot voelen om jullie stemmen?
Grapjurken!
Ik begrijp Tobias’ irritatie naar Nawel ivm hoe ze omgaat met de maaltijden / het eten.
Maar Kristof vindt iedereen zwak of van geen nut voor het (zijn???) huis.
Ik moet nog zien hoe sportief hij zou omgaan met een nominatie; wil ik binnenkort weleens meemaken!

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 13:32

tobias is niet top, Tobias heeft door dat hij doorzien is…eindelijk

Beantwoord
jeroen 12 februari 2022 - 02:30

Tobias wil geen 2 groepen maar hij kan het niet hebben dat Peter optrekt met ‘de groene slaapkamer

Rare mannetjes hoor. Bah

Beantwoord
Lili 12 februari 2022 - 09:16

Er beginnen meer en meer zich te storen aan zijn gedrag.Dominant en niet luisteren wat mensen aan hem storen.Hij denkt steeds dat het aan de ander licht.Te groot ego de man..een verschrikkelijk man.Hoop dat zijn schapen is eindelijk wakker worden.

Beantwoord
MafMijsje 12 februari 2022 - 09:59

Tobia en Kristof mogen ophouden met het negatief praten over Nawel en voor haar te bepalen dat het niet meer leuk is.
Kijk naar jezelf met je uitgestreken hoofd Tobias
deze twee slinkse vossen mogen er wat mij betreft heeeeeeel snel uit.
Snap niet dat mensen niet door hebben dat Tobias alles behalve oprecht is.

Beantwoord
Mek 12 februari 2022 - 10:05

Kristof een hele grote ego! Ik word moe van hem. In het begint was hij meer relax en grappig. Nu word steeds meer duidelijk wie een “masker” draagt of ze moeten extreem goed zijn om dat vol te kunnen houden.
Ik merk ook dat in die spel de heren heel erg fanatiek zijn. Mijn advies zou zijn: ga maar lekker chillen en maak plezier want deze momenten komt mens niet zo vaak tegen in zijn leven. Leer van Grace die geniet met volle bak ?

Beantwoord
Eduard 12 februari 2022 - 11:05

Nawel moet blijven, zij heeft iedereen door en zegt precies hoe het is. Kristof eruit die vreselijke baas!!

Beantwoord
Eduard 12 februari 2022 - 11:31

En wat een gezeur om Leroy, niks aan de hand! Grace heb ik al 2 keer horen zeggen tegen Vera “ zal ik je tietjes likken” maar hij mag niks zeggen, dan is het gelijk een viezerik. Wat flauw pfffff

Beantwoord
Fieps 12 februari 2022 - 11:39

De eerste week heeft hij zich nog koest gehouden, maar vanaf de moment dat hij de nominatie tegen Serzan had overleeft heeft hij ”t hoog in z’ n bol gekregen. Vanaf de tweede week ben in me al beginnen ergeren aan ”t bazige gedoe van Kristof en zie ik hem liever niet in beeld dan wel.

Hij is de man van de complotten. Salar heeft de aanzet gegeven ivm Nawel, maar’ ’t brein is Kristof.

Tegen Tobias en Salar zeggen dat de groenne kamer op Peter stemt, terwijl dit helemaal niet zo is, om hen op Peter te laten stemmen om zichzelf te vrijwaren. Maar ze mogen’ ’t wel niet tegen elkaar zeggen dat hij er met hen over gepraat heeft?!

Dat groepje gaat over lijken… Vorige week Dimi op Salar, nu “de gouden kamer” op Peter. En Vera loopt er als schoothondje achter en voor de nominaties moeten zij haar zeggen hoe ze moet stemmen.

De groene kamer stemt op gevoel en smeed geen complotten, als ze ’tzelfde stemmen is dat omdat ze ”tzelfde voelen en niet omdat ze ”t hebben afgesproken.

Grâce is een schitterende meid, maar ik begrijp niet dat ze de echte Kristof niet ziet.

En dan via Salar en Tobias Nouchine en Grâce trachten te mobiliseren…

Salar heeft de voorbije week idd een beter kant van zichzelf laten zien en vind ”t een grappige kerel. Maar enkel om’ ’t bondje Kristof op te breken en hem met z’ n voeten weer op de grond te krijgen zou hij er vanavond uit moeten. En dat hebben ze dan enkel aan zichzelf te danken.

Beantwoord
Jan 12 februari 2022 - 13:42

Vandaag Salar eruit, volgende week Nawel en de week daarop Kristof. Dan is de sfeer in het huis meteen een stuk aangenamer, en kunnen er tenminste gewone mensen richting finale, en geen sluwe dwingende slangen!!!

Beantwoord
Desi 14 februari 2022 - 12:42

Ik blijf stemmen om Nawel in het huis te houden zolang Kristof en Co er in zitten. Elk mens heeft wel een kant die een ander niet aanstaat, maar zoals het gezegde luidt: hoge bomen vangen veel wind. Nawel heeft de mensen door, Grace ook, maar die gaat anders om met haar kennis. Nouchine is een schatje, en die andere twee doen mij niet veel. Van de mannen heb ik eerlijk gezegd geen favoriet, misschien Salar, maar dan alleen als ik MOET kiezen. Maar de kandidaten van BB blijven in mijn ogen altijd types uit een rariteiten kabinet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page