Home » Big Brother zet de bewoners aan het werk, twee bewoners moeten pizza’s bakken in de pizzeria

Big Brother zet de bewoners aan het werk, twee bewoners moeten pizza’s bakken in de pizzeria

Door BigBrotherNederland

Terwijl Dilano, Jimmy en Sabeau druk bezig zijn met het eten voor vanavond meld Big Brother zich ineens. Hij laat weten dat iedereen naar de woonkamer moeten komen. Als iedereen zit neemt hij het woord.

Bewoners, vanavond eten jullie pizza! De groep juicht en klapt enthousiast. Heerlijk zelfgemaakte pizza gaat Big Brother verder. En daarom zoek ik twee pizzabakkers. De twee pizzabakkers mogen straks in de draaideur gaan. Jimmy wordt al snel aangewezen maar hij vraagt eerst of niemand anders wil gaan. Doriana zou heel graag willen en er wordt opgemerkt dat Danny ook nog niet geweest is. Gaan wij samen dan vraagt hij aan Doriana, ze zegt ja. Danny en Doriana mogen van de rest gaan. Als de keuze gemaakt is gaat de draaideur vrijwel meteen open. Het is tijd om te vertrekken laat Big Brother weten.

Niet veel later arriveren Danny en Doriana in Pizzeria Big Brother. Big Brother spreekt de twee toe en heet ze welkom in de pizzeria. Er zijn alle ingrediënten om heerlijke pizza’s mee te bakken. Als ik jullie alvast een tip mag geven, start met het heet stoken van de oven. Ook vinden jullie in de keuken een uitgebreide handleiding van de oven. De oven moet namelijk zeer heet worden om te kunnen bakken. Als de pizza’s per twee klaar zijn zetten jullie deze in het luik. De Big Brother pizza koerier zorgt ervoor dat deze in het huis worden geleverd. De laatste twee pizza’s zijn voor jullie, die mogen jullie zelf meenemen. Veel succes!

Doriana en Danny gaan daarna aan de slag met de oven en het bereiden van de pizza’s. Uiteindelijk zijn de twee klaar met het maken van alle pizza’s en mogen de twee met pizza’s richting het Big Brother huis. Daar worden ze hartelijk ontvangen door de rest van de groep. De rest heeft genoten van de pizza’s die door Doriana en Danny gebakken zijn. Danny en Doriana gaan daarna ook heerlijk genieten van hun pizza.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.7]

Ook interessant:

2 Reacties

Alex 23 februari 2024 - 18:22

Benieuwd of D&D het er beter afbrengen dan A&A.

Beantwoord
Elsje 23 februari 2024 - 21:41

Waarom zit en loopt Dilano meestal ‘shirt-loos’ door het huis? Denkt hij dat het een sauna is ofzo?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page