Home » Een nachtelijk feestje, zes bewoners krijgen een luxe ontbijt en nieuwe duo’s die onderling moeten strijden

Een nachtelijk feestje, zes bewoners krijgen een luxe ontbijt en nieuwe duo’s die onderling moeten strijden

Door BigBrotherNederland

Na de terugkomst van Randy die voor enige emoties zorgde duurt het niet lang voordat Big Brother zich meld. Hij spreekt de bewoners toe. Ik hoop dat jullie nog niet te moe zijn want het wordt een lange avond en nacht. Kom per duo naar de game room met jullie coins.

De bewoners gaan naar de gameroom, er staan rode knoppen klaar op sokkels. Vervolgens neemt Big Brother weer het woord. Hij laat weten dat de duo’s verleden tijd zijn. Het spel is individueel. De bewoners gaan zoals Big Brother het noemt dus weer scheiden. De coins worden onderling weer verdeelt. Daarna zegt Big Brother dat hij het al vertelt heeft maar vergeet dat jullie ooit duo’s waren. Jullie zijn nu individuen. Het spel wat jullie nu spelen heet daredevils. Wie van jullie durft een sprong in het onbekende te wagen. Dat is de centrale vraag. Jullie zien 6 knoppen, 6 van jullie moeten dadelijk op deze knoppen drukken. Jullie moeten er samen uitkomen wie dat gaat doen. Wie zijn de daredevils? In dit huis doen jullie niets voor niets. Aan alle keuzes liggen consequenties vast. Jullie overleggen en nogmaals vergeet dat je met iemand een duo was. Het is je eigen beslissing.

De groep gaat in overleg. En uiteindelijk willen Sabeau, Tom, Ashley, Glenn, Alice en Dilano drukken. Big Brother laat weten dat ze naar voren mogen lopen en pas op de knop drukken als ik start zeg. Zodra er gedrukt is vliegt er confetti door de gameroom en klinkt er muziek. Bewoners, het is feest. Jullie kozen voor het onbekende en mogen het huis in. Ga het huis in en geniet van het feest. De andere zes blijven hier. Big Brother spreekt de achtergebleven bewoners toe. Jullie mogen straks ook het huis in, maar niet voordat jullie alles hier hebben opgeruimd. De bewoners in de gameroom gaan snel aan de slag en mogen niet veel later ook het huis in. Er klinkt muziek en er kan weer drank uit the wall gekocht worden. Ook zijn er snacks.  Een groot aantal bewoners viert feest. Alleen Randy, Tyron en Ronahi gaan naar buiten met Sabeau. Het viertal is niet echt in een feeststemming. Er vallen weer wat tranen. Na enige tijd buiten proberen ze zich ook te herpakken en gaan de dansvloer op. Al met al was het een gezellig feestje.

Inmiddels is een nieuwe dag weer aangebroken in het huis. Big Brother wenst iedereen een goedemorgen. Ik heb een mededeling voor de zes mensen die op de knoppen gedrukt hebben. In de gameroom staat een heerlijk ontbijt klaar voor jullie. De bewoners genieten van een luxe ontbijt. Na een livestream onderbreking wordt duidelijk dat de zes bewoners een duopartner uit de achtergebleven groep hebben moeten kiezen. Tom heeft een bijzondere keuze gemaakt en voor Tyron gekozen. Alice voor Randy, Sabeau voor Ronahi, Jimmy voor Dilano, Ashley voor Karen en Glenn voor Danny. Er wordt onderling besproken dat ze tegen elkaar moeten strijden om zo in de power groep te komen of juist te blijven. De nieuwe pins arriveren niet veel later. De bewoners die powerless zijn krijgen een bandana die ze altijd moeten dragen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.2]

Ook interessant:

10 Reacties

AAJ Plaatsman 25 februari 2024 - 10:43

Knap dat Tom voor zichzelf kiest

Beantwoord
Gezina 25 februari 2024 - 11:26

Die Tyron,Ronahi en het kindje Sabeau moeten er nu echt uit. Wat zijn het vervelende mensen. Sabeau kon wel 80 zijn wat een vermoeiend mens.

Beantwoord
Gezina 25 februari 2024 - 11:28

Jimmy is ook niet te vertrouwen. Nu hij weer met die elastieke boy Dilano is . Dilano heeft geen leven denk alleen aan het spel verder kan hij niet praten.

Beantwoord
Gerard 25 februari 2024 - 11:42

Ojee. De 4 huichelaars staan buiten te huilen en hebben nu in eens geen zin in een feestje…maar na 10 minuten zijn ze binnen en gaan geheel uit hun dak. SABEAU EN Randy weten niet hoeveel ze de snack naar binnen moetenwerkenen Ronahi lekker aan get drinkrn en dansen. Alleen Tyron blijft rustig zitten de schijnheiligheid druipt ervan af…..bigbrother doet ze best vanavond voor alle bewoners…leuk hoor.

Beantwoord
Gezina 25 februari 2024 - 11:44

Je wordt een beetje moe van SABEAU. Ze zet Ronahi wel te kijk. Wat een zeurdoos die SABEAU.

Beantwoord
Snijers linda 25 februari 2024 - 12:30

Sabeau hoort haar eigen graag praten , ze kan een tirade afsteken niet normaal

Beantwoord
Ro 25 februari 2024 - 13:07

Als je zegt over schijnheiligheid zou je goed moeten kijken. Ik vind dat er meer schijnheilige kandidaten zijn dit jaar dan ever in BB. En roddels bhaaa

Beantwoord
Jose 25 februari 2024 - 19:42

Gerard wel de goede Bril op!!!

Beantwoord
Sonny 25 februari 2024 - 20:44

Heb je ook gezien hoeveel Ashley naar binnen zat te werken dan…..

Beantwoord
Alex 25 februari 2024 - 23:29

Big Brother is nogal wispelturig met de duo’s.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page