Jason, Charlotte, Jolien en Lindsey genieten van een valentijnsdiner

Jason, Charlotte, Jolien en Lindsey genieten van een valentijnsdiner

Afgelopen avond mochten Jason, Lindsey, Charlotte en Jolien het Big Brother huis enige tijd verlaten voor een speciaal diner. Eerder hadden zij de opdracht gekregen om zich mooi aan te kleden voor een valentijnsdiner. Als het groepje klaar is spreekt Big Brother hen toe. Jullie zien er alle vier prachtig uit. Het moment is daar, jullie valentijnsdiner. Jullie mogen via de poort in de tuin het huis verlaten. Ik wens jullie een fijne avond en smakelijk eten. Het groepje stapt vervolgens de poort uit. Uiteindelijk komen ze weer terug, Jason, Lindsey, Jolien en Charlotte hebben van alles bij. Ze hebben Valentijnskaarten en cadeautjes zoals snoep. Volgens Charlotte ligt er heel veel, iedereen heeft wat. Maar jullie krijgen nog denkt Charlotte, het is niet normaal wat er ligt. Charlotte vertelt wat er allemaal nog ligt voor de rest. Ook heeft iemand een powerpoint gemaakt voor Ias dat ze graag met hem wil daten. Ook Ali en Michelangelo hebben verschillende dates aangeboden gekregen. Er wordt nog lang over de cadeaus en het diner gesproken. Het viertal heeft een topavond gehad! Uiteraard is nog altijd de jackpot challenge aan de gang. Inmiddels is Valentijnsdag aangebroken, wat gaat deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 5]
Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *