Home » All or nothing week is van start gegaan, de bewoners genieten van een feest

All or nothing week is van start gegaan, de bewoners genieten van een feest

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond moest Jaqueline het Big Brother huis verlaten. Ook werd het nieuwe thema bekendgemaakt. Afgelopen avond laat riep Big Brother de bewoners naar de woonkamer. Er verschijnt een foto op het beeldscherm, de bewoner in ski kleding. Big Brother laat weten dat hij hen uitnodigt in de buiten game area. De bewoners gaan erheen en Big Brother vertelt verder. Ik begrijp jullie verwarring en zelfs jullie ontgoocheling. Want februari is inderdaad de tijd van de apres ski, heerlijke glühwein en polonaises. Maar zoals jullie nu kunnen zien is er niets van dit alles. Maar daar kan verandering in komen! Dat ligt in jullie handen. Deze week is het all or nothing!

Big Brother zegt dat ze terug moeten naar de woonkamer. Bekijk daar zeer aandachtig de foto op het scherm. De bewoners gaan weer terug en kijken op het scherm. Jullie krijgen 1 minuut de tijd om te kijken, daarna zullen jullie in de game area de foto na moeten bouwen. Als jullie hierin slagen krijgen jullie een apres ski feestje. Lukt dit niet, dan krijgen jullie niets. Jullie krijgen 30 minuten de tijd. Niet lang daarna zijn de bewoners druk bezig om de foto na te bouwen. Het verloopt chaotisch maar uiteindelijk denken ze dat alles goed is opgebouwd en staat. Big Brother laat weten dat als ze het gehaald hebben hij een polonaise in start. Zo niet dan horen jullie een tikkende treurige klok en is het tijd om je pyjama’s aan te doen en in jullie bed te kruipen. Er klinkt feestelijke muziek wat betekent dat ze een feestje gewonnen hebben! Tijd voor apres ski! De bewoners doen een polonaise en gaan daarna het huis weer in. Daar staat drank klaar en de muziek klinkt nog altijd. De bewoners zijn opgetogen en blij. Na een uur muziek gaat de muziek weer uit. Maar de bewoners zelf waren nog niet klaar met het feestje en gingen nog even door. Er werd flink drank genuttigd en Michelangelo en Lindsey hadden te diep in het glaasje gekeken. De twee moesten overgeven. Ook hebben Michelangelo en Lindsey als grap houtblokken in de bedden gelegd. Ook Rob en Bart waren enigszins aangeschoten. Het was een onrustige nacht, wat gaat deze nieuwe dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.1]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 12 februari 2023 - 10:39

Welke bewoner in skikleding?

Beantwoord
Lydia 12 februari 2023 - 11:35

Dat was toch nog leuk voor de bewoners!
Het is hun gegund !
Het wordt een spannende week!

Beantwoord
Lydia 12 februari 2023 - 11:35

Het wordt een spannende week!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page