Home » Ronahi in tranen na terugkomst van Randy

Ronahi in tranen na terugkomst van Randy

Door BigBrotherNederland

Na de live show waar bekend werd dat Doriana Big Brother definitief moest verlaten duurt het niet lang voordat Randy weer terugkeert in het Big Brother huis. Hij wordt hartelijk ontvangen door de rest van de groep maar minder uitgelaten zoals we gewend zijn.

Ronahi is al snel in tranen. Ze gaat naar buiten waar ze in huilen uitbarst. Sabeau en Tyron gaan haar al snel achterna. Ik heb jullie nog snikt ze. Ik ben blij voor Ran snikt ze. Je mag best even verdrietig zijn antwoordt Sabeau. Ik snap het niet gaat Ronahi huilend verder, ze is zo puur uit haar hart. Tyron snapt het ook niet, spelen wij dan te tactisch? Blijkbaar antwoordt Ronahi, er zijn zoveel complottheorien. Worden wij dan zo anders uitgezonden?

Wat later gaat Ronahi ook nog in gesprek met Randy. Volgens Ronahi worden ze niet getoond op de manier waarop zij denken dat ze getoond worden. Als Ronahi weer weggaat komt Tyron even bij Randy kijken. Randy heeft het dan even moeilijk en wordt emotioneel. Randy zegt dat er een grote verandering moet komen. Ja wat vraagt Tyron zich af.  Ik wil maar een ding en dat is dat iemand eruit moet antwoordt Randy. Dat gaat niet lukken zegt Tyron, die persoon is opeens favoriet.  Gunfactor, bereid je maar vast voor deze week. Die heb ik binnen al verloren merkt Randy op. Buiten ook zegt Tyron waarop Randy zegt blijkbaar.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 5]

Ook interessant:

7 Reacties

Chelly 25 februari 2024 - 09:52

Oké BB weg met de hondjes deze week.Laat ze individueel strijden voor vrijstelling.Degene die niet winnen zijn genomineerd
Niet deze gasten laten nomineren dan weet je zeker zoals Generaal Ashley zegt opruimen!Wat een bullshit trouwens !Zien dan wie de sterksten zijn.

Beantwoord
Alex 25 februari 2024 - 23:37

BB heeft je gehoord!

Beantwoord
Hans S 25 februari 2024 - 10:11

Randy is een geschikte gast maar ook Doriana is een leuke meid jammer dat ze weg is , wat mij wel opvalt is dat het groepje van die verschrikkelijke Ashley gewoon intact blijft en niemand weg gaat.

Beantwoord
Jose 25 februari 2024 - 10:48

Ja klopt Randy de verkeerde mensen blijven erin !!!!!!!!!!

Beantwoord
Marijke 25 februari 2024 - 11:17

Integendeel! Tactisch proberen te spelen en roddelen komt in hun gezicht terug! karma is een bitch!
Go team aschley!!!

Beantwoord
Jose 25 februari 2024 - 11:43

Marijke bedoel je de Generaal!!!!!!!!

Beantwoord
Gerardus 25 februari 2024 - 13:39

Jammer dat Doriana eruit is hard liever gezien dat RANDY eruit was gegaan

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page