Home » Big Brother live show: Doriana moet Big Brother verlaten

Big Brother live show: Doriana moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de Big Brother live show, wie moet vandaag het huis verlaten? Wordt het Randy, Doriana, Glenn of Danny? In dit bericht lees je terug hoe de live show verlopen is en wie uiteindelijk het huis definitief moet verlaten.

Big Brother start de live show en spreekt de bewoners toe. Goedeavond bewoners, het is weer zover. Winners week komt aan zijn einde en daarmee gaat er weer een nieuwe week van start. Maar niet voordat er een iemand naar huis gaat. Is dat Glenn, Doriana, Danny of Randy? Jullie lot ligt in de handen van de kijkers. Succes bewoners. Dan zien we Tatyana en Geraldine in de studio. Ze heten iedereen welkom bij Big Brother live. Winners week was een gezonde pittige strijd verteld Tatyana. Daarna zien we wat fragmenten van deze week. Zoals de aankondiging van winners week. En de eerste game die er gespeeld werd door de bewoners waarbij Sabeau en Dilano vrijstelling wonnen. En het moment dat de genomineerden moesten vertellen waarom ze in het huis wilde blijven. Uiteindelijk kregen Jimmy en Tom vrijstelling. De rest is genomineerd: Danny, Glenn, Doriana en Randy.

Geraldine en Tatyana leggen contact met het huis. Geraldine gaat naar Karen, jij kreeg een positieve nominatie. Hoe was deze week? Chill en relaxt laat Karen weten. Fijn dat er zoveel mensen op mij hadden gestemd. Het was een raar gevoel maar wel fijn. Geraldine gaat naar Alice en Ashley die pizza mochten bakken. We hebben ons best gedaan zegt Alice maar het zag er niet helemaal lekker uit. Het was wel heerlijk. Geraldine vraagt aan Ashley hoe ze het vond dat ze de ranking in kon zien. Dat was smullen geeft Ashley toe. Er vielen mij verschillende dingen op, die heb ik ook gedeeld. Tatyana vraagt aan Sabeau of ze wist dat ze zo’n lang uithoudingsvermogen had. Sabeau antwoordt dat het haar verbaasde maar werd er helemaal hyper van. We hebben het gehaald, echt super blij. Dilano vertelt dat de eerste paar minuten heftig waren, ik ging kapot van de pijn. Het was een mind game, ik ging er doorheen. Hoe langer ik stond verdween de pijn ook. Tatyana vraagt hoe teleurgesteld ze was dat ze niet won. Ronahi baalde extra hard, ik had het gevoel dat ik de vrijstelling moest halen. Het was niet naar Tyron toe, ik wilde het gewoon winnen. Tyron vond het ook balen maar ik vond het gewoon heel zwaar. Verder voel ik mij wel goed, wel jammer dat Basiri weg is. En nu staan weer twee maatjes op de bank.

Daarna vraagt Geraldine aan Doriana hoe ze zich herpakt heeft. Doriana antwoordt blijven doorgaan, niet opgeven. Altijd positief blijven en blijven strijden. Het is en blijft een spel. Randy wordt gevraagd naar zijn geluk onderbroek, hij lacht en zegt dat hij die aan heeft. Op verzoek laat hij hem ook nog even zien. Geraldine vraagt hoe hij zijn kansen inschat. Even groot als de rest antwoordt Randy. Voor mijn gevoel kan het alle kanten opgaan. Je kreeg ook support van buitenshuis merkt Geraldine op. Randy vond het vliegtuigje hartverwarmend. Dat vliegtuigje gaf mij het gevoel alles kantelen en zet hem op. Tatyana vraagt aan Ashley hoe heerlijk het is niet genomineerd te zijn. Ashley zegt dat het toch wel heerlijk. En zeker omdat ze het gewonnen hebben. We zijn een goed duo. We hebben als beesten gestreden, ik ben trots op ons. Ik ben blij dat ik rust heb maar het is wel onwennig. Geraldine vraagt aan Glenn en Danny of ze geen spijt hebben dat ze vrijstelling hebben gekocht. Glenn heeft er geen spijt van. Danny vertelt dat ze overlegt hebben en achter de keuze van Glenn stond. En de bewoners laten beslissen. Tatyana vertelt dat de jackpot op 95.800 euro staat. Geraldine gaat naar Jimmy, de speech was emotioneel. Jimmy vond het onwerkelijk, we hadden het niet voorbereid. De rest is zo gekomen, het kwam recht uit ons hart. Tom geeft toe dat Jimmy veel voor hem betekent. Ik begrijp hem volkomen en mijn vertrouwen ligt bij hem. We kunnen elkaar precies lezen.

Glenn en Danny zijn veilig

Daarna zien we weer wat momenten van afgelopen week, zoals de bekendmaking van de genomineerden. En de reacties die daarop volgde. Doriana en Randy die erover spraken en het gevoel dat ze heeft, dat ze naar huis moet. En Danny die vindt dat hij niet terecht vindt dat hij op de nominatiebank staat. En natuurlijk het moment dat Doriana in tranen uitbarstte. Maar ook het moment dat Doriana en Danny pizza mochten bakken in pizzeria Big Brother. En dan is het moment daar, het is tijd voor de tussenstand. Tatyana zegt dat de twee meest favoriete bewoners vrijgesteld gaan worden. Geraldine en Tatyana leggen contact met het huis. Doriana voelt zich spannend maar beter dan de vorige keer. Ik wil graag blijven, het zijn drie lieve mannen, het wordt sowieso lastig. Geraldine laat weten dat zo de eerste bewoner op het scherm komt. Het is in willekeurige volgorde. De eerste naam die op het scherm verschijnt is: Glenn. Glenn voelt zich goed en bedankt iedereen. Daarna is het tijd voor de tweede bewoner die mag blijven. De naam van Danny komt in beeld. Danny is heel, heel blij. Carnaval komt eraan dus ik hoop dat we het samen mogen vieren. Big Brother spreekt daarna Doriana en Randy toe. Voor een van jullie houdt het avontuur van vanavond op. Maar voor wie? Dat blijft nog even de vraag. Jullie moeten afscheid nemen en door de draaideur vertrekken. Voor de een is het game over voor de ander niet. Doriana en Randy nemen daarna afscheid van de groep en stappen de draaideur uit. Doriana laat nog even weten dat ze er zeker van is naar huis te moeten. Ik zie jullie in de finale, het is oke.

Doriana verlaat definitief Big Brother en een nieuw thema

En dan zijn de lijnen gesloten. Tatyana staat bij de familie en vrienden van Randy en Doriana. Tatyana vraagt aan de beste vriendin van Doriana hoe het gaat, gaat ze het halen? We hopen het laat ze weten. De vriendin van Randy hoopt dat hij blijft. De moeder van Randy staat er hetzelfde in, we gunnen het ook aan Doriana. Ik ben hartstikke trots op hem. Als hij erin blijft gaat hij nog een keer rocken. Dan is de uitslag definitief. De bewoner die uit de draaideur komt moet het huis definitief verlaten. Big Brother opent de deur van Doriana. Dat betekent dat haar avontuur er definitief op zit. Ze knuffelt eerst haar naasten en gaat daarna richting Tatyana en Geraldine. Daarna zien we de hoogtepunten van Doriana tijdens haar verblijf in Big Brother. Doriana vindt het gek om te zien. Het is oke, het was even hard maar ik ben oke. Ik ga Ronahi wel erg hard missen. Ze is echt mijn vriendin geworden. Daarna mag ze naar haar familie.

Tatyana zegt dat het nu de week van de power is. Er zal hard om gestreden moeten worden. Het thema begint wel met een feestje.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.7]

Ook interessant:

11 Reacties

Alex 24 februari 2024 - 20:20

Ja, dat was te verwachten gezien de reacties hier.

Beantwoord
Nans 24 februari 2024 - 20:20

Gelukkig, de eerste eruit. Nu Ronahi nog.

Beantwoord
jeroen 24 februari 2024 - 20:25

de roddelclub van ashley is weer bezig , vreselijk altijd dat manipuleren

Beantwoord
Rvnzal 24 februari 2024 - 20:30

wat een fantastisch signaal geeft dit af aan de bewoners: danny en glen veilig als eerste, en doriana eruit. randy ontsnapt net aan een exit dus. hopelijk worden ze wakker daar in het huis, ronahi is de volgende!

Beantwoord
yvonne kerssens 24 februari 2024 - 20:34

ze had het al verwacht zei ze,wie van de vier dachten jullie ?

Beantwoord
Hans S 24 februari 2024 - 20:37

Jammer maar het is niet anders , en de slangen blijven gewoon zitten.

Beantwoord
Gezina 24 februari 2024 - 20:47

Kan die Tyron ook mee naar huis met zijn boze kop. Hij is niet meer te genieten. Vreeselijk ventje.

Beantwoord
Marijke 24 februari 2024 - 21:26

Joehoe! Bay bay

Beantwoord
Eduard 24 februari 2024 - 22:39

Hé hé eindelijk die is weg! Nu op naar Ronahi voor volgende week💪🏻

Beantwoord
Sofietje 25 februari 2024 - 11:57

Jammer da ze eruit is had ze graag nog langer erin gezien!

Beantwoord
Nans 25 februari 2024 - 12:21

Helemaal mee eens Gezina, je ziet hem steeds vuil kijken, die Tyron.
Denk dat hij dacht de winnaar te zijn en ik had hem ook als favoriet maar ineens zie ik iets anders.
Van mij mag of Tom winnen of Karen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page